2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aa evet aynı çıkmış sat da aynıymış. Yum 4 Mart benim o gün yapmıştık. Peki bu çizgi hemen mi çıktı senin
Bu çizgi yarım saat bir saat sonra çıktı bende hatta herkes gecersiz dedı bu silik cıkınca normal test aldım o negatıftı sonra yumlamanın 13. Günü tekrar yaptım bu erken gebelık testını tekrar çıktı sılık cızgı hatta bu sefer normal gebelık testı yaptım pozıtıftı dijitallide de 1 2 haftalık yazıyordu
Benım yum aplikasyonda 5 mart gosterıyordu ama ovulasyon testı kulandım 29subat . 1mart oldu yummam

Selam hanımlar hamilelik belirtileriniz nasıl gidiyor Ben 6+3 teyim göğüs büyümesi hassasiyet harici bir tane bile belirtim yok Yani hamile değil gibiyim, ne bulantı ne yanma ne karın ağrısı hiçbiri yok.. Maşallah diyorum tabi sürekli inşallah böyle gider.. Sizde nasıl ? Bu arada bu belirtisizlik cinsiyet açısından bişe düşünürtür mü acaba

Benim de göğüsler azıcık hassas o kadar. Kasık ağrım yok neredeyse. Öncekinde 7. 8. Haftaya kadar kasık ağrısı çekmiştim şimdi hiç bir şey yok mide bulantım vardı o da geçti

Ay dur dur ben o zaman geçecek diye biliyordum aman öyle bileyim o strese de şimdiden girmeyeydim
Kız stres değil de merak aslında ay bir de telaş bazen o kadar merak ediyorsun ki keşke Hergün görebilsem diyorum en ufak bi harekette aklına ilk o geliyor, acaba bişey oldu mu iyi mi işte stresi de burası tam gelip geçecek tbiii:))) bir kaç ay son doğurdun mu diye sorucaz birbirimize heyecanla

Merhabaaa bende listeye geleyim artık yarın sabah kan vericem 12 şubat son adet tarihim. Tahimini doğum da 18 kasım.

7+3teyim 2. Haftamdan beri çook fazla göğüs ağrım var onun harici çok nadir baş dönmem var birde çok kaşıntım varr lekelenmem oldu bu 1 haftadır ama normal dedi doktorum, başka da bir şey yok açıkçası, cinsiyet olarak da hiçbir fikrim yok açıkçası çevreme bakınca çok kusan erkek de doğurabilir, tatlı yiyen kız da doğurabiliyor

Eğer akıntı belirti olarak sayılıyorsa bir tek o var bende. Başka da birşey yok ha birde sürekli yorgunluk

Bak gene heyecan yaptım diyorum ki tadını çıkar hamileliğin sonra diyorum ki hemen doğsun

Merhaba ben de bu ay aranıza katıldım. 12 şubat son adet tarihini..tahmini doğum tarihi 18kasım. Beni de listeye ekleyebilir misiniz

Kızlarrr doktor 1 ay sonra gel 2li tarama testi yapalım dedi. Şuan 6+5 kalp atışlarını da duyduk. 2li tarama yaptıranınız var mı şimdi ya da önceki gebeliklerinde. Bir form verdi doktor belli riskleri vs de varmış sanırım biraz okudum. Sizden de istedi mi doktor bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…