2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben de daha şimdi kahvaltı yaptım 😥 benimkini emzirince gazını çıkartmak isterken geri uyanıyor ama eşim aynı işlemi yaparken uyuyup kalıyor utanmasam adamı işten çağırcam
Ya aynı durumdan muzdaribiz. Yemin ediyorum saat 16 dan beri memede uyuyor gaz çıkarırken uyanıyor ve kaka yapamıyor. Kollarım tutmuyor artık en son eşim juno yatakta uyuttu 😭

Ayyyyy oğlum diyor oğluşum diyor bana batıyor
Vala bana Şuan herşey batıyor. Bende farkında olup depresyona giren tek insanım herhalde . Çok sıkıldım bunaldım eski hayatımı özlüyorum . Eşimi özledim her manada. Hadi deyip arabaya atlayıp dışarı çıkmayı özledim. Çok pasaklı oldum sanki kokuyorum kendime üzerimde sürekli pijama yada rahat şeyler meme açmak için . Saçım bağlı yada topuz. Makyaj neydi unuttum. Ay bugğn farkettim bıyıklarım çıkmış… bu kanama bir duruyor bir başlıyor ne zaman geleceği belli değil. Geceler haram salk gibi dolamıyorum evde. Hep yorgun uykusuz ama Fırsat bulunca uyuyamıyorum. Of of ben bebeksiz hayatımı daha 1 ay olmadan çok özledim . işte oğlum bir gülüyor değiyor bunlara diyorum ama yinede özledim be 😭😭

X