2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Oy oy kalp atışını duydunuz mu sağlıkla inşalalh uzun zor ama sonu güzel bir yola çıktık hep birlikte
Aiiy Amin İnşaAllah cümlemizin de olsun
5+5 keseyi gördük 1 hafta sonra kalp atışı için gidecektik ama doktorum izne ayrılıyorum 15 gün sonra gel dedi işte cuma günü gidicez onun içinde ama geçen hafta yoğun kahverengi lekelenmelerim olunca endişelendim bayağı gittim sıkıntı yok dedi kalan kanları dışarı atıyor olabilirsin dedi sesini dinletmedi ama kalbinin attığını gördük guzumun 6+3tü o zaman

Amin inşalalh. Bak ben 4 haftalık hamileyim adetim mart 11 de olması gerekiyordu aslında aramızda 10 gün var. Benimde hiç belirtim falan yok hepsi geçti belirtiye takılma
Aa daha 4 haftalık hamilesin sen, ooo o zaman benim çok çok erken ya ama uygulamaya yazığımda 3+4 günlük diyor benimde ondan kafam karıştı herhalde. Mantıken 2 haftalık falan oluyorum ben o zaman yuh bana nasıl çıksın ki şu durum da

Kuzunu yerler senin maşallah maşallah bir ana önce cinsiyet öğrenme zamanlarına gelsekte şu kafamız boşalsa

Senin adına çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğin yani beklemedeyim bende artık pek bi ümidim yok ama dediğin gibi en hayırlı ne olacaksa o olsun

Uygulamada bana 6+2 diyor daha 4+3 üm ama doktor öyle dedi. Ee tabi daha minnacık nasıl çıksın teste annesi dur azıcık daha sabret sen

Uygulamada bana 6+2 diyor daha 4+3 üm ama doktor öyle dedi. Ee tabi daha minnacık nasıl çıksın teste annesi dur azıcık daha sabret sen
Doktorla uygulama arası farklılık olabiliyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun biz daha bir kere denedik 4 buçuk yaşında kızım var. O yüzden olmazsa da çok üzülmem açıkçası sadece insan bi an önce sonucu bilmek istiyor. Ama cidden daha erkenmiş artık kısmet diyorum

Benımde boyledydı hiç inanmadım hep dedım testın hasasıyeti var ondandır ve 5 dk sonrası gecersiz diye duydum ama hamileyım

Eklentiler

• 8D52DF55-5DE1-429B-B86A-638A78423941.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 38
Senin adına çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğin yani beklemedeyim bende artık pek bi ümidim yok ama dediğin gibi en hayırlı ne olacaksa o olsun
Amin Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese tattırsın Gerçekten öyle Rabbim ne zaman uygun görürse o, 3 ay önce ilk düşünmeye başladık o ay o kadar istiyordum o kdar araştırıyordum ki belirtim bile vardı ama olmadı işte, şimdi de hiç beklemediğim bir anda oldu ev taşıma süreci, stres telaş koşuşturmacayla geçen bir süreçti ve evime geldiğim ilk gün tesadüfen çöpe atacağım bir testle öğrendim 0 belirti ile cidden en doğru zamanı o biliyor.. En mübareği nasip olsun hepimize

Elektronik ates ölçer aldım bir iki sefer sürekli ölçtüm dünden beri. Bi iki sefer 38.1 leri gördüm sirkeli bezle 37 lere düşürdüm hemen. Kontrole daha 1 ay var endişelendim bende
Yok canım endişelenme 9 ay içinde illaki başımıza gelir bunlar, ateşini kontrol altında tut sürekli, bağışıklık güçlendiren şeyler tüket çabuk toplarsın inşallah

Bu arada benımde sat 20 subat ve benımde 25 26 kasım doğum gosterıyor yum gunumde 29 1 mart o gunleri degerlendırdık

Eklentiler

• F456BF10-8213-4E43-B7F0-47878CA855D4.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım sen yumurtlama gününü degerlendırdın senın erkek bebek belirtisi benımde oğlumda oyleydı

Yemin ederim benımde aynı öyle sadece kendi ailem biliyor kımseye soyleyemedim de senın 3. Otekiler ne Çocukların benım de aynı üç olacak zor olacak bizim için

Yemin ederim benımde aynı öyle sadece kendi ailem biliyor kımseye soyleyemedim de senın 3. Otekiler ne Çocukların benım de aynı üç olacak zor olacak bizim için
Iki erkek var. Inşallah bu bebeğim kız olur. Seninkiler ne?
Evet zor ama tatlı olacak inşallah hep 4 çocuğum olsun istemiştim bir de çalışıyorum

Canım sen yumurtlama gününü degerlendırdın senın erkek bebek belirtisi benımde oğlumda oyleydı
Ben yumurtlamadan önceyi değerlendirdim ustuste iki ilişki ama sanırım ben erken yumurtladim o yüzden erkek olabilir gibi geliyor bilemiyorum
Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu arada benımde sat 20 subat ve benımde 25 26 kasım doğum gosterıyor yum gunumde 29 1 mart o gunleri degerlendırdık
Aa evet aynı çıkmış sat da aynıymış. Yum 4 Mart benim o gün yapmıştık. Peki bu çizgi hemen mi çıktı senin

Selam, ben ağustos annelerindeyim. Ben adet tarihini 3 gün geçtiğimde yaptığım testte negatif görmüştüm, hamile değilim deyip tatile çıktım , adet 10 gün geçince pozitif görmüştüm bir tek. Sizinki çok erken daha , adetten en az 1 hafta geçmesi lazım

Iki erkek var. Inşallah bu bebeğim kız olur. Seninkiler ne?
Evet zor ama tatlı olacak inşallah hep 4 çocuğum olsun istemiştim bir de çalışıyorum
İnsanoğluyuz işte hep istiyoruz bende iki kız oku erkek isterdım ama bu olunca bi korktum sanırım 3 te kalabilirim bi kız bi oğlan bende bu fark etmıyor bakalım saglıklı olsunlarda ikinci olunca bir daha getirmem dedım ama üç oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…