2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay maşallah çok sevindimm Darısı başımıza Ben de Salı günü gideceğim Sata göre 5+4 olacak inşallah.

Hmm anladm kuzum yavaş olsun da güzel haberler öğrenelim bebeim

Oyy benim canm yaa merakta etmiş:))
Şükür keseyi gördük canm
5 haftalk dedi doktor benim son reglime göre baktğm da 6.haftaydı ama sanrm gec döllenme dedi
Şükür şimdilik yolunda herşey
Çok sevindim gözün Aydın

Öyle mi diyorsun canım ya, aşırı belirtim olmasa ben Zaten bekleyecektim de Kasık bel sırt ağrısı derken hadi yapayım dedim. Keşke hiç yapmasaydım.
Bence ondan ki senin adete daha 4/5 gün var. Belki geç döllenmiştir hala çok küçükte olabilir bak ben adapte 2 gün kala test yaptım negatifti. Sonra 6 gün sonra tekrar yaptım yani olması gerek adeti 4 gün geçmişti o zaman bile çizgi çok silik çıktı . Kan verdim 2 gün sonra beta daha 189 çıktı. İnşalalh emrinde öyle olur belirtin varsa stres yapma geç döllenme olabilme ihtimalini düşün

Cok gecmiş olsunn verdiği ilaçlar da şifa olsun
Canm benim
Lütfen iyi düşün tatlım bebişe bişeycik olmaz Allahn izniyle

Kız ödümü kopardın çok endişelendim sana ee senin de bebek daha. Minicikmiş oh kesen de görülmüş şükür

Kız ödümü kopardın çok endişelendim sana ee senin de bebek daha. Minicikmiş oh kesen de görülmüş şükür
Kız randevum 15:30 daydı
Şükür keseyi gördük
Eşimin ailesine süprız yaptık
Snra benim aileme iftara gidip onlara süpriz yaptk. Gece de kuzenlerle buluşup onlara söyledik
2 bucukta geldik eve cok yoruldum

Şükür keseyi gördük
Snra benim aileme iftara gidip onlara süpriz yaptk. Gece de kuzenlerle buluşup onlara söyledik
Aman aman tek sebep bu olsun canım benim şükür şükür sağlıkla gelsin miniğin

Şükür keseyi gördük
Ben hala eşimin ailesine söylemedim
Kendi aileme ve bazı çok yakın arkadaşlarıma soyledim
Bizde malum üçüncü çocuk olunca herkeste önce şok etkisi oluyor sonra seviniyorlar ama coşkulu bir sevinç değil tabii

Evet ben adeti beklicem artık her gün test alıp yapmaktan psikolojim bozuldu çünkü. Adete göre hareket edicem artık. İşin ilginç tarafı belirtiler de geçti hafifledi bi göğüslerim de acı var o kadar. Hayırlısı olsun artık. Sende sağsalim kalp atışlarını duyarsın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi

Amin inşalalh. Bak ben 4 haftalık hamileyim adetim mart 11 de olması gerekiyordu aslında aramızda 10 gün var. Benimde hiç belirtim falan yok hepsi geçti belirtiye takılma

7+3 oldum Kızlar bende grip oldum ya öksürük hapşırık boğaz ağrısı mahvetti beni de insan korkuyor cidden öksürük hapşırık esnasında zorlama falan olur mu diye hiç zorlamamaya çalışıyorum, ilaçta alamıyoruz kesin etkili ne yapabilirim

Rabbim kucağına bağışlasın inşallah ama şunu söyliyim bende adetimden 5 gün önce silik çizgi, 3 gün önce düşük beta ile öğrendim hiç bir belirtim olmadı hatta çok şaşırdım nasıl olur diye ama nasip olunca oluyor bir şekilde rabbim en mübareğini nasip etsin inşallahhhhh

Oy oy kalp atışını duydunuz mu sağlıkla inşalalh uzun zor ama sonu güzel bir yola çıktık hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…