- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
Başın sağ olsun rabbim yerini doldurmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah3 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebeğim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağ olsun rabbim yerini doldurmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah3 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebeğim olacak
Benim de öyle Aralık'ta kaybettim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah3 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebeğim olacak
Bakıyorum valla denk gelirse gidicem bende. Gerçekten stres yapıyor insan. Bı kalp atışını duysak rahatlariz zaten deBen de 27 sinde gitmeyi düşünmüştüm. Aynı senin hesap ilk muayenede kalp atışını duyarım demiştim. Doktoruma haberi verince 22 sinde gel dedi ay evet beklemek istiyoruz ama bekleyince de zaman geçmek bilmiyor. Rabbim hepimize güzel haberler sağlıklı bebişler nasip etsin
Aminnn amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ben ilk doktor kontrolüme gittim geçen hafta çok şükür keseyi gördükBaşın sağ olsun rabbim yerini doldurmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Darısı bizeAminnn amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ben ilk doktor kontrolüme gittim geçen hafta çok şükür keseyi gördük
Senin de başın sağolsun. Ve yeni bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla huzurla kucağımıza alalımBenim de öyle Aralık'ta kaybettim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım ben çok kötü olmuştum 3-4 gün perişan halde yattım, zencefilli pastil,portakal suyu, kabuklu limon yedim, ekstra zencefil çayı, turşu suyu derken ertesi gün daha iyiydim. Ama şu var ki doktorlar ateş yoksa bebek açısından sorun teşkil edecek birşey olmaz genelde diyorKızlar hamileyken hasta olan var mi? İki gündür çok kötü durumdayım. Dün doktor pastil ve burun spreyi verdi onları kullanıyorum. Ama ölüyorum sanki başım zorluyor, yutkunurken boğazım yırtılıyor sanki. Yerimden kalkamıyorum. Hiç bu kadar kötü hasta olmamıştım. İlaç da içemiyorum 6+5 deyim. Acaba bebeğe bi zarari olur mu bu durumun artık kendimden geçtim
Aynen benide yaGidecekti dün. İnşalalh hayırlı haberler almıştır bu sessizliği beni az endişelendirdi
Elektronik ates ölçer aldım bir iki sefer sürekli ölçtüm dünden beri. Bi iki sefer 38.1 leri gördüm sirkeli bezle 37 lere düşürdüm hemen. Kontrole daha 1 ay var endişelendim bendeCanım ben çok kötü olmuştum 3-4 gün perişan halde yattım, zencefilli pastil,portakal suyu, kabuklu limon yedim, ekstra zencefil çayı, turşu suyu derken ertesi gün daha iyiydim. Ama şu var ki doktorlar ateş yoksa bebek açısından sorun teşkil edecek birşey olmaz genelde diyor
ben de Almanyadayım. siz hangi şehirdesiniz?Evet canım belirtilerim de var 2. Gebeliğim bu benim. Midem kazınıyor bel bölgemde de ağrı var. Ben Almanya da yaşıyorum burda sistem biraz farklı işliyor sanırım idrar testi yapıyorlarmış ilk sadece herhalde bende öğrenicem yavaş yavaş artık
Siegen NRW , siz?ben de Almanyadayım. siz hangi şehirdesiniz?
Daha çok erken canım benim ben adete 2 kala negatif test gördüm kendimde .Kızlar selam, ben dayanamadım dün akşam yine erken gebelik testi yaptım. Bu sefer beklese de hafif çizgi çıkmadı. Direkt negatif çıktı sonuç diğerleri gibi olmadı yani. Benim sat 20 Şubat bat 21 Mart. Çok mu erken ya da kimyasal gebelik falan mı diye korkmuyo değilim ya da hamile değilim yerleşme olmadı herhalde.
Birde testi sabah ilk idrarla yapın diyorlarKızlar selam, ben dayanamadım dün akşam yine erken gebelik testi yaptım. Bu sefer beklese de hafif çizgi çıkmadı. Direkt negatif çıktı sonuç diğerleri gibi olmadı yani. Benim sat 20 Şubat bat 21 Mart. Çok mu erken ya da kimyasal gebelik falan mı diye korkmuyo değilim ya da hamile değilim yerleşme olmadı herhalde.
Öyle mi diyorsun canım ya, aşırı belirtim olmasa ben Zaten bekleyecektim de Kasık bel sırt ağrısı derken hadi yapayım dedim. Keşke hiç yapmasaydım.Daha çok erken canım benim ben adete 2 kala negatif test gördüm kendimde .
Evet bu sabah da yaptım. Ondan mı acaba diye. Bu son yapışım zaten artık. İyice psikolojik yaptım kendimiBirde testi sabah ilk idrarla yapın diyorlar
Selam bebeğimBlue8816 kızzzzzzz nerelerdesin
5 hastalıkmş benim minnak canm keseyi gördük şükürCanm hayirli güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa inşallah bu sağlıkla ilerlesin canm benimTeşekkür ederim, bir boş gebelik geçirdim kalp atışını duyana kadar bana rahat yok
Allah hepimizin bebişlerini inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ahhh benim güzel kalpli anneciklerimO büyük gün geldimi