Gidecekti dün. İnşalalh hayırlı haberler almıştır bu sessizliği beni az endişelendirdiBende merak ettim gitmedimi acaba doktora inşallah iyi haberler duymuştur
SağolunBana doktor lekelenme normal eski adet kalıntısı geliyordur demişti. Kan rengi canlı kırmızı pembe olmayınca korkma demişti. O yüzden sende korkma canım
Ben daha 4 hafta içerisindeyim benimde sertlik vardı sen deyince söyle bir baktım sanki sertlik azalmış gibi bilemedim ama yinede . Aman kızzzzzzzzKızlar bir şey soracağım size. Bugun 5+2 deyim. Adet günüme kadar kasıklarda rahmin olduğu yer taş gibi sertti ve sanki yumurta varmış gibi ele geliyordu. Adet günüm geçince birden yumuşadı. Ayakta alt kat karma dokununca çok hafif bir şey hissediliyor. Sizin de öyle mi oldu acaba ? Ya da sizin hâlâ sert mi ?
Bazı şeyler doğru psikolojik olarak takılıyoruz belirti arıyoruzBen daha 4 hafta içerisindeyim benimde sertlik vardı sen deyince söyle bir baktım sanki sertlik azalmış gibi bilemedim ama yinede . Aman kızzzzzzzz
Psikolojik psikolojik takılmayalım böylr şeylere vala kafayı yicezne zormuş
Aynen niyeyse hep kötüye gidiyor aklımız bir akışına bıraksak süper olacakta işte çok bilmekte iyi değil aslındaBazı şeyler doğru psikolojik olarak takılıyoruz belirti arıyoruz
Kesinlikle psikolojikBen daha 4 hafta içerisindeyim benimde sertlik vardı sen deyince söyle bir baktım sanki sertlik azalmış gibi bilemedim ama yinede . Aman kızzzzzzzz
Psikolojik psikolojik takılmayalım böylr şeylere vala kafayı yicezne zormuş
Kız helal olsun zaten böyle böyle birbirimizle paylaşarak geçecek günler . Yoksa insan yalnız olunca çok şey düşünüyorKesinlikle psikolojikgeçmiş kayıplar böyle psikoloji yaratıyor işte cuma günü doktora gideceğim ben de , o güne kadar sizi böyle darlarsam hakkınızı helal edin lütfen zor ama çok güzel
Seninle sat tarihimiz aynı 8 subatKızlar bir şey soracağım size. Bugun 5+2 deyim. Adet günüme kadar kasıklarda rahmin olduğu yer taş gibi sertti ve sanki yumurta varmış gibi ele geliyordu. Adet günüm geçince birden yumuşadı. Ayakta alt kat karma dokununca çok hafif bir şey hissediliyor. Sizin de öyle mi oldu acaba ? Ya da sizin hâlâ sert mi ?
Yok canım gitmedim:) 28 Şubat ovulasyon günümdü Allah kısmet ederse Cuma günü gideceğim doktoraSeninle sat tarihimiz aynı 8 subatdoktora gittin mi. Ben de 5+2 yım bugün
Yok valla gitmedim randuvu aldım anca 28 ine buldum. İki kere gitmeyeyim dedim kalp atışı da duyulur hem diye ama erken bulursam sanırım dayanamicam gidecemYok canım gitmedim:) 28 Şubat ovulasyon günümdü Allah kısmet ederse Cuma günü gideceğim doktorasen gittin mi ?
Canım daha yeni atlatıyorum hem grip hem ishal oldum üstelik önceden griplerimde ateşim yükselmezken bu sefer ateşim de yükseldiKızlar hamileyken hasta olan var mi? İki gündür çok kötü durumdayım. Dün doktor pastil ve burun spreyi verdi onları kullanıyorum. Ama ölüyorum sanki başım zorluyor, yutkunurken boğazım yırtılıyor sanki. Yerimden kalkamıyorum. Hiç bu kadar kötü hasta olmamıştım. İlaç da içemiyorum 6+5 deyim. Acaba bebeğe bi zarari olur mu bu durumun artık kendimden geçtim
Benim de sat 8 ŞubatSeninle sat tarihimiz aynı 8 subatdoktora gittin mi. Ben de 5+2 yım bugün
İlk gebelik miBenim de sat 8 Şubat
3 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebeğim olacakİlk gebelik mi
Çok teşekkürler. Parol alabilirsin dedi ama almak istemedim. Nane limon, ıhlamur. Vitamin kuruyemis, kemik suyu çorbası falan yaptık öyle geçirmeye çalıştık ama nafile. Boğazım yırtılıyor yutkunamıyorum ateşim çıktı bir iki sefer onu da sirkeli bezle düşürdük. Yatıyorum ama şimdi de bir korku geldi içime acaba bebeğime bi sey olmuş mudur diye. Daha dün duydum kalp atışını bir sonraki kontrol 1 ay sonraCanım daha yeni atlatıyorum hem grip hem ishal oldum üstelik önceden griplerimde ateşim yükselmezken bu sefer ateşim de yükseldidoktorum parol u günde 4 kez kullanabileceğimi söyledi hatta ateşi hiç istemiyoruz düşüremezsek antibiyotik de başlayacağız dedi şükür gerek kalmadı ama sanırım bünyemiz çok zayıflıyor herşey bizi yıkabiliyor. Doktorum bu haftalarda ya hep ya hiç olur içini ferah tut dedi. Sen de bolca takviye gıda almaya çalış ama gerekirse doktoruna danışıp parol falan kullanabilirsin.