2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bebeğimin doğduğundan beri sağ gözü çapaklaniyor sütumle sildim bir iki kez ama geçmedi sol gözde hiç bişey yok başına gelen varmı ?
Bizde yaşadık aynı durumu canım bazen kaynamış ılık suyla bazen ılık çayın demiyle sildim iki güne düzelmişti. Doktor serum fizyolojiklede silebilirsin dedi. Birde bazen gözyaşı kanalları tam açılmadığı içinde olabiliyormuş burun masajı var göz pınarından yapıyorsun internette videosu var onu yaptık onunda çok faydası oldu

Öyle ağladığı zaman ne yapıyorsunuz bende çaresizim

Öyle ağladığı zaman ne yapıyorsunuz bende çaresizim
Ya pozisyon değiştiriyoruz ya kişi değişikliği yapıyoruz ama oda çok kısa süre fayda veriyor uykuya geçene kadar malesef çok birşey gelmiyor elimizden. Arada emzik sakinleştiriyor sadece

Kızlar bebeğimin doğduğundan beri sağ gözü çapaklaniyor sütumle sildim bir iki kez ama geçmedi sol gözde hiç bişey yok başına gelen varmı ?
Anne sütü ile silmeyin diyor doktorlar. Şekerli olduğu için. Ilık su ile dıştan içe silebilirsin. Serçe parmağınla masaj yapabilirsin

Canm çok geçmiş oldun bunaltıcı bir süreç haklısın ama inş böyle uğraşlarının tüm sonuçları temiz çıkar
Kalça ultrason 3. Ay değil mi erken mi çektinizl
Bize doktorumuz 40ını geçince gelin yapalım dedi ultrasonu

Bizim 2 gözde de var doğduğundan beri 1 aylık oldu geçmedi göz doktoru da baktı ılık çay ve su ile sil dedi masaj da yapıyorum siliyorum da ama geçmedi ya.damla verdi abtibiyotik ama onu da henüz kullanmaya cesaret edemedim nasıl damlatacağımı bilemedim çok hareketli oluyor

Sünneti kaçıncı günde oldunuz acaba. ? Ben kırkını beklerim diyorum ama

Ben acil sezeryanla doğuma alındımm sancı çekerken bebeğim kalp atımı düştüğü için. Fakat doktor seni sezeryana alcaz diyince dünyalar benim oldu çektiğim sancılar çokk fenaydı

Anladım canım bizim günün nerdeyse tamamı memede geçiyor ama yine do sütü ziyan etmek istemiyorum bazen sütümün az olduğunu düşündüğümde veriyorum ama emin de değildim teşekkür ederim.

Kızlar süt arttırmak için ekstra neler yapıyorsunuz bebeğim pek emmiyor çok nadir 5 10 dakika emiyor mama veriyorum. Bebeğim emmedigi içinmi süt az yoksa zaten azmi onu bilemedim

Kızlar süt arttırmak için ekstra neler yapıyorsunuz bebeğim pek emmiyor çok nadir 5 10 dakika emiyor mama veriyorum. Bebeğim emmedigi içinmi süt az yoksa zaten azmi onu bilemedim
Emmediği için az olabilir canım ama düzenli sağım yaparsan artabilir

Emmediği için az olabilir canım ama düzenli sağım yaparsan artabilir
Aslnda sagimi düzenli pek yapamıyorum yani o vakit nedense olmuyor bugün yapayım dedim az çıkınca moralim bozuldu sanırım hemen değilde 3 5 gün düzenli sağımda artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…