2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bakıyorum valla denk gelirse gidicem bende. Gerçekten stres yapıyor insan. Bı kalp atışını duysak rahatlariz zaten de

Canım ben çok kötü olmuştum 3-4 gün perişan halde yattım, zencefilli pastil,portakal suyu, kabuklu limon yedim, ekstra zencefil çayı, turşu suyu derken ertesi gün daha iyiydim. Ama şu var ki doktorlar ateş yoksa bebek açısından sorun teşkil edecek birşey olmaz genelde diyor

Elektronik ates ölçer aldım bir iki sefer sürekli ölçtüm dünden beri. Bi iki sefer 38.1 leri gördüm sirkeli bezle 37 lere düşürdüm hemen. Kontrole daha 1 ay var endişelendim bende

ben de Almanyadayım. siz hangi şehirdesiniz?

Kızlar selam, ben dayanamadım dün akşam yine erken gebelik testi yaptım. Bu sefer beklese de hafif çizgi çıkmadı. Direkt negatif çıktı sonuç diğerleri gibi olmadı yani. Benim sat 20 Şubat bat 21 Mart. Çok mu erken ya da kimyasal gebelik falan mı diye korkmuyo değilim ya da hamile değilim yerleşme olmadı herhalde.

Daha çok erken canım benim ben adete 2 kala negatif test gördüm kendimde .

Birde testi sabah ilk idrarla yapın diyorlar

Daha çok erken canım benim ben adete 2 kala negatif test gördüm kendimde .
Öyle mi diyorsun canım ya, aşırı belirtim olmasa ben Zaten bekleyecektim de Kasık bel sırt ağrısı derken hadi yapayım dedim. Keşke hiç yapmasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…