Popüler Konu 2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    155
Canım 19+4 reyim 75’le hamile kaldım 81’im şimdi ama boyum da 170 doktora göre diyetisyenlikmişim
Hım 6 kilo, sen yine de diyete uy cnm hızlı kilo alımından da şüphe ediyorlar şekerden
Oğlum 9 yaşında o zaman bende de şeker sınırda çıktı diyetle yürüyüşle dengelemiştim kiloyu
Bu oğlumda da 22 deyim 61 ile hamile kaldım 15 haziranda 63 idim bakalım ctesi günü kaç kg oldum doktor yürü dedi listede verdi ama uyuyormuyum yok bogazım da açıldı 2.5 ay kustum 2 kilo vermiştim onu hızla aldım mesela
Seninde sınırdadır cnm ondan öyle dedi şeker bebeğe de sakıncalı
 
Valla birçok doktor sağlık ocağında yapılan tahlilleri ciddiye almıyor imkanın varsa devlet hastanesinde yaptır derim bekletildiği için sonuç farklı çıkabiliyormuş.
 
Az değil bende de fazla o zaman üst sınıra yakın demişti.karıştırdım demek ki.ama bana da aynı şeyleri dedi meyve yeme diye.şeker yükleme yaptı mı sana ne zaman yapacak yapmadıysa ?
 
İyi akşamlar hanımlar, 19 içindeyim , karnım burnuma geldi ama hala hareket hissetme anlamında tık yok.Geçen gördüm hareket ediyor içerde, yeni görmesem endişe etmeye devam edicem ama…Bu geç hissetme fizyolojik olarak neden kaynaklanıyor bileniniz var mı ?
 
Az değil bende de fazla o zaman üst sınıra yakın demişti.karıştırdım demek ki.ama bana da aynı şeyleri dedi meyve yeme diye.şeker yükleme yaptı mı sana ne zaman yapacak yapmadıysa ?
Canım 24 te yaparız belki demişti. Ama 23 de yaptırıcam sanırım tatile gidecek olduğum için. Yarın detaylı usg var biraz da onun kararına göre hareket edeceğim sana ne zaman yapılacak demişti canım
 
Canım genelde plasenta önde olduğunda oluyor ya da 20 ye kadar hep normal diyorlar bence normaldir hiç kendini kötü düşünceye sokma. Biraz da sırt üstü yatıp karnına odaklanmayı dene belki öyle hissedersin
 
Plasentanın konumuyla ilgili olabilir. Bir de istisnalar dışında zaten 20-24 arası ilk hareket hissedilir diye belirtiyor doktorlar.
 
Selamlar herkese yarın 18+3 oluyorum tetanoz için çağırdılar. Acaba vakit olarak erken mi diye size de sormak istedim. Bi de tetanozda hareket hissetmiş mi olmak gerekiyor. Ben ara ara hissediyorum ama devamlı değil bir gün var bir gün yok sadece dün gece artik bu bebek dedim ama bugün yine hiç hissetmedim yani hareketi sorun yapmıyorum zaten erken sadece tatanoz icin sorun olur mu onu bilmiyorum.
 

Beni 19. Hafta da çağırdılar o zaman yaptırdım. İkinci doz için de bu ayın 14 te çağırdılar.
 
Kızlar selam ben de de plesenta previa çıktı. Detaylı ultrason da rahim ağzına Yakın drun takip etsin dedi ondan sonraki muayene de rahim ağzını tamamen kapatmış dedi devlette ki Dr. 28 haftaya kadar yukarı çıkar genelde dedi. Geçen hafta da özeldeki doktorum endişelenme 36. Haftaya kadar çıkma ihtimali var dedi. Durum böyle.
 
Sabah verdim öğleden sonra çıktı sonuç nasıl bekletiliyor ki
Benim olduğum ilçede kan ve idrar tahlilleri bekletiliyor. Merkez laboratuvara gidiyor toplanıp. Belki sizinki de öyledir dedim. Benim doktorum bunu bilmemesine rağmen sağlık ocağı test yaptıysa git bir daha yaptır onu kabul etmem diyor.
 
Oyyy canm çok sevındım bişey cıkmadığına
Darısı bize valla bende korkuyorum gebelik sekeri çıkar mı diye
Teşekkürler bilgilendirme için
 
Ayyy Ayyyy bebeim çok sevindim çook hadi hayırlısı olsun inşallah
Rabbim bu yolda harcadığınız emeklerin karşılığını almayı nasip etsin sağlıkla
Hamişlik güZel gidiyor şükür büyüyoruz tombicik oldum
 
Oyyy canm çok sevındım bişey cıkmadığına
Darısı bize valla bende korkuyorum gebelik sekeri çıkar mı diye
Teşekkürler bilgilendirme için
inşallah bir şey çıkmaz çiçeğim . bende çok korkuyordum . güzel haberler alalımmmm . ne zaman senin şeker yüklemen ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…