Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@aynoluyaya H HermonieGrenger bunlarıda cınsıyetı bellı olmamısken almıstım heves edıp🤭😄
Ya bunlar da çok güzelmiş Bana da hediye geldi arkadaştan ve birden sanki düğmeye basıldı çok bir şeyler alaşım geldi
Kanka ben de geçen içimden geldi anne kız pijama takımı aldım biliyor musun🤭🤭🤭
Yaa çok güzel ben de yapabilirim böyle şeyler 😍
Evet yaaa doktor diyo ki bakın füze gibi ortada 🤣🤣 nub teorisine göre kızdı gerçekten, paraleldi çünkü o çıkıntı:) boşuna kızım diye sevmişiz 😂
Yaa çok değişik olmuş yıllarca anlatılacak anı 😃 Yerinize koydum kendimi baya sürpriz olur

Ya bunlar da çok güzelmiş Bana da hediye geldi arkadaştan ve birden sanki düğmeye basıldı çok bir şeyler alaşım geldi

Yaa çok güzel ben de yapabilirim böyle şeyler 😍

Yaa çok değişik olmuş yıllarca anlatılacak anı 😃 Yerinize koydum kendimi baya sürpriz olur
Benimkinin henüz cinsiyeti belli değil ama deli cesareti işte😂

Selam kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyi 🙏🏻 kanama alanımda küçülmüş ama kaybolmamış hala maalesef. Doktorum progestanı günde 1 e düşürdü. Kanama alanı olmayanlar bile günde 2 kullanırken benim 1 e düşmesi biraz garip geldi açıkcası. Aynı durumda olan var mı?
Ben hic progestan kullanmamistim canim, 2 tane de kanama alanim vardi. Onlem amacli veriyor doktorlar bazen de, kuculduyse kanama alanin azaltmasi normal geldi bana

Kızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştı😢 boğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim😢

Canımmm kızlarımmm 🥰 herkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.

Canım ben geçen hafta çarşamba gittim 14+5 ti 115 gr dedi
Teşekkür ederim kuzum. Bende dün öğrendim 13+5 ti. 79 gramdı. Normal mi diye merakta kaldım sonra bunu okudum. Size de sormak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-21-20-09-21-036_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-21-20-09-21-036_com.android.chrome.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar kızlar kaptım şifayı, sanırım okulda çocuklardan bulaştı😢 boğazım acıyor ne yapmam lazım korkuyorum ateş falan olursa kendimden önce bebeğimi düşünüyorum akıl verin ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalır mıyım acaba hemen mi doktora gitmeliyim biraz beklemeli miyim😢
Bende aynı durum da olmuştum ya , zencefil bal kaynat canım günde 2 defa. Onun harici sürekli ballı ılık su iç iyi geliyor

Kankam havalardan bırazda ani sogudu ya.sen korkma tuzlu sulu gargara yap bebek burun damlasıyla burnunun gunde 3 kez temızle zencefıllı ballı lımonlu cay ıc bıseycıgın kalmaz merak etme🙏

Canımmm kızlarımmm 🥰 herkese merhabalar.. Nasılsınız, uzun zamandır giremedim okul yoğunluğundan.. 35 saat dersim var ve bayağı yoğun geçiyor, vakit bulamıyorum hiçbir şeye. Benim sizlere bir sorum olacak, 16 haftalık olduk bugün itibariyle, en son 12+3'te gitmiştim ve her şey yolunda mı diye endişelerim oluyor. Bir de 1 haftadır falan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gerçi koku hassasiyetiyle gelen bulantılar ve birkaç gündür devam eden bel ağrısı hamile olduğumu hissettiriyor ama işte yine de korkuyorum. Var mı aramızda benim gibi olan? Perşembe günü için randevu aldım, demire de daha başlamadım, dr 16. Hafta başlayalım dediği için.
Canim endiselenme doktor bana da prenses denilen zamanlara geliyoruz hamile oldugunu bile unutacaksin bir kac hafta sonra demisti bulanti da yavas yavas gecicekmis birden kesilmiyormus

Merhaba canım, bana da doktor bu dönem için hamileliğin balayı dönemi dedi. Böyle hissetmen çok normal endişelenme tadını çıkar 🙏🏻🥰

Günaydın kızlar iyi pazarlar 🌸
Bugün ufak bir pasta keserek bebişimin cinsiyetini öğreneceğim🥰 size de dün ki ultrason fotoğrafını atmak istedim. Tahminlerinizi merak ediyorum. Bende akşam öğrendikten sonra hemen sizinle paylaşacağım 🙏🏻
Kız bence💓 Hayırlı olsun sağlıkla gelsin🙏🏻💓

Merhaba canım, ben de aynı senin gibiyim 15+5 oldum özellikle son birkaç gündür bel ağrısı dışında hiçbir şey yok beni de endişelendiriyor açıkçası, balayı denen döneme girdik sanırım 😊

Vallah erkeklerde bizlerle hamile oluyor onu çok iyi biliyorum. Acaba hangimiz önce doğurcaz🤷🏻‍♀️Benim ki bana deyince bişi diyorum ben mi böyle olmak istiyorum. Hormonlarım bunu yapıyor. Sadece kendi bebeğim değil bu ikimizin bebeği yani
Eşim de şey diyor seninle beraber ben doğuracağım 😅 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Biz kadınlar ne kadar güçlüymüşüz 💪🏻

X