İnan aynılarını düşünüyorum ya. Hani diyorum yandan yandan çorba falan yapıp eşime yedirmeye içirmeye çalıştığını, ağzına tahin pekmez sokmaya çalıştığını falan görsem tepemin tasını attırmaya bunlar bile yeter. Ben ne dertteyim bunun aklı fikri yine yedirmekte diye. Eşim de saçma sapan çok konuda annesine ısrarcı olabilir. İlgi manyağı olduğunu hepiniz anlamışsınızdır zaten.
Öte yandan görüş ayrılıkları meselesi de kafama takılıyor. Şimdi kayınvalidem ben geçen sene de torun baktım, yenidoğanlara yeni nesil nasıl davranıyor bilirim havalarına girecek. Abladan gördükleriyle bize bilmiş bilmiş akıllar verecek. Annem tabi görmedi yakın zamanda küçük bebek daha geleneksel yöntemler kalmıştır aklında onları söyleyecek. Misal süt az geldi yetmedi diyelim annem sarılığı artmasın mama verin der, kaynanam da ilk 6 ay sadece anne sütü diye kamu spotu geçer o sırada. İnadımdan vermeyeceksem bile mama veresim gelir. Çocuğu daha çok giydirin dese inadına soyasım gelir. Yıkanmaz sık sık dese her gün yıkayasım gelir. Hani bak bu benim çocuğum ve ben ne istersem onu yaparım’ı gözüne sokmak için. Ama bu arada olan çocuğuma olur sinirle hazır ona istemediğim şeyler yapıp sonra vicdan azabı çekebilirim. Hastanede sancı çekerken mesela eşimi bir yere gönderse kendini tuvalete götürtse o bile dert olur ya geldi rol çalıyor diye
Ki ben gergin anlarımda bunların hepsini yapabilirim yani özellikle o psikolojiyle.
Hiç açık kapı bırakma diyorsun di mi özetle. Şimdiden net bir şekilde söyle ve kapat konuyu?