Kese gördüyseniz hcg değerine baktırmanıza gerek yok ki, ben 2500den sonra hiç baktırmadım6+3 haftalık gebeyim beta hcg yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3481547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese gördüyseniz hcg değerine baktırmanıza gerek yok ki, ben 2500den sonra hiç baktırmadım6+3 haftalık gebeyim beta hcg yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3481547
Evet ben de o uygulamayı beğendim. Happy mom indirmiştim ilk önce ama çok fazla reklam veriyor sildim.Hamilelik+ çok güzel 3 boyutlu
Bende baktırmadım ama dr 6 tüp kan istedi her şeyime bakmışlar o yüzden değer normal mi diye sormak istedimKese gördüyseniz hcg değerine baktırmanıza gerek yok ki, ben 2500den sonra hiç baktırmadım
ben daha erken duydum ama vajinal ultrasonla normal ultrasonla duyulmayabilir henüzKizlar bebegin kalbini kacinci haftada duydunuz? 6+4 de duyulur mu
Kizlar bebegin kalbini kacinci haftada duydunuz? 6+4 de duyulur mu
Plasentası aşağıda olan arkadaşlar doktorunuz seyahat yasağı koydu mu benim doktorum mu biraz pimpirikli davranıyor acaba size sormak istedim
6+2 de vajinal ultrason ilr duyuldu karından gözükmüyor küçük olduğundanKizlar bebegin kalbini kacinci haftada duydunuz? 6+4 de duyulur mu
Evet normal; ilk başta bazı testler yapılıyor ben de verdimBende baktırmadım ama dr 6 tüp kan istedi her şeyime bakmışlar o yüzden değer normal mi diye sormak istedim
Bende de fena kabizlik var, doktora sordum duphaston'dandir dedi ama ishali bilemedim devam ederse bi sorun benceKızlar ağır kabızlık yaşıyordum; şimdi de ishal olmuşum Acaba böyle böyle her şey normale mi dönecek yoksa doktora mı gitmeliyim :/
Vajinal ultrason ile ilk 6+3 veya 6+4 te duymustuk ilk ama zaten duyulsa bile 7. Haftada tekrar cagiriyor cunki yavas oluyor 6. Haftada henüzKizlar bebegin kalbini kacinci haftada duydunuz? 6+4 de duyulur mu
Bugün doktorumla tarama testlerini konuştuk ben fetal dna(nipt dedi daha dogrusu ayni şeymiş sanirim) öneriyorum dedi. Ben de Osmangazide yapiliyormus sanirim dedim. Onu bikac kisi daha soyledi ama o oradaki hocanin tez calismasi icin yaptigi bir uygulama Turkiyede yapiliyor 3 hastamda yanlis sonuc verdi, Panaroma olan yapiliyormus benim gittigim ozel hastanede. Doktor oyle deyince ben de bizimkinde yaptirdim (20bin tl fiyati) ama para verip yaptirayim diye mi öyle dedi bilmiyorum öyle dedikten sonra da Osmangazi'ye gidesim gelmedi açıkçası. Size de aktarayim dedim.Evet önceki sayfalarda konusu geçti arayıp sordum hatta 440 liraya yapılıyor Türkiye'de tek yapan devlet hastanesi Osmangazi tıpmış. Ben de burdan görüp aradım
Siz tüm izinlere onay verdiniz mi ? Google Play'de olumsuz yorumlara baktım ve uygulamayı kullandıktan bir süre sonra bilgilerimizin yurt dışında kullanılmasına onay istiyormuş. Eğer onaylamazska uygulama kullanılamıyor Muş böyle bir durum var mı ?Hamilelik+ çok güzel 3 boyutlu
Siz de Eskişehirdensiniz sanırım hangi doktora gidiyorsunuzBugün doktorumla tarama testlerini konuştuk ben fetal dna(nipt dedi daha dogrusu ayni şeymiş sanirim) öneriyorum dedi. Ben de Osmangazide yapiliyormus sanirim dedim. Onu bikac kisi daha soyledi ama o oradaki hocanin tez calismasi icin yaptigi bir uygulama Turkiyede yapiliyor 3 hastamda yanlis sonuc verdi, Panaroma olan yapiliyormus benim gittigim ozel hastanede. Doktor oyle deyince ben de bizimkinde yaptirdim (20bin tl fiyati) ama para verip yaptirayim diye mi öyle dedi bilmiyorum öyle dedikten sonra da Osmangazi'ye gidesim gelmedi açıkçası. Size de aktarayim dedim.
Evet benim doktor acibademde Ceren hoca, siz kime gidiyorsunuzSiz de Eskişehirdensiniz sanırım hangi doktora gidiyorsunuz