Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Plasentası aşağıda olan arkadaşlar doktorunuz seyahat yasağı koydu mu benim doktorum mu biraz pimpirikli davranıyor acaba size sormak istedim

Plasentası aşağıda olan arkadaşlar doktorunuz seyahat yasağı koydu mu benim doktorum mu biraz pimpirikli davranıyor acaba size sormak istedim

Arkadaşımda benzer bir durum var. Hamileliliğin ortalarında olmasına rağmen doktoru hiç hareket etmemesini söyledi. Belki onunki daha özel bir durumdur ama dikkatli olmakta fayda var bence.

Kizlar selam bugun kontrolumuz vardi 10+2 ymisiz. Icine cinsiyeti dogan varsa tahminleri beklerim 😇

Eklentiler

• 1000028490.jpg
    1000028490.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ağır kabızlık yaşıyordum; şimdi de ishal olmuşum :KK43: Acaba böyle böyle her şey normale mi dönecek yoksa doktora mı gitmeliyim :/

Evet önceki sayfalarda konusu geçti arayıp sordum hatta 440 liraya yapılıyor Türkiye'de tek yapan devlet hastanesi Osmangazi tıpmış. Ben de burdan görüp aradım
Bugün doktorumla tarama testlerini konuştuk ben fetal dna(nipt dedi daha dogrusu ayni şeymiş sanirim) öneriyorum dedi. Ben de Osmangazide yapiliyormus sanirim dedim. Onu bikac kisi daha soyledi ama o oradaki hocanin tez calismasi icin yaptigi bir uygulama Turkiyede yapiliyor 3 hastamda yanlis sonuc verdi, Panaroma olan yapiliyormus benim gittigim ozel hastanede. Doktor oyle deyince ben de bizimkinde yaptirdim (20bin tl fiyati) ama para verip yaptirayim diye mi öyle dedi bilmiyorum öyle dedikten sonra da Osmangazi'ye gidesim gelmedi açıkçası. Size de aktarayim dedim. 🌸

Hamilelik+ çok güzel 3 boyutlu 😘
Siz tüm izinlere onay verdiniz mi ? Google Play'de olumsuz yorumlara baktım ve uygulamayı kullandıktan bir süre sonra bilgilerimizin yurt dışında kullanılmasına onay istiyormuş. Eğer onaylamazska uygulama kullanılamıyor Muş böyle bir durum var mı ? 😊💐

Bugün doktorumla tarama testlerini konuştuk ben fetal dna(nipt dedi daha dogrusu ayni şeymiş sanirim) öneriyorum dedi. Ben de Osmangazide yapiliyormus sanirim dedim. Onu bikac kisi daha soyledi ama o oradaki hocanin tez calismasi icin yaptigi bir uygulama Turkiyede yapiliyor 3 hastamda yanlis sonuc verdi, Panaroma olan yapiliyormus benim gittigim ozel hastanede. Doktor oyle deyince ben de bizimkinde yaptirdim (20bin tl fiyati) ama para verip yaptirayim diye mi öyle dedi bilmiyorum öyle dedikten sonra da Osmangazi'ye gidesim gelmedi açıkçası. Size de aktarayim dedim. 🌸
Siz de Eskişehirdensiniz sanırım hangi doktora gidiyorsunuz 😊

X