- 22 Ağustos 2024
- 34
- 46
- 30
ümit hastanesinde Dilek Ulusoy’a gidiyorum ben deEvet benim doktor acibademde Ceren hoca, siz kime gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ümit hastanesinde Dilek Ulusoy’a gidiyorum ben deEvet benim doktor acibademde Ceren hoca, siz kime gidiyorsunuz
Ben dün duydum 6+4 dü dün benimKizlar bebegin kalbini kacinci haftada duydunuz? 6+4 de duyulur mu
Ayy hatice cok mutlu oldum benim randevum da tam 6+4 e geliyor insallah duyarim ben de senin gibi saglikla kucagin al insallahBen dün duydum 6+4 dü dün benim
İnşallah canım benim Salı günü duyulmadı doktor alttan baktı o şekilde duymuştuk, dün asıl doğumumu yapmasını istediğim doktoruma gittim ilk defa karın bölgesinden duyuldu arada 3 gün varAyy hatice cok mutlu oldum benim randevum da tam 6+4 e geliyor insallah duyarim ben de senin gibi saglikla kucagin al insallah
Bende öyle bir durum olması bilemedimSiz tüm izinlere onay verdiniz mi ? Google Play'de olumsuz yorumlara baktım ve uygulamayı kullandıktan bir süre sonra bilgilerimizin yurt dışında kullanılmasına onay istiyormuş. Eğer onaylamazska uygulama kullanılamıyor Muş böyle bir durum var mı ?
Anladım cekincem sadece buyduBende öyle bir durum olması bilemedim
Ben de bu hafta onu soracağım ama zaten hala aşağıdaysa tercih etmem yolculuğu. Dikkat etmekte fayda varPlasentası aşağıda olan arkadaşlar doktorunuz seyahat yasağı koydu mu benim doktorum mu biraz pimpirikli davranıyor acaba size sormak istedim
Aksamlari ben de cok üşüyorum kazak giydim dün akşamKızlar havalar da soğudu ama bence tam soğuk havalara geçmedik buna rağmen sürekli üşüyorum siz de böyle misiniz dün akşam üşümekten uyuyamadım resmen kendimi kasıp dişlerimi de sıkmışım dişim ağrıyor Acaba düzgün beslenemedigim için mi bu kadar üşümeye başladım bilemedim ki
Canım ben 2 hafta önce başladım üşümeye eşim hala tişörtle geziyor ben taytla ben üstüme battaniye alıyorum o pike ile yatıyor hamilelik döneminde tansiyon düşüyor bu da bence üşümemize neden oluyor ben öyle yorumladımKızlar havalar da soğudu ama bence tam soğuk havalara geçmedik buna rağmen sürekli üşüyorum siz de böyle misiniz dün akşam üşümekten uyuyamadım resmen kendimi kasıp dişlerimi de sıkmışım dişim ağrıyor Acaba düzgün beslenemedigim için mi bu kadar üşümeye başladım bilemedim ki
Ayy bende aynı normalde midem kötü diye koltukta uyuyordum oturur gibi artık eşime beraber uyumalıyız ben üşüyorum demeye başladımCanım ben 2 hafta önce başladım üşümeye eşim hala tişörtle geziyor ben taytla ben üstüme battaniye alıyorum o pike ile yatıyor hamilelik döneminde tansiyon düşüyor bu da bence üşümemize neden oluyor ben öyle yorumladım
Ay ne diyorsunuz şaşırdım açıkçası. Bu fetal DNA da güvensizse neye güveneceğiz artık işimiz şansa kadere kaldı öyleyse. ikili, üçlü, ayrıntılı ultrasonların hiçbiri % yüz sonuç vermiyor zaten. Ben de Bursa'da bir laboratuvara gönderildiğini okumuştum Osmangaziden kan alındığında başka bir forumda.kararinizi etkilemek istemem ama şu da bir gerçek Özel sektör bu fetal DNA yı her zaman öneriyor bunu biliyorum yakın çevremden insanları strese sokup mecbur bu testi yaptırıyor. ha yaptırılsın tabii insanlar neyle karşılaşacak öğrenmeli ama bunu da etik bir çerçevede yapmalı Doktorlar. 16 yıl önce bile böyleydi yeğenim için down sendromlu kesin dediler -ki ikili tarama sonucu nasıl kesin olabilir anlamış değilim- ablamlar da fetal DNA yaptırdı doktorun bu sözü üzerine çünkü kesin konuştu Dr. Hatta aldırmak isterseniz işlemlere başlayalım gibi kalpsiz bir cümle kurdu yani illa bir işlem yaptıracaklar kürtaj ya da fetal DNA.Sonuç sağlıklıymiş dedi sonra e hani kesindi Dr bey? Yine bir arkadaşımın bebeğine de dediler down sendromlu diye fetal DNA, sonuç sağlıklı... Yani fetal DNA yapılması gerekir ama özellerin bu tavrı hiç etik değil. Bana Dr desin ki yaptırman iyi olur ikili kesin değildir o zaman samimiyetine güvenirim doktorun. Şimdi ben de kararsızım bir de başka bir devlet hastanesinden bir doktora sorun isterseniz ben bir sonraki gidişimde soracağım Osmangaziyi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim umarım hepimizin yavrusu sağlıklıdırBugün doktorumla tarama testlerini konuştuk ben fetal dna(nipt dedi daha dogrusu ayni şeymiş sanirim) öneriyorum dedi. Ben de Osmangazide yapiliyormus sanirim dedim. Onu bikac kisi daha soyledi ama o oradaki hocanin tez calismasi icin yaptigi bir uygulama Turkiyede yapiliyor 3 hastamda yanlis sonuc verdi, Panaroma olan yapiliyormus benim gittigim ozel hastanede. Doktor oyle deyince ben de bizimkinde yaptirdim (20bin tl fiyati) ama para verip yaptirayim diye mi öyle dedi bilmiyorum öyle dedikten sonra da Osmangazi'ye gidesim gelmedi açıkçası. Size de aktarayim dedim.
Benim doktor Osmangazidekinin guvenirliginin yurtdisina gonderilenlerden düşük olduğunu söyledi, yoksa fetal dna testi guvenilirmis ikili tarama cok guvenilir degil ben cevreme de fetal dna oneriyorum filan dedi. Umarim bir sorun yoktur sagliklilardir da yaptiririz napalim siz de sorun bakalim ne diyecekler merak ediyorumAy ne diyorsunuz şaşırdım açıkçası. Bu fetal DNA da güvensizse neye güveneceğiz artık işimiz şansa kadere kaldı öyleyse. ikili, üçlü, ayrıntılı ultrasonların hiçbiri % yüz sonuç vermiyor zaten. Ben de Bursa'da bir laboratuvara gönderildiğini okumuştum Osmangaziden kan alındığında başka bir forumda.kararinizi etkilemek istemem ama şu da bir gerçek Özel sektör bu fetal DNA yı her zaman öneriyor bunu biliyorum yakın çevremden insanları strese sokup mecbur bu testi yaptırıyor. ha yaptırılsın tabii insanlar neyle karşılaşacak öğrenmeli ama bunu da etik bir çerçevede yapmalı Doktorlar. 16 yıl önce bile böyleydi yeğenim için down sendromlu kesin dediler -ki ikili tarama sonucu nasıl kesin olabilir anlamış değilim- ablamlar da fetal DNA yaptırdı doktorun bu sözü üzerine çünkü kesin konuştu Dr. Hatta aldırmak isterseniz işlemlere başlayalım gibi kalpsiz bir cümle kurdu yani illa bir işlem yaptıracaklar kürtaj ya da fetal DNA.Sonuç sağlıklıymiş dedi sonra e hani kesindi Dr bey? Yine bir arkadaşımın bebeğine de dediler down sendromlu diye fetal DNA, sonuç sağlıklı... Yani fetal DNA yapılması gerekir ama özellerin bu tavrı hiç etik değil. Bana Dr desin ki yaptırman iyi olur ikili kesin değildir o zaman samimiyetine güvenirim doktorun. Şimdi ben de kararsızım bir de başka bir devlet hastanesinden bir doktora sorun isterseniz ben bir sonraki gidişimde soracağım Osmangaziyi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim umarım hepimizin yavrusu sağlıklıdır
Normal karından yapılan ultrasonda daha erken duydum ben. Benim bebeğim sat a göre haftasından daha büyük olduğu için duyabildim, duyduğumda 5 hafta falandı. Çok küçük olursa makinenin ısısı bebeğin atışlarını duyurmak için bebeği olumsuz etkilemesin die doktor sesi açmıyor. Ama kalp atışları görülüyor. Elindeki makine ile de ilgili doktorun.Ayy hatice cok mutlu oldum benim randevum da tam 6+4 e geliyor insallah duyarim ben de senin gibi saglikla kucagin al insallah
AY şu bacağını açarak oturur mu, ifadesi beni güldürdü, ilahi... Ailemde hayatta sevilmez ve kınanır o oturuş şekli eşim bacağını aça aça oturur annem aşırı sinir olur.. Bizim 17 yaş ne büyük oğlumuz ne de 5 yaş küçük oğlumuz babayı örnek almadı o konuda. Merak etmeyin, annesi sizsiniz, siz nası yetiştirirseniz o şekilde olur. Kendinizden emin olacaksınız ilerde şu an bu tereddütler çok doğal. O güç içimizde var bizim benim de ilk oğluma hamileyken sizinki gibi endişlerim vardı, çok normal. Ne vakit ki çatalda doğurdum, kucağıma verdiler... Orada o anda dedim, işte bu, bunu da yaptıysam dünyada benden güçlüsü yok anayım ben, yaparım die..sonrası da kendiliğinden doğal olarak gelioçok şekersinizben de nipt-fetal dna icin tam bi hafta sonra gidecegim. Orada cinsiyet de cikiyormus kesin olarak, kizsa nasil biri olur ergenlikte nasil davranir ne giyer güzel olhr mu erkekse nasil olur bacagini aca aca oturur mu soz dinler mi pis olur mu vsvsvs endiselenen bi ben miyim resmen endise girdabindayim o kim olursa cok seveceksin diyorum sonra yine kendimi burda buluyorum z kusagi olmanin getirdigi bi ergenlik mi yasiyorum.