Canım yanlış bişey söyleyip duygularına yön vermek istemem ama söylemeden de geçemicrğim şeyler var. bu süreçte nedenseee ben anlam veremiyorum ama erkekler de hamile gibi oluyor o yetmiyormuş gibi
bir de doğumdan sonra lohusa da onlar oluyor. kızlar hiç şaşırmayın eşleriniz lohusa gibi davranırlarsa. ben 2. doğumumdan sonra hayatımın şokunu yaşadım. resmen ben eşimin lohusalığını çektim şaka gibi. herseye kızıyordu , onca çabalamama rağmen eksik yaptığım şeyleri yüzüme çarpıp hiç yapma daha iyi diyordu, beni tamamlaması gerekirken.
yani evet sana anlayışlı davranması gereken o.. ama ne yazık ki
bu olmayabiliyor her zaman. sen de duymazdan gelmeye çalış, sonuçta kontrol edemiyorsun şuan herşeyi istediğin gibi. akışına bırak. cinsellik konusunda da seni anlamak zorunda, sonuçta bi kaybınız var, onun da aybı hassasiyeti göstermesi gerekir.
ben ilk kızımda çok zor tüp bebekle hamile kalmıştım biz 1 sene hiç ilişkiye girmedik ne eşim istedi ne ben. korkumuzdan. yeter ki bebeğimiz sağlıkla doğsun diye.
bir de hazal kayanın bir röportajını dinlemiştim orda da diyor ki, çok fazla belgesel seyreden bir
insanmış ve doğum sonrası ile ilgili belgesel de izlemiş. orda söylemiş, bilimsel olarak erkeklerin de doğumdan etkilendiğini ve gerçekten lohusa olduklarını. orda daha da şaşırdım demek
ki normalmiş dedim
sen sakin kal canım bırak kendi haline