Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, bir şey danışacaktım. Detaylı ultrason için İstanbul Anadolu Yakası’nda (Kartal’da oturuyorum) bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir peritanolog var mı?
Bugün doktorum kontrolde önümüzdeki hafta yaptır dedi ama seçimi bana bıraktı, ben de size danışmak istedim hemen ☺😉
Bülent karslıya yaptıran arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi

Canim benimde ağrıyordu aralıksız her gün hiç geçmeden benim çok uzanmaktan oluyormuş ne zaman yatmadım gündüzleri o zaman düzeldi. Belki senin başka bir sebeptir ama yinede söylemek istedim.

Magnezyumlu maden suyu belki alternatif olabilir günde 1 içilebilir diyor doktorum. Bol su içmekte iyi baş ağrısı için.
Tansiyon yüksek değildir değil mi? O da baş ağrısı yapar çünkü.
Kızlar çok teşekkür ederim🙏 Maden suyu iki günde bir mutlaka içerim bazen her gün. Multivitamin vermişti dokturum onun içinde manganez varmış oda magnezyum ihtiyacını karşılıyor mudur acaba biliyor musunuz? Su da günde mutlaka 2-2,5lt içerim. Ama işte migren gibi geldimi geldi baş ağrısı. Çok şükür geçti şimdi . Şey yaptım sizi dinledim duş alıp gözümü bağlayıp karanlık yapıp yattım bir iki saat öğlen kendime geldim. Allah kimseye vermesin bu baş ağrısını hamilelikte. Gerçekten çok pis bir şeymiş.🙁

Kızlar ben bu hafta demir ilacına başladım dışkı rengi koyu yeşil oldu siyahımsı normal mi bu? Ve kabızlık tabiki 😞
Evet normal canım ama bana mesela çok rahatsızlık verdi kan ilacı. Yaklaşık 4haftadır kullanıyorum. 9günden sonra başka bir markaya geçtim şimdi çok rahatım. Bu en son kullandığımı 3haftadir kullanıyorum. Sen hangisini içiyorsun şuan?

cok üzgünüm. belki umut olur diye yazıyorum 27 martta 5.5 aylık oğlum erken doğdu. 35 gün de yoğum bakımda yaşadı. Ben bu acıyı başka türlü atlatamazdım niyetim 4 5 ay toparlandiktan sonra yeniden hamile kalmaktı. mucize oldu ve ben regl olmadan tekrar hamile oldum. sağlıkla geldik bugüne kadar. Rahimağzi yetmezliği vardı. serklaj vardı ona rağmen erken doğunca bu gebelikte karından laparoskobik serklaj yaptırdım. şu ana kadar kapalı bir şekilde ilerliyor. böyle bir sıkıntın varsa özelden yazıp detaylı bilgi verebilirim
Sabah gittik birşey yoktu rahim ağzı kapalıydı sorun yoktu akşam suyum geldi sancım başladı 15saat sancı çektim sonra doğum. Şimdi hamile kalınca serklaj koyalım dedi doktorum düşük riski olmasın özelden de yazabilirsin canım çok teşekkür ederim psikolojim çok bozuk

Evet normal canım ama bana mesela çok rahatsızlık verdi kan ilacı. Yaklaşık 4haftadır kullanıyorum. 9günden sonra başka bir markaya geçtim şimdi çok rahatım. Bu en son kullandığımı 3haftadir kullanıyorum. Sen hangisini içiyorsun şuan?
Bu hafta başladım daha
FERRO SANOL DUODENAL 567.7 MG
Kabız yapmayanından vericem dedi ama bende ztn kabızlık sorunu başlamıştı hala devam ediyor 😞

o da olabilir canım dayaniyordur oraya senin de canın aciyordur. ayy dışarıda da aynısı olur mu olur
Valla canım daha hareketli olursa ablasından ben huni takar gezerim eeeee diye eblek gibi 😂😂 Bugün berline gittik 2 saatlik yol 150ile otobanda bas bas git bi yol vallahi arabayı 2 kere kenara çekti eşim sığamıyorum resmen arabaya daraldım yemin ederim tekme toplaşma bunaldım 🥲

Valla canım daha hareketli olursa ablasından ben huni takar gezerim eeeee diye eblek gibi 😂😂 Bugün berline gittik 2 saatlik yol 150ile otobanda bas bas git bi yol vallahi arabayı 2 kere kenara çekti eşim sığamıyorum resmen arabaya daraldım yemin ederim tekme toplaşma bunaldım 🥲
sanki öyle gibi 🤣

Kızlar merhaba, bir şey danışacaktım. Detaylı ultrason için İstanbul Anadolu Yakası’nda (Kartal’da oturuyorum) bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir peritanolog var mı?
Bugün doktorum kontrolde önümüzdeki hafta yaptır dedi ama seçimi bana bıraktı, ben de size danışmak istedim hemen ☺😉
Merhaba, ben de o civarda oturuyorum. Doktorumdan memnunum ama 2. Bir doktora görünebilirim. Siz hastane ve doktorunuzdan memnun musunuz? Memnunsanız hangi hastane 😊

Bu hafta başladım daha
FERRO SANOL DUODENAL 567.7 MG
Kabız yapmayanından vericem dedi ama bende ztn kabızlık sorunu başlamıştı hala devam ediyor 😞
Bugün bana da bu ilacı verdi doktor. Ama ne zaman kullanacağımı sormadım sabah mı akşam mı aç mı? Siz ne zaman alıyorsunuz?

Deli gibi merak ediyorum kuzumu. O bebeklik halleri kusmaları mis kokuları uffff. Emerken memeyi tutup gözünün içine bakması muhteşem bişey. Memeden kızımı keserken 3 gün ağlamıştım. Çokzordu benim için . Kızım tamamen ikizim gibi çok benziyor bana hatta aynı ben. Oğlum nasıl olacak merak ediyorum. Biran önce geçsin zaman kucağa alayım istiyorum. 🥰
Şöyle mesajlar o kadar iyi geliyo ki. 35ime kadar karı koca başbaşanın rahatlığına çok alışınca şimdi bebeğin geliyo olması çok korkutuyo beni. Dün hastanede bi bebek hiç susmadan ağladı inanılmaz gerildim napıcam diye. Ama şöyle okuyunca içim ferahlıyo o zorluklar unutuluyo demek ki diye.
Bol bol böyle mesajlar atın nolur 🤣

Şöyle mesajlar o kadar iyi geliyo ki. 35ime kadar karı koca başbaşanın rahatlığına çok alışınca şimdi bebeğin geliyo olması çok korkutuyo beni. Dün hastanede bi bebek hiç susmadan ağladı inanılmaz gerildim napıcam diye. Ama şöyle okuyunca içim ferahlıyo o zorluklar unutuluyo demek ki diye.
Bol bol böyle mesajlar atın nolur 🤣
Tedirgin oluyorsan iyi anne olacaksın merak etme. Korkman çok normal. Ama bir gülüşleri dünyaya bedel derler ya asla yalan değil. Misal isyan edeceksin azcık uyusun dinleneyim diyeceksin sonra özleyecek uyansın diye başında bekleyeceksin. Zaman çok hızlı geçiyor. Keşke o bebeklik hallerinde kalsaydı diyeceksin. Hamile olduğumu duyunca 3 gün ağladım. Tövbe çocuktan değil hazır değildim. Kızım 5 yaşını geçmiş çalışıyorum herşey başa saracak korkusu. Şimdi de keşke daha önce olsaydı diyorum. Evin maskotu neşesi huzuru oluyorlar. Hele bir de kızsa abovvv gerçekten cennet evinde büyüdükçe dilleriyle hayata renk katıyorlar. Hepsi sağlıkla olsun inşallah. Güzel ailede büyüsünler

Tedirgin oluyorsan iyi anne olacaksın merak etme. Korkman çok normal. Ama bir gülüşleri dünyaya bedel derler ya asla yalan değil. Misal isyan edeceksin azcık uyusun dinleneyim diyeceksin sonra özleyecek uyansın diye başında bekleyeceksin. Zaman çok hızlı geçiyor. Keşke o bebeklik hallerinde kalsaydı diyeceksin. Hamile olduğumu duyunca 3 gün ağladım. Tövbe çocuktan değil hazır değildim. Kızım 5 yaşını geçmiş çalışıyorum herşey başa saracak korkusu. Şimdi de keşke daha önce olsaydı diyorum. Evin maskotu neşesi huzuru oluyorlar. Hele bir de kızsa abovvv gerçekten cennet evinde büyüdükçe dilleriyle hayata renk katıyorlar. Hepsi sağlıkla olsun inşallah. Güzel ailede büyüsünler
Aminn canım benim inşallah 🙏 gözlerim doldu bi an 🥹

Selam herkese. Birkaç hafta evvel içimde kıpırtı hissettim ama sonra geçti. Yarın 19 haftalik olacağız kızımla ve dün anlayamamistim ama bugün kesin bir şekilde anladım. İçimde kıpır kıpır hareket eden bir dünya var. 😂 Gerçekten çok güzel bir duyguymuş bu, sağlıkla kucaklarimiza alalım bebişlerimizi 🧿🍀💙🙏🏿

Bugün bana da bu ilacı verdi doktor. Ama ne zaman kullanacağımı sormadım sabah mı akşam mı aç mı? Siz ne zaman alıyorsunuz?
Sabahları kahvaltıdan 2 saat önce aç karnına alıyorum. Doktor böyle kullan dedi yani, bende ztn erken saatte kahvaltı etme huyu yok öğlene kadar acıkmıyorum.

X