2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın herkese,
Düne kadar gayet güzel emiyordu oğlum 20 dk kalıyordu memede. 2 buçuk saat gibi aralıklarla besleniyordu. Dün bu süre ilk 15 dk ya sonrasında 10 dk 5 dakilara falan düştü. Acıkıp meme istiyor alıyorum 5 dk sonra çıkarıyor ve geri almıyor mides bulanıyor zorlarsam. Bu ne demek oluyor bilen var mı? Meme reddi mi?
Meme reddi anında olan birşey değil canım, dönemlik bebekler memeyi almak istemeyebiliyor. Bazende çenesi daha kuvvetlendiği için 15 dk da çektiğini beş dkda çekmeye başlıyor

Canm çok geçmiş oldun bunaltıcı bir süreç haklısın ama inş böyle uğraşlarının tüm sonuçları temiz çıkar
Kalça ultrason 3. Ay değil mi erken mi çektinizl
Hanımlar 2 haftadır hastane geziyorum daha da bitmedi hiç bakamadım buralara... Kendime oğluma... Rüzgarın hala topuk kanı değerleri yüksek ama kilo alımı olduğundan tedavi başlanmadı izlemli hasta olarak bakanlığa kaydı açıldı önümüzdeki ay yine gidicez kontrole kan vermeye vs. Pazartesi kalça ultrasonu çekilmişti onda da 1 ay sonra tekrar usg istenmiş tip2 kalça lehine değerlendirildi yazıyor ama doktor hiçbirşey demedi deliricem ya

Günaydın herkese,
Düne kadar gayet güzel emiyordu oğlum 20 dk kalıyordu memede. 2 buçuk saat gibi aralıklarla besleniyordu. Dün bu süre ilk 15 dk ya sonrasında 10 dk 5 dakilara falan düştü. Acıkıp meme istiyor alıyorum 5 dk sonra çıkarıyor ve geri almıyor mides bulanıyor zorlarsam. Bu ne demek oluyor bilen var mı? Meme reddi mi?
Burnu açık mı tıkalı olduğu için alamıyordur belki

İki göğsümü de emziriyorum. Mümkün oldukça ikinci göğsümün önsütünü sağmaya çalışıyorum. Normalde emzirdikten sonra da kalan sütü sağmak istiyorum ama hala efektif bir sağma makinem yok. Manuel ile yapamıyorum. Pilli bebebao aldım o da son sütü çok çekmiyor. O kadar para verdim üzgünüm. Keşke elektrikli alsaydım
Canım ön sütü neden sağıyorsun acaba. Ben göğüs kalkanı kullanıyorum ilk göğsümü emzirirken diğerinden kalkana birikiyor onları biberona topluyorum ama önsüt çok besleyici değil diyorlar verip vermemek konusunda kararsızım

Canm çok geçmiş oldun bunaltıcı bir süreç haklısın ama inş böyle uğraşlarının tüm sonuçları temiz çıkar
Kalça ultrason 3. Ay değil mi erken mi çektinizl
1. Ayda başlıyor bende kalça çıkığı olduğundan da çocuklarım sık kontrollü oluyor. Göz tembelliğim de var hem göz hem kalçadan sık kontrollü iki çocuğum da

3 den 8e kadar hiç uyumadım sonra parça parça 12.00 e kadar uyudum midem bulanıyor
Bizde gece 1.30 da başladık sabah 6.30 a kadar. Ne emme kabul etti ne başka birşey sadece çığlık çığlığa ağladı. Bu uykusuzluk ne yapacak bizi merak ediyorum bide benim aile yanımda dönüşümlü bakıyoruz onlar gidince ne yapacağım 😔 sen tek mi bakıyorsun şuan

Kızlar bebeğimin doğduğundan beri sağ gözü çapaklaniyor sütumle sildim bir iki kez ama geçmedi sol gözde hiç bişey yok başına gelen varmı ?

Ben mecburen mama da veriyorum. Biberona alıştı. Geçen altını üstünü değişirken öyle çok ağladı ki emzik veriyim belki susar dedim. O kadar karıştı ki aklı. Beni bırakır diye korktum. Muhtemelen ben de daha vermem 😅 emzikle biberonu tercih eder beni bırakırsa ben naparım 😂
Aynen bende ondan korktum vallahi bir süre daha emziksiz devam 😁

Kızlar bebeğimin doğduğundan beri sağ gözü çapaklaniyor sütumle sildim bir iki kez ama geçmedi sol gözde hiç bişey yok başına gelen varmı ?
Kanal tıkanıklığı olmuş doktor Damla vermişti bir de göz pınarlarına masaj yap demişti aşağıya doğru bence bir doktoruna götür Damla verir

Bizde gece 1.30 da başladık sabah 6.30 a kadar. Ne emme kabul etti ne başka birşey sadece çığlık çığlığa ağladı. Bu uykusuzluk ne yapacak bizi merak ediyorum bide benim aile yanımda dönüşümlü bakıyoruz onlar gidince ne yapacağım 😔 sen tek mi bakıyorsun şuan
İlk 15 gün annem yanımdaydı dedem vefat edince memlekete dönmek zorunda kaldı eşimde 6 da uyanıp işe gidiyor o da farklı odaya geçti 2 haftadır tek başıma bakıyorum
Bazen durduk yerde ağlıyorum ev işi kalıyor yemek vs

İlk 15 gün annem yanımdaydı dedem vefat edince memlekete dönmek zorunda kaldı eşimde 6 da uyanıp işe gidiyor o da farklı odaya geçti 2 haftadır tek başıma bakıyorum
Bazen durduk yerde ağlıyorum ev işi kalıyor yemek vs
Başın sağolsun canım. Ben böyleyken ağlamak istiyorum senin ağlaman çok normal. Derdini anlamamak çok zor ya. Diğer işleri hiç düşünme canım düzen oturunca illaki olur onlar

Aynen bende ondan korktum vallahi bir süre daha emziksiz devam 😁
Ben gece dalsın diye emzik veriyorum yoksa sabaha kadar bi sol bi sağ kolum falan kalmıyor emzik yerine kullanıyor beni emmiyor ama memenin ucu ağzında uyuyor emziği de ağzına verirken sanki bişey alıyor gibi ekşiyor turşuyor çok komik hal alıyor 🤣🤣

Canım ön sütü neden sağıyorsun acaba. Ben göğüs kalkanı kullanıyorum ilk göğsümü emzirirken diğerinden kalkana birikiyor onları biberona topluyorum ama önsüt çok besleyici değil diyorlar verip vermemek konusunda kararsızım
Kilo alımı azdı bebeğimin. Emzirme danışmanı yağlı süte ulaşamıyordur, Önsüt daha sulu oluyor onunla doymaya çalışıyordur mümkünse emzirmeden önce sağ dediler. Eğer gelişimi ve emmesi iyiyse verebilirsin canım. O da faydalı daha şekerli daha sulu

X