Ben daha sert veremiyorum daha 7 buçuk aylık kemiremiyor şuanAmaaan bitmiyo ki dişi kıçı başı iştah işine hiç girmiyorum saldım ben elimde kemiricek bişey mutlaka olsun soğuk olsun bide tamam karnıda doyuyo dişide rahatlıyorneyse halletcez o uyku işini bir şekilde kafamı en çok kurcalayan o oldu birden
Normalde şu an yazdığım bu yorumun altına mesela gözükmesi lazımdı ama ben göremiyorum artık gözükmüyorO söyle oluyor profilden olası doğum tarihini görünür yaparsan gözüküyor mesela senin gözüküyor ben güncellemedim benim gözükmez
Evet karından alttan baktırmadımBana da geçen gün kalp sesini duyamayan doktor 7+2 yazdı bence onların ölçüm tarzından bile kaynaklı kimisi tam çizginin üstüne koyuyor kimi biraz dışına vs.. bizim sizle aynıydı zaten 6+5 normal geldi bana da. Kalp atışı duymanıza sevindim. Karından ultrasonla duydunuz galiba değil mi alttan değil
Ben görüyorum ama gebeliğin 7. Haftasındasın tahmini doğum 06/11 diyor sende . Bilgiler gözüküyor amaNormalde şu an yazdığım bu yorumun altına mesela gözükmesi lazımdı ama ben göremiyorum artık gözükmüyor
Bak gözüküyorNormalde şu an yazdığım bu yorumun altına mesela gözükmesi lazımdı ama ben göremiyorum artık gözükmüyor
Kız seninki daha da küçükmüş 9 aylık oldu bizim ki dişleride var şükür ordan kurtarıyoruz biraz.Ben daha sert veremiyorum daha 7 buçuk aylık kemiremiyor şuan
Aaa evet gözüküyormus ben neden göremiyorum acaba teşekkür ederim yine deBak gözüküyor
Ben göremiyorum canö eskiden vardı evetAaa evet gözüküyormus ben neden göremiyorum acaba teşekkür ederim yine de
Yüksek ihtimalle gözükür canmKızlar selamSat 09.02 benim. 4 gün önce Beta hcg 1007 çıkmıştı. Salı günü doktor kontrolüm var. Muayenede kese görünür mü acaba ? Kalp atışı için de erken sanırım. Çok heyecanlıyım
Büyük ihtimalle görünür canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar selamSat 09.02 benim. 4 gün önce Beta hcg 1007 çıkmıştı. Salı günü doktor kontrolüm var. Muayenede kese görünür mü acaba ? Kalp atışı için de erken sanırım. Çok heyecanlıyım
Amin canm inş
Bana doktor lekelenme normal eski adet kalıntısı geliyordur demişti. Kan rengi canlı kırmızı pembe olmayınca korkma demişti. O yüzden sende korkma canımBen progestana başladım ama hala ara ara kahverengi leke mi diyim akıntı mı diyim devam ediyor
Aynen öyle inşallah bu defa her şey yolunda ilerlerBende geçirdim ama ondan sonrada rahat olmuyor bencegeçmişinde kötü bir tecrübesi olan her zaman tedirgin oluyor
Ben de ne kan verdim ne de gittim beta beni strese sokuyor aynen ben de direkt kalp atışı için gidicemAy evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahahhenüz kan vermedim ultrason içinde bekliyorum malum uçtu fiyatlar kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyeyim diye inşallah sağlıklıdır tabi o zaman ışınlanırım bu tarafa benim 40.hafta aralığa düşüyo ama kesin kasımda doğururum oğlanda erken geldi zaten