- 10 Aralık 2013
- 7.003
- 2.856
Evett anlamlı bir gün öğrendik balımm:)Bana işte hiç net bir şey demediler ayy senin biliyorsun en anlamlı günlerden
Hoşgedinn canmmmm maşallah prensesineKızlar merhaba herkese, benim de 15+0 bugün, gruba daha önce dahil olamadım çünkü genetik testlerde bir takım farklılıklar çıkmıştı. Fetal DNA , Cvs, Prof.lar genetik görüşmeleri derken çok şükür şuan sağlıkla ilerleyen bir gebelik olduğu söylendi. Ben de katılayım dedim
Kızı olacak kısmetse
Merhaba canm bende 16 dayım d vitamini kullanıyorum damla şeklinde birde koyu kahverengi bir vitamin içinde çoğu şey var:)Merhaba benim gibi 16 haftalık olan var mı ?
Doktor yeni vitamin ilaclari yazdı.
Icinde d vitamini damla da var.
Eczane iceceginiz suya da damlatip icebilirsiniz dedi.
Hanımlar güzel haberler ile geldim çok şükür dna testim iyi çıkmış doktor yazdı şimdi. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Çok değişik duygular içindeyim
Ooo maşallah maşallah prensler de çoğalıyorAyy aynısı bende de var yazın bana da bi erkek
Selam canm çok geçmiş olsun, sınavlarn nasl geçti17+2 den selam hanımlar bir süredir yazamadım hiç. Sınav haftası baş ağrıları vs derken. Çok baş ağrım oluyor bu aralar perişan oluyorum. Bu cuma randevum var bakalım inşallah iyidir oğlum haziran 11 de de detaylı ultrason randevusu aldım inşallah sorunsuz atlatırım
Oyy hadii az kalmış randevuna
Bence artık söylerler canm inşallah gösterirSonraki çocuklar daha çok merak ediliyor bence özellikle ikincisi
kızsa erkek erkekse koz isteniyor bende bugün devlete randevu aldım 16+2 sizce söylerler mi artık