2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Canım ben bacak ağrısından yürüyemez olmuştum, doppler çekildi ve venöz yetmezlik tanısı kondu bebeğe kan akışını sağlamak için oksapar iğne başlandı sakın ihmal etme
Merhaba arkadaşlar 2.gebeliğimi düşünüyorum fakat venöz yetmezlik teşhisi konuldu ilk bebeğimde yoktu doktorum pıhtılaşma için falan genetik testleri yaptı sorun yok dedi hamile kalınca 3 ve 7.ayda tekrar doppler çekeceğiz dedi fakat ben çok korkuyorum ne olur venöz yetmezlikle hamilelik sürecini yaşayan biri ayrıntımı yazabilir mi? Sorunsuz bir hamilelik geçirebilir miyiz biz de yani illa pıhtı mı atar bebek mi düşer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim arkamda bir tane daha çocuğum var bana bir şey olursa o ne yapar diye kafamda kurmaktan çok yoruldum süreci yaşayanlar ne olur destek olursa sevinirim

Benim 4 saattir aralıklarla sancım geliyor belden karnıma yayılan bir ağrı. Sıcak duşa girdim evin içinde yürüyorum geçmiyor. Neredeyse 8 dakikada bir kasılma geliyor sanırım hastaneye gideceğim kızlar
Ayy hadi sağlıcakla gelsin canım. 5 dk da 1 e düşünceye kadar evde rahatlıkla bekleyebilirsin demişti doktorum Sen Naptın gittin mi hastaneye?

39+1 den selamlar, bebeğim tüm gebeliğim boyunca sırtı sağa yaslıydı. Bugün karnımın ortasına sırtını dayamış sanki karnım taş gibi. Pozisyon alıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Herşeyi doğuma yorar oldum artık sağlıkla gelsin. 🥺

Ayy hadi sağlıcakla gelsin canım. 5 dk da 1 e düşünceye kadar evde rahatlıkla bekleyebilirsin demişti doktorum Sen Naptın gittin mi hastaneye?
Naptın canım nasılsın şuann
Hastaneye gittim kızlar 1 cm açılma var dedi, nstde de sancılar çıktı. Eve git biraz rahatla daha vaktin var yarın tekrar gel dediler şimdi eve geldim

Ay belki 1 haftadan da az kalmıştır canım hiç kendini kasma, stres yapmamaya çalış. Aynı bedendeki son günlerimiz keyfini çıkaralım olabildiğince.

Bence senin doğum başlamış olabilir ya. Öncesinde bir belirti var mıydı birden pat diye mi başladı?
Günlerdir yazıyorum belim kasığım ağrıyor sancı yok diye. Akşam 22de hafif sancılar başladı

X