- 8 Nisan 2022
- 1.539
- 1.002
Önce doktorla paylaşıyorlarmış canım bizdekinde raporu bana doktor haber verdi baya ağladım valla duygu boşalması oldu herhaldeGözün aydın canım aynı zamanda vermiştik kanı ben daha çok beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce doktorla paylaşıyorlarmış canım bizdekinde raporu bana doktor haber verdi baya ağladım valla duygu boşalması oldu herhaldeGözün aydın canım aynı zamanda vermiştik kanı ben daha çok beklicem
Ya tabiki mutlulık gözyaşları insan ister istemez stres yapıyoÖnce doktorla paylaşıyorlarmış canım bizdekinde raporu bana doktor haber verdi baya ağladım valla duygu boşalması oldu herhalde
Canım benim çok sevindim ya gözün aydın. Valla çok dua ettim sana çok şükür sonucun iyi gelmiş. Ben de oğlum olacağını öğrenince çok değişik duygular içindeydimHanımlar güzel haberler ile geldim çok şükür dna testim iyi çıkmış doktor yazdı şimdi. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Çok değişik duygular içindeyim
iyi akşamlar kızlar. canım sen de bacak arasını görüp mü kız demişti. bana da kız denildi bacak arası goruldu 17+4 üm şuan alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum boyle şeyler de duyunca bekleyeyim diyorum ama almak da istiyorumVar var var olmaz mı bana da haftalarca kız denildi hop teste erkek çıktı
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun Sen alıştın mı erkek anası olma fikrine ben bir süre bu şekilde değişik duygularla kalıcam gibi :)Canım benim çok sevindim ya gözün aydın. Valla çok dua ettim sana çok şükür sonucun iyi gelmiş. Ben de oğlum olacağını öğrenince çok değişik duygular içindeydim
Sağolasın çok su içen biri değilim ama zorluyorum kendimiGeçmiş olsun canım bol su içmeye çalış
Bende bi bilsem çok illet bileymiş adamı çok halsiz koyuyor amaCanım bende de çıktı tek kullanımlık şase verdi üstelik bol su içiyorum nasıl oldu bende anlamadım
Ben 3.hamileyim senin ilk galiba bende ayrı bi telaşBizde öğreniriz inşallah bigün gülüm yaa
Kasım annelerinde 3.cocuga susamış bi ikimiz miyiz yoksaBenim 3. olacak Allah nasip ederse, 14+4 um kilo olarak zayıfım, dün böyle seyirir gibi biseyler hissettim ama bebek mi tam bilemedim, sola dönüp uzaninca hisseder gibi oldum ama belki de bana öyle geldi, emin olamadım
Bende halsizlik üstüne yetmezmis gibi son 3 gündür sürekli baş ağrısı var çok siddetlenince mide bulantısı da yapıyorBende bi bilsem çok illet bileymiş adamı çok halsiz koyuyor ama
Sağlıklı olsunlarda önemli olan sağlıkları tabi gönlüm hem kız hem erkek istiyor ikisinide aynı anda tatmak süper olurduAyy inşallah bir kız bir oğlandır bende ilki kıza benzettim ama ikincisini de kıza benzettim neden bilmiyorum
İki gündür bende kusuyorum duocıd verdi doktor da verse ilaç kullanmakta çekiniyorum kullanan olsaydı içim rahatlardıBende halsizlik üstüne yetmezmis gibi son 3 gündür sürekli baş ağrısı var çok siddetlenince mide bulantısı da yapıyor
Ayy inşallah iki mutluluğu da tadarsın bi andaSağlıklı olsunlarda önemli olan sağlıkları tabi gönlüm hem kız hem erkek istiyor ikisinide aynı anda tatmak süper olurdu
Ben cuma günü cok hastaydım tüm vücudum agrıyordu kafamı kaldıramıyordum yataktan akşam acile gittim idrarda enf cıktı. Tek kullanımlık toz yazdı sadece ama 2-3 hafta önce de hafif idrar yolu enf olmuştum onda da sadece toz kullandım ve ilerlemiş belli ki yataklara düştüm o yüzden hekim arkadaşımı aradım bana da aksef verdi gebelerde de kullanılabilen antibiyotiklerden onu içiyorum. 1 günde toparladım ama tekrarlamasın diye bitircem mecbur antibiyotigi. İdrar yolu enf son aylarda cok istenen bir sey değilmiş su an için cok problem olmazmışKızlar bende enfeksiyon çıktı maalesef doktor tek kullanımlık toz ve duocıd verdi kullanan var mı veya kullanan oldu mu hamilelikte
Aksefi ne kadar sürede kullan dediBen cuma günü cok hastaydım tüm vücudum agrıyordu kafamı kaldıramıyordum yataktan akşam acile gittim idrarda enf cıktı. Tek kullanımlık toz yazdı sadece ama 2-3 hafta önce de hafif idrar yolu enf olmuştum onda da sadece toz kullandım ve ilerlemiş belli ki yataklara düştüm o yüzden hekim arkadaşımı aradım bana da aksef verdi gebelerde de kullanılabilen antibiyotiklerden onu içiyorum. 1 günde toparladım ama tekrarlamasın diye bitircem mecbur antibiyotigi. İdrar yolu enf son aylarda cok istenen bir sey değilmiş su an için cok problem olmazmış
Ben de varım ben deeKasım annelerinde 3.cocuga susamış bi ikimiz miyiz yoksa
5 gün 10 adet. Ben bu illeti senelerdir cekiyorum yaa cok sık geciriyorum ama gebelikte iyice kötü oluyorAksefi ne kadar sürede kullan dedi
Aynı senin yaşadıkların gibi kuzu bana da kıza benziyor ama hiç kesin bişey diyemem sen çok ısrar ettin diye tahmin de bulunuyorum dedi. Ay bence bizimkiler kız olacak, erkek olsa 12-13.haftalarda görürdü diye düşünüyorum ben vallaBizde öğreniriz inşallah bigün gülüm yaa
Evet canım benim ilk ama hep ilki de kız istiyordum ama nasip hayırlısı ne ise o olsun inşallahBen 3.hamileyim senin ilk galiba bende ayrı bi telaş