Ay allahtan ben onu seviyorumN
Ne bilim şekerim vlla :)) kefir de sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay allahtan ben onu seviyorumN
Ne bilim şekerim vlla :)) kefir de sevmiyorum
Vlla bende sağlikli beslenemiyorım nerde karbonhidrat canm onu çekiyorYa ben bırak sağlıklı beslenmeyi Şuan beslenme aşamasına yeni geçtim şükğr daha yeni birşeyler atabiliyorum ağzıma haftalardır açtım hiç endişe etme zaten bizim varolan vitamin mineral ne varsa almıyor bebişler takviyede almıyoruz ekstra. Ha dengeli beslensek tabi ki iyi ama olmayınca da strese sokma kendini daha zamanımız var
Ayy insta da sürekli karşıma cinsiyet partisi yapıp sonra değişenler çıkıyor etkisnde kaldm herhalQUOTE="enugurlu, post: 77409892, member: 609680"]
Ay cumartesiiii bak bakalım biii bebişe hahahahaha hala kızdır yahu .
Valla tam olarak göreceğim çok heyecanlıyım zaammmmannn geçmiyor gibiii <3
haahhaha ne güzel , ben full ayranAy allahtan ben onu seviyorum
Dinlenince geçiyor evet canım, bende Çarşamba ya randevu aldım içim rahat etsin diye, teşekkür ederimEvet olmuştu bana da doktor bana dinlenince geçen ağrıdan korkma dedi birde rahim kaslarından kaynaklıymış o bıçak batma gibi hissiyat.
İyi bari balımm şifa olsun sana da bebeciğine deAy allahtan ben onu seviyorum
hahahha bende gördüm cinsiyet partisinden sonra değişimi ama olsunnn yavrummm kızçeni sen gör biii etkiisnden çıkarsınAyy insta da sürekli karşıma cinsiyet partisi yapıp sonra değişenler çıkıyor etkisnde kaldm herhal
Zaman zor geçiyor balımm
A tamam göremediyse kızdır herhalde erkek erken belli ediyor benim yüzde seksen 12. Haftada erkek demişti öylede olduBir kaç yer önerdiler ama atmadım canım yaa eşimde aynı sen gibi bir kaç hafta daha sabrederiz dedi bende başından beri hep kız hissediyorum farklı bir doktora gitmek zorunda kaldığım da erkek olsa 10. Hafta itibaren organı hafifte olsa belirginlik başlıyor şu an görünen bir şey yok demişti kemik kafa şekli de kız gibi dedi ama kendi doktorum bunları söylemek için çok erken dedi bu sefer gittiğimde göremedim emin değilim 16. Hafta da bakalım dedi hayırlısı bakalım inşallah artık
Sanrm daha hisseden yok canm bende 16 daymHareketleri hisseden var mı kızlar ben daha hiçbir şey hissedemiyorum 17+4
ben pazar gecesi ilk defa hissettim 17+5 teyim pıt pıt yaptıHareketleri hisseden var mı kızlar ben daha hiçbir şey hissedemiyorum 17+4
10+4’te erken dedi kendi doktorum diğer doktor erkek değil gibi dedi 13+1’de göremedim dedi ama benle üç arkadaşım hep 11-12. Haftalarda öğrendi cinsiyetlerinin erkek olduğunu parti yaptık hatta onlara bende garip garip onları izledim haftam onlardan önde olmasına rağmen inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de razıyım cinsiyetini bir kaç hafta sonra öğrenmeyeA tamam göremediyse kızdır herhalde erkek erken belli ediyor benim yüzde seksen 12. Haftada erkek demişti öylede oldu
Şeninde cinsiyet değişirse bende şüphe duyarım Artık Blue8816İyi bari balımm şifa olsun sana da bebeciğine de
hahahha bende gördüm cinsiyet partisinden sonra değişimi ama olsunnn yavrummm kızçeni sen gör biii etkiisnden çıkarsın
Aaa aynı benim gibi 2 arkadaşın benden küçük parti yaptılar onlar öğreneli epey oldu ben hala bekliyorum10+4’te erken dedi kendi doktorum diğer doktor erkek değil gibi dedi 13+1’de göremedim dedi ama benle üç arkadaşım hep 11-12. Haftalarda öğrendi cinsiyetlerinin erkek olduğunu parti yaptık hatta onlara bende garip garip onları izledim haftam onlardan önde olmasına rağmen inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de razıyım cinsiyetini bir kaç hafta sonra öğrenmeye
Çok tuhaf oluyor oda demiAaa aynı benim gibi 2 arkadaşın benden küçük parti yaptılar onlar öğreneli epey oldu ben hala bekliyorum
Şeninde cinsiyet değişirse bende şüphe duyarım Artık Blue8816
Bende öyle yaptm partiyi daha 13.hafta da vallaAaa aynı benim gibi 2 arkadaşın benden küçük parti yaptılar onlar öğreneli epey oldu ben hala bekliyorum
Bana işte hiç net bir şey demediler ayy senin biliyorsun en anlamlı günlerdenBende öyle yaptm partiyi daha 13.hafta da valla