- 8 Nisan 2022
- 1.539
- 1.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 16 dayım. Ben demir magnezyum omega d bir. B12 . Ay ne kadar çok şey kullanıyormuşuzMerhaba benim gibi 16 haftalık olan var mı ?
Doktor yeni vitamin ilaclari yazdı.
Icinde d vitamini damla da var.
Eczane iceceginiz suya da damlatip icebilirsiniz dedi.
doğru diğer söylediklerinden de var verdi.Bende 16 dayım. Ben demir magnezyum omega d bir. B12 . Ay ne kadar çok şey kullanıyormuşuz
Ayy aynısı bende de var yazın bana da bi erkekHanımlar güzel haberler ile geldim çok şükür dna testim iyi çıkmış doktor yazdı şimdi. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Çok değişik duygular içindeyim
16 +1 sadece balık yağı kullanıyorum canm benMerhaba benim gibi 16 haftalık olan var mı ?
Doktor yeni vitamin ilaclari yazdı.
Icinde d vitamini damla da var.
Eczane iceceginiz suya da damlatip icebilirsiniz dedi.
Aynı bende sen gibiyim arkadaşlarım benden çok önce öğrendi10+4’te erken dedi kendi doktorum diğer doktor erkek değil gibi dedi 13+1’de göremedim dedi ama benle üç arkadaşım hep 11-12. Haftalarda öğrendi cinsiyetlerinin erkek olduğunu parti yaptık hatta onlara bende garip garip onları izledim haftam onlardan önde olmasına rağmen inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de razıyım cinsiyetini bir kaç hafta sonra öğrenmeye
Benim 3. olacak Allah nasip ederse, 14+4 um kilo olarak zayıfım, dün böyle seyirir gibi biseyler hissettim ama bebek mi tam bilemedim, sola dönüp uzaninca hisseder gibi oldum ama belki de bana öyle geldi, emin olamadımValla ben bir şeyler hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum bebek mi değil mi emin olamıyorum vallahi birde ikinci olacak ama anlamadım gitti
Geçmiş olsun canım bol su içmeye çalışKızlar bende enfeksiyon çıktı maalesef doktor tek kullanımlık toz ve duocıd verdi kullanan var mı veya kullanan oldu mu hamilelikte
Haplar da olmasadoğru diğer söylediklerinden de var verdi.
O bitane hap var rengi kahverengi takviye edici olan cikolata rengi gibi.
Canım bende de çıktı tek kullanımlık şase verdi üstelik bol su içiyorum nasıl oldu bende anlamadımKızlar bende enfeksiyon çıktı maalesef doktor tek kullanımlık toz ve duocıd verdi kullanan var mı veya kullanan oldu mu hamilelikte
Biri kız diğeri erkek gibi hissettim ben sağlıklı olsunlar daHanımlar Dr kontrollerinde bebislerimin birine kıza benziyor kız gibi dedi ama net konuşmadı diğerini hiç göremedi bacak arasına da bakmadı anlayan var mı nub teorisi oluyormuş ya daha kontrole 2 hafta var şuan 14 +0 olduk
Önceden instada falan cinsiyet partisi yapanlara gülüyordum kız olsa seviniyorlar erkek olsa seviniyorlar sanki başka seçenek var diyordum şimdi anlıyorum insan bilmek istiyor merak ediyor gülmemek lazımmış demek ki
Tombiş gibi olana kıza benziyor demişti
En önemlisi sağlıklı olsunlarda ama işte merak kızım diye mi sevsem oğluşum mu desemBiri kız diğeri erkek gibi hissettim ben sağlıklı olsunlar da
Bizde öğreniriz inşallah bigün gülüm yaaAynı bende sen gibiyim arkadaşlarım benden çok önce öğrendi
Ooo gözünaydın canım çok sevindim darısı başımaHanımlar güzel haberler ile geldim çok şükür dna testim iyi çıkmış doktor yazdı şimdi. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Çok değişik duygular içindeyim
Ayy inşallah bir kız bir oğlandır bende ilki kıza benzettim ama ikincisini de kıza benzettim neden bilmiyorumHanımlar Dr kontrollerinde bebislerimin birine kıza benziyor kız gibi dedi ama net konuşmadı diğerini hiç göremedi bacak arasına da bakmadı anlayan var mı nub teorisi oluyormuş ya daha kontrole 2 hafta var şuan 14 +0 olduk
Önceden instada falan cinsiyet partisi yapanlara gülüyordum kız olsa seviniyorlar erkek olsa seviniyorlar sanki başka seçenek var diyordum şimdi anlıyorum insan bilmek istiyor merak ediyor gülmemek lazımmış demek ki
Tombiş gibi olana kıza benziyor demişti
Gözün aydın canım aynı zamanda vermiştik kanı ben daha çok beklicemHanımlar güzel haberler ile geldim çok şükür dna testim iyi çıkmış doktor yazdı şimdi. Cinsiyet öğrenmek ister misiniz dedi erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Çok değişik duygular içindeyim
Aynen ben de öyle emin olamıyorum bir türlü bağırsak hareketleri gibi geliyor bazen bebek diyorumBenim 3. olacak Allah nasip ederse, 14+4 um kilo olarak zayıfım, dün böyle seyirir gibi biseyler hissettim ama bebek mi tam bilemedim, sola dönüp uzaninca hisseder gibi oldum ama belki de bana öyle geldi, emin olamadım
Çok saol kuzum amin inşOoo gözünaydın canım çok sevindim darısı başıma