Benimde e nabızda çıktı.çok merak ediyorum daha doktor randevuma var zaman.değerleriniz nasıl?? bir bilginiz var mı aralık nasıl olmalıTahlillerimde çıkıyor belki sizin hala çıkmamıştır
Başına @ koyarsan etiket oluyor @ ysayy1 yazarsan olur boşluksuzYsayy nasıl etiket yapılır bilmiyorum arkadaşlar bilen yardımcı olabilir mi ? Banadakoyabilir misin
Bioxin lacivert bir şişe canım eczaneye erkek tipi saç dökülmesi için dersen verir en son 3lü paket 250 tl idiPheebs cnm burdamısın sana bırsey sorucam doğumdan sonra sen hangı şampuanı kullandın dökülme azal sın dıe ikimizde tekrar anne olucaz eylül gelmeden alayım dıyorum şampuanı
Hiç bir değer çıkmıyor ayrıntılı rapora bakın yazıyor maalesefBenimde e nabızda çıktı.çok merak ediyorum daha doktor randevuma var zaman.değerleriniz nasıl?? bir bilginiz var mı aralık nasıl olmalı
Normal değerleri göstere tıklayınca çıkıyor benim değerlerim ama ne ne değildir iyi mi hiç anlamadımHiç bir değer çıkmıyor ayrıntılı rapora bakın yazıyor maalesef
Kızlarda basen genişliyor diyorlar canım kızmı seninki olsun olsun bozma moralini gidiyor sonra kilolar
Kızlar çok dökülüyor mu saç yaBioxin lacivert bir şişe canım eczaneye erkek tipi saç dökülmesi için dersen verir en son 3lü paket 250 tl idi
Tm dır alıp kenera koymam lazım sımdıden kı doğumdan sonra kullanırım işe yaradımı sendeBioxin lacivert bir şişe canım eczaneye erkek tipi saç dökülmesi için dersen verir en son 3lü paket 250 tl idi
Bende çıkmıyor hiç bir şey canımNormal değerleri göstere tıklayınca çıkıyor benim değerlerim ama ne ne değildir iyi mi hiç anlamadım
Bilemedim ki neden öyleBende çıkmıyor hiç bir şey canım
YouTube den açıp değer aralığına bakın doktorlar anlatıyor karşılaştrma yapmış olursunuzBilemedim ki neden öyle
Evet cnm biraz baktım ama kiminde iyi yorumlanmış kiminde riskli gibi kafam iyice karışacak bakmayı bıraktım anlaşılmıyor.bir de bu değerler tek başına bir anlam ifade etmiyor da diyorlar.bakalım hepimizde inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız.YouTube den açıp değer aralığına bakın doktorlar anlatıyor karşılaştrma yapmış olursunuz
İnşallah canım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin RabbimEvet cnm biraz baktım ama kiminde iyi yorumlanmış kiminde riskli gibi kafam iyice karışacak bakmayı bıraktım anlaşılmıyor.bir de bu değerler tek başına bir anlam ifade etmiyor da diyorlar.bakalım hepimizde inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız.
Aminnn hepimize de inşallahİnşallah canım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Valla dökülmeyi durdurmuyo tabi ama baya hızlı çıkmasını sağladıTm dır alıp kenera koymam lazım sımdıden kı doğumdan sonra kullanırım işe yaradımı sende
3 4 ay sonra dökülmeye başlıyorKızlar çok dökülüyor mu saç yabirde doğumdan sonra hemen mi dökülüyor geçiyor dimi
4.5 yasında yay kızım beyaza bu siyah diyorsa asla beyaz dedirtemezsin oyle inat ve istedikleri olsun diye direten bir cocuk ama cook sevimli, akıllı, eglenceli ve sohbeti keyifli bir cocuk (tabi ki huysuzlugu tutmadıgı zamanlarda) öyle zamanlarda dünyayı dar ediyor bizeBende yay burcuyum kızlar
Oğlum akrep olacak
İlk göz ağrım oğlum da kova
Yay kızları çok inatcı ince düşünceli özgürlüğüne düşkün ailesine bağlı akıllı olur
Ye ama abartmadanYaa bende işte hamur işlerine çok yöneldim