Ay cok sağol canımmKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek cevapla yapamadım ama hepsini okudum.
Şu sıcak su leğeni olayını ayrıntılı yazayım istedim soranlar olmuş. Benim evde büyük leğenim yoktu bebek için aldığım yıkama küvetini doldurdu eşim sıcak suyla ama ılık falan değildi yakmayacak kadar sıcaktı. İçine oturdum bacaklarım falan dışarda kaldı sığamadım tabi:) ama beliniz girse yeter benim göbek deliğine kadar su çıkmıstı. Zaten sancılıyken girince suya sıcak sudan dolayı sancı direk sıfırlanıyo ben 10dk falan durdum ama su soğuyor diye eşim sürekli sıcak su takviyesi yaptı. Sudan çıktığımda sancılarım hemen yine başladı sıcak duşla tamamladım. Belki biraz daha dursam 1 2 cm daha açılırdı bilmiyorum. Açılma olmasa bile evde sancı çekenler dayanamayacak gibi olursa sancıyı kesme etkisi var. İnşallah hayırlıısyla herkes bebişini kucağına alır. :)
İnşallah faydasını görürsünAy cok sağol canımmdneyeceğim bunu
Bugün Manuel pompa aldık. Sağdım 5m10 ml falan çıktı. Moralim bozuldu. Ben de takviye damla falan artık ne bulursam kullanıcamSağdınız mı hiç ne kadar geliyor acaba
Al benden de o kadar ya her gece acaba bu gece bir şey olacak mı diye yatıyorum. Ebem de hep gece olur diyor. Burda da suyum geldi falan diyen arkadaşlara bakıyorum hep gece 3-4 demişler ayyy bakalım ne olacak ne zaman geleceklerBende 38+3 üm canimbence bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyoruz şuan şahsen tirlatmak üzereyim endiseleneyim mi korkayim mi heycanlanayim mi bilmiyorum yani
Canım biz doymuyor sanıyoruz ama doyuyorlar. Sık sık bol nol emir. Boş da olsa emsin. Memeni tutabiliyorsa beynine sinyalleri gönderecek hemen süt olmaya başlar. İlk süt damla damla gelir gerekir ise sağ da ver bebeğine. Ben elimle sağıp çay kaşığı ile vermiştimKızlar dün sezeryan oldum ama benden süt gelmiyor ne yapıcam ben? Ağrım cok ve stresliyim diye mi bu sekılde ? Ne yapsam kanalları açarım ? Lütfen bana yardım edin eşim bu saatte süt bulmaya cıktı bebek iri doymuyor da
Ben sıcak su koyup masaj yaptım sağma makinası kullanıyorum çok yara oldu ama faydasını gördüm biraz biraz canımKızlar dün sezeryan oldum ama benden süt gelmiyor ne yapıcam ben? Ağrım cok ve stresliyim diye mi bu sekılde ? Ne yapsam kanalları açarım ? Lütfen bana yardım edin eşim bu saatte süt bulmaya cıktı bebek iri doymuyor da
Yaaaa beklerken beklerken doğurduk vallahiCanım biz doymuyor sanıyoruz ama doyuyorlar. Sık sık bol nol emir. Boş da olsa emsin. Memeni tutabiliyorsa beynine sinyalleri gönderecek hemen süt olmaya başlar. İlk süt damla damla gelir gerekir ise sağ da ver bebeğine. Ben elimle sağıp çay kaşığı ile vermiştim
canım hemen iyileşiyor . Ben pansuman yapıp o bandı takıyorum . Bugün 5. Gün nerdeyse toparladı . Benimde üstüne biniyor göbek ama bende bant hep takılı . İstersen varsa hamile yastığı ile dengele öyle uyu. Öyle yat: benim yatmamda sıkıntı olmadı şimdilik çünküBir de ben cuma günü sezeryan oldum yaa asla yan yatamıyorum düzde de yatarken belim ağrıyor kalkamıyorum bir de sezeryan yerine doktor duş için bantlı su geçirmez al dedi aldım duşta aldım almayan ara kısımda Yaa göbek üstüne bindiği için iyileşmesi zaman mı alır ne kadar da iyileşir sizce
Kuzum bende yan yatamıyorum Hatta tam düz sırtüstü de yatamıyorum sonra kalkarken bir zorlanma oluyor, ben sormuştum doktora bişi önermedi bana bant vs sadece kuru tutmak çok önemli diye biliyorum.ama ben biraz beklerim duş İçin.yarım yatar pozisyonunda uyuyorum ben.karnın hemen indi mi senin ? Benim bir bebek daha var gibi içerde ? Birde kan akıntısı durumu nasıl sende ?Bir de ben cuma günü sezeryan oldum yaa asla yan yatamıyorum düzde de yatarken belim ağrıyor kalkamıyorum bir de sezeryan yerine doktor duş için bantlı su geçirmez al dedi aldım duşta aldım almayan ara kısımda Yaa göbek üstüne bindiği için iyileşmesi zaman mı alır ne kadar da iyileşir sizce
Boş emmeyi deniyorum cnm meme tutabiliyor sanırım ama ucum da pek yok allahım yardım etsin valla çok zorCanım biz doymuyor sanıyoruz ama doyuyorlar. Sık sık bol nol emir. Boş da olsa emsin. Memeni tutabiliyorsa beynine sinyalleri gönderecek hemen süt olmaya başlar. İlk süt damla damla gelir gerekir ise sağ da ver bebeğine. Ben elimle sağıp çay kaşığı ile vermiştim
Bu sıcak su olayını deneyeceğim cnm çok saol gelir inşallah daha bir gün oldu diye avutuyorum kendimiBen sıcak su koyup masaj yaptım sağma makinası kullanıyorum çok yara oldu ama faydasını gördüm biraz biraz canım
Ya bana al demedi doktor ama o banttan bende mi alsam ne yapsam ? Pansuman da yap demedi bana :/canım hemen iyileşiyor . Ben pansuman yapıp o bandı takıyorum . Bugün 5. Gün nerdeyse toparladı . Benimde üstüne biniyor göbek ama bende bant hep takılı . İstersen varsa hamile yastığı ile dengele öyle uyu. Öyle yat: benim yatmamda sıkıntı olmadı şimdilik çünkü
Açılma olmadı canım o yüzdenCanm sancı olayını anlıyorum Allah yardımcın olsun sezeryan dr kararı mı senin mi bazen açılma çok yavaş oluyor sağlıkla kucağına al inş