Ay evet lütfen paylaşın bende henüz almadım fikir olurMerhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet lütfen paylaşın bende henüz almadım fikir olurMerhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?
Market yoğurdundan iyidir diyip yiyoruz şifa niyetineCanım internette pastörize olmayan süt tehlikeli diye okumuştum gerçi kaynatınca bir şey olmaz tabii ama insan işkilleniyor.
Kanal yaptirmadiginiz takdirde apse, iltihap meselesinden dolayı bebek için daha sıkıntılı imiş. Benim en çok ağrıyan kanal oldu. Ben 2 gün dayanamadım o acıya mesela. 3.gun acilen yaptırdık. Aksatmayın, diş önemli. Zorunlu olanları yaptırın sıkıntı olmaz inşallah diğerlerini de artık doğumdan sonraya güle oynaya :)Of çok geçmiş olsun.. baya işlem yapılmış sahada canım ya.. doktor yapalım kanal dedi ama ben endişe ettim açıkçası ama el mahkum gibi yapılacak..
Ay evet lütfen paylaşın bende henüz almadım fikir olur
salmonella brusella vb. tehlikeler var ya ben zaten süt ürünleri tuketemiyirum ama laktozsuz yoğurt çok alerji yapmadı bazen tuketiyorumMarket yoğurdundan iyidir diyip yiyoruz şifa niyetine
canım karnının top gibi sert olması nasıl oluyor. sert oluyor biraz bekleyip geçiyor mu birlikte bel ağrısı var mı ve bu top gibi olma durumu ritmik mi onlara dikkat etKızlar karnım top gibi oldu sert yaklaşık 15 dakikadır geçmiyor belim de ağrıyor normal mi bu durum ya çok korkmaya başladım idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan olabilir mi?
Eşim nöbetçi bu gece evde yok o yüzden onu da korkutmak istemedim ya biraz geçti gibi olduBu kadar korkutup panik yaptırıyorsa bir acile git istersen. Tansiyonun da yükselir panik yaparsan Allah korusun
Çok şükür gaz yada kabızlık gibi bir sorunum yok ama idrar yolu enfeksiyonu var demişlerdi geçen acizlik olduğumda ağrının nedeni olabileceğini söylediler ama bu sertleşme bir kaç gündür ara ara oluyordu bu akşam daha çok olmaya başladı.Benim de açıkçası özellikle akşamları karnım sertleşir ve büyür ama doktor bana normal demişti diğer arkadaşların sa size dediği gibi. Ayrıca gün boyu biriken gaz, belki kabızlık, yemek, vs şişkinlik yapar normal demişti. Normal olmayan ertesi sabah geçmeyen ve devam eden durum demişti. Ama tabi ki kötü hissediyorsanız gidin.
Yok canım bu gün hiç bişey yapmadım desem yeridir evdeydim hep bi iş falan da yapmadım. Pazartesi günü şiddetli bel ağrısı ile gittiğimde nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı . İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişlerdi.Bugün ekstra yoruldun yada ayakta durdunmu canım,dinlenince geçmiyorsa acile git istersen.ama nstye baglarlarmı bilmem haftamız çok küçük,nst olmadanda sancı kasılma anlaşılmaz sanırım
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun göbek deliğimin altında toplanıyor karnım top gibi şekil alıyor ve semsert oluyo. Böyle az bişey derin nefes alırken bile geriliyor. Evet bel ağrımda o an daha da şiddetlendi. Geçen acile gittiğim gibiydi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağladım yani o dereceydi. Bir 15 20 dk sürdü sonra geçti karnım yumuşadı ağrımda hafifledi ama bir süre sonra karnım yine aynı şekilde sertleşiyor.canım karnının top gibi sert olması nasıl oluyor. sert oluyor biraz bekleyip geçiyor mu birlikte bel ağrısı var mı ve bu top gibi olma durumu ritmik mi onlara dikkat et
Çok geçmiş olsun valla, benim bildiğim doktorun bana dediği bu kadar. Başka da bilgim yok. Allah hepimize sağlık versin, sağlıkla kucaklayalim bebeklerimiziEşim nöbetçi bu gece evde yok o yüzden onu da korkutmak istemedim ya biraz geçti gibi oldu
Çok şükür gaz yada kabızlık gibi bir sorunum yok ama idrar yolu enfeksiyonu var demişlerdi geçen acizlik olduğumda ağrının nedeni olabileceğini söylediler ama bu sertleşme bir kaç gündür ara ara oluyordu bu akşam daha çok olmaya başladı.
Yok canım bu gün hiç bişey yapmadım desem yeridir evdeydim hep bi iş falan da yapmadım. Pazartesi günü şiddetli bel ağrısı ile gittiğimde nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı . İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişlerdi.
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun göbek deliğimin altında toplanıyor karnım top gibi şekil alıyor ve semsert oluyo. Böyle az bişey derin nefes alırken bile geriliyor. Evet bel ağrımda o an daha da şiddetlendi. Geçen acile gittiğim gibiydi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağladım yani o dereceydi. Bir 15 20 dk sürdü sonra geçti karnım yumuşadı ağrımda hafifledi ama bir süre sonra karnım yine aynı şekilde sertleşiyor.
Tinnylamb evet oyy saglıkla giysin inşallahtinnylamb mi bu ben de bundan aldım aynı renk çok güzeldi ben beğendim. keseleri ile de birlikte geldi ama dün birsey daha sipariş vermiştim o geldi sanırım hemşireye bunu vereceğim. Hem ismi de yazılı olsun
bana yalancı kasılma gibi geldi gercek sanci soyle oluyor. cok ritmik olurbirincisi karnin sertlesir belin agirir ama cok surmez 40 50 saniye sonra dagilir on onbes dakika sonra yine ayni sey baslar cok ritmiktir senin boyle dehil. braxton hicks kasilmalari yaz oku sana benziyor mu bakarsinEşim nöbetçi bu gece evde yok o yüzden onu da korkutmak istemedim ya biraz geçti gibi oldu
Çok şükür gaz yada kabızlık gibi bir sorunum yok ama idrar yolu enfeksiyonu var demişlerdi geçen acizlik olduğumda ağrının nedeni olabileceğini söylediler ama bu sertleşme bir kaç gündür ara ara oluyordu bu akşam daha çok olmaya başladı.
Yok canım bu gün hiç bişey yapmadım desem yeridir evdeydim hep bi iş falan da yapmadım. Pazartesi günü şiddetli bel ağrısı ile gittiğimde nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı . İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir demişlerdi.
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun göbek deliğimin altında toplanıyor karnım top gibi şekil alıyor ve semsert oluyo. Böyle az bişey derin nefes alırken bile geriliyor. Evet bel ağrımda o an daha da şiddetlendi. Geçen acile gittiğim gibiydi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağladım yani o dereceydi. Bir 15 20 dk sürdü sonra geçti karnım yumuşadı ağrımda hafifledi ama bir süre sonra karnım yine aynı şekilde sertleşiyor.
Bende 27+2 yim şuanda.Benim de bayadır oluyor gün içinde bir kere falan top gibi oluyor bi tarafa toparlanıyor canımı acıtıyor ama geçiyor.Genelde sağa yattıysam sağa toparlanıyor solaysa sola.Baya karnım taş gibi sert oluyor karnım çok gergin zaten normaldede yumuşak değil ama o öyle bir tarafa toprlanınca daha da sertleşiyor. Ama bir ağrı vs hissetmiyorum.Benim genelde olduğu için korkmuyorum açıkçası ama ilk oldugunda korkmuştum.Bide çok hareketli içimde.En son gittiğimde baş gelişti ama dün yine karnım toparlandı ve yana döndü bunu açıkça gördük eşimle Dinlenince veya bir süre sonra geçmiyorsa tabi içiniz rahatlatmakta fayda var.Müsaitliğinizde bir kontrole gidip doktora sorarsınızçok sık olduğu için yorum yapmak istedimEşim nöbetçi bu gece evde yok o yüzden onu da korkutmak istemedim ya biraz geçti gibi oldu
Canım valla ben pastörize edilmiş jersey sütünden yapıyorum riske atmamak içinKızlar selam eşimle köye gittik çiftlikten çiğ süt aldık. Kaynatsam yoğurt yapsam yesem mi? Hamilrlikte riskli ama canım da çekiyor güzel bi yoğurt bilemedim. Çok temiz çalışsam iyice kaynatsam olmaz mı?
Canım dün sütü 2 kere kaynattım gayet güzeldi 2 bardak içtim çok lezzetliydi. Yoğurdu sabah açtım buzdolabına koydum bana bi tık sulu gibi geldi inşallah bugün buzdolabında kalınca iyice sertleşir. Kaymak baya bi çıktı o kadar yağlı bir sütmüş ki çok lezzetliydi kaymak da. Kızım da sütü çok sevdi dün 1 litre içtik resmen. Ben ömrümde böyle bir şey görmedim harikaydı. Ben şu zamana kadar hiç süt içmemişim dedimCanım valla ben pastörize edilmiş jersey sütünden yapıyorum riske atmamak için
Jersey sütü candır gerisi heyecan tereyağımı kaymağımı kendim yapıyorum asırı lezzetli oluyor ben süt içmeyen kaymak yemeyen bir insandım ta ki jersey ın elleriyle tanısana kadar birde sütü günlük pastörize edilmiş oluyor 3 litre bir hafta yetiyor yoğurdu da tereyağıda kaymagıda hatta bende tereyağ ve kaynak için daha çok çıkması için tarifi de var istersen veririmCanım dün sütü 2 kere kaynattım gayet güzeldi 2 bardak içtim çok lezzetliydi. Yoğurdu sabah açtım buzdolabına koydum bana bi tık sulu gibi geldi inşallah bugün buzdolabında kalınca iyice sertleşir. Kaymak baya bi çıktı o kadar yağlı bir sütmüş ki çok lezzetliydi kaymak da. Kızım da sütü çok sevdi dün 1 litre içtik resmen. Ben ömrümde böyle bir şey görmedim harikaydı. Ben şu zamana kadar hiç süt içmemişim dedim
organik süt görmüş masum şehirliCanım dün sütü 2 kere kaynattım gayet güzeldi 2 bardak içtim çok lezzetliydi. Yoğurdu sabah açtım buzdolabına koydum bana bi tık sulu gibi geldi inşallah bugün buzdolabında kalınca iyice sertleşir. Kaymak baya bi çıktı o kadar yağlı bir sütmüş ki çok lezzetliydi kaymak da. Kızım da sütü çok sevdi dün 1 litre içtik resmen. Ben ömrümde böyle bir şey görmedim harikaydı. Ben şu zamana kadar hiç süt içmemişim dedim
Aynen öyle ya Organik gerçek süt buymuş yani beni 31 yaşıma kadar keklemişlerorganik süt görmüş masum şehirli
tabi canım bir alış marketten süt yoğurt tuketemezsin dahaAynen öyle ya Organik gerçek süt buymuş yani beni 31 yaşıma kadar keklemişler
Valla dediğim gibi gidip çiftlikten aldım jersey mi başka bir şey mi bilmiyorum Nedir ne değildir ama bildiğin su yok içinde su katılmamış dedi annem kameradan kaymağı görünce herhalde ineği sağıp olduğu gibi tanka koyuyorlar bak böyleJersey sütü candır gerisi heyecan tereyağımı kaymağımı kendim yapıyorum asırı lezzetli oluyor ben süt içmeyen kaymak yemeyen bir insandım ta ki jersey ın elleriyle tanısana kadar birde sütü günlük pastörize edilmiş oluyor 3 litre bir hafta yetiyor yoğurdu da tereyağıda kaymagıda hatta bende tereyağ ve kaynak için daha çok çıkması için tarifi de var istersen veririm
Merhaba sevgili anneler. Hep bebişlere alışveriş yapıyoruz ben hastane çantası için kendime alışveriş yapmak istiyorum Lohusa pijaması önerisi olan var mı ?