2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Hep yumuşak canım göğüslerim hala 75b sütyen kullanıyorum

Dediğin gibi bir ağrıyı başlarda yaşadım bende sıcak tut belini balmumlu kumaş sarabilirsin iyi gelir masaj da iyi gelmişti bana

Benim önceden dolunca sertleşiyordu yada uzun süre emmezse şimdi hep yumuşak olunca korktum canım
Ben de sütüm mü yok diye tereddüt ediyordum ama sanırım vücut ayarını ona göre yapıyor. Hiç öyle fışkırmıyor. Eskiden atletim falan ıslanırdı olmuyor artık hiç öyle. Normali böyle sanırım

Geçenlerde bebiş uyumuyor diye kayınvalidem calpol versen uyutur demişti. Ben de ilaç o ağrısı yokken neden vereyim ki dedim. Bugün de aradı calpol veriliyor muymuş diye çekinerek soruyor nasıl korktuysaaa
Hahahah kayınvalideler çok biliyor ya. iyi yapmışsın boşver

Biz 2. Ayda 3 aşıyı olduk 3. Ayda özel aşıyı

Aynen dediğin gibi benimde ıslanmıyor canım o zaman süt var yani rahatlayabilirim

Kizlar sizin bebeler de kucakta pispislarken uykuya direnip vidanjör gibi dönüyo mu ya. Valla ciglik aticaktim artik biraktim ana kucagina. Nasil itiyo kendini kucucuk bedeniyle döne döne esek sipasi ya.

Kızlar bu rota virüs aşısı ilk dozu ne şekilde yaptırdınız ? Bu cuma yaptırcaz ama tam anlamadım ben direkt eczanelerde var mı ? Doktor mu yapıyo ?

Ya bende bel ağrısı falan yok ama sezeryan göbeği denilen alt karın olduğu gibi kaldı ya.Ve bastırınca çok bir ağrı olmasa da sanki tam benim vücuduma ait değil ayrı bir yer orası gibi değişik geliyor bana.

Kızlar parmagim dolama oldu ya çok canım yanıyor. Başımavuruyor sanki zonklamasi

Kızlar karnımın sağ tarafı hem karardı hemde hissiz sola göre kara olan yer aynı şeyi yaşayan oldu mu

Kizlar bebeğim iki aylık ama daha hala sarılık peşimizi birakmadi değer 6 çikti hala neden yüksek olur ki suratında ve gözlerinde sarılık vardi ona istinaden gittik dün kan alindi ve bunla karşilaştik
Uyku hali var mi?

Önemsemedi. Neden bakılması gerekiyo ki önemli bi şey mi? Sizinkine bakıldı mı?
Ben varlığını yeni fark ettim yarın göstereceğim. Kıllanma ve akıntı varsa omurilik ile ilgili bir sorunu gösteriyormuş genel olarak her çocuktaki tehlikeli değilmiş. Bizde de bir şey yok kıl akıntı gibi ama yarın bi görsün bakalım.

Canım bende aşıları olacağım henüz olmadım ama doktor Osman gönülal 2. ayda devletin çok fazla aşısı olduğu ve 3. 5. aylarda aşı olmadığı için rota menenjit gibi özel aşıları 3. Ayda olmayı tavsiye ediyor. Çocuğun psikolojisi ve çok zorlanmaması için sende araştır istersen. Ben de öyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…