Bnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmnkizlar oglum bugun baya sapur supur elini emmeyi öğrendi ama birsey farkettim sag elini emiyor sadece solu kullanmiyor hareketinde bi fark yok ama .esela kafasinida yatar yatmaz sagina donduruyor sola yatirsamda geri çeviriyor. geceleri bir suredir sagina yatiriyordum solu cok tersime geliyordu yataktaykrn ondan olabilir miki?
neden alışmamasi azim canimBnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmn
Relactaz kullandığımız halde o saatlerde aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli ıkınıp gaz çıkarmaya çalışıyor uyur vaziyette.kızlar beni. oglan hergun sabah saat y
6-10 arası acayup ikiniyor uyuyosa bile uykunun Rasinda aglama yok ama zurskli ikinma var relactaz damla ise yarar mi
bende maflor kullanmistim bitince bi kullanmamayi deneyim dedim hic bi fark yok berdeyse burdadq wn cok adini duydugum damla oyduRelactaz kullandığımız halde o saatlerde aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli ıkınıp gaz çıkarmaya çalışıyor uyur vaziyette.
Premium canım 2 numara kullanıyoruz ama bu hafta 3’e geçeceğim doktor kontrolüne geldim doktorum değiştirin diyor besi ona göre hareket ediyoruz memnunumP Pcosveanneadayi canım sen goon kullanıyordun sanırım premium mu mutlu bebek mi alıyorsun. Bir de bedenleri nasıl biz sleepy ve molfix de 3 numara kullanıyoruz
Benim de öyle bugün doktora geldim sorcam şimdi ama gaz o en son ıkınırken ses çıkarırken uyandırıyor kendini uyanınca da sinirleniyorkızlar beni. oglan hergun sabah saat y
6-10 arası acayup ikiniyor uyuyosa bile uykunun Rasinda aglama yok ama zurskli ikinma var relactaz damla ise yarar mi
Kız o gelişim gösteriyor duygusal açlığını gideriyor çocuk meme emerken de elini emmeye devam etmek istiyorBnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmn
Ayy aynı benim oğlum gözler kapalı habire ıkınıyor kucagımda gaz cıkartmaya calışıyorum cıkartıyor ara ara ama asla yetmiyor gaz dolu resmen cocuk dediğin saatlerde en cok. Ben de bir umut dün basladım relectaza 1-2 gün daha kullanayım da haber veriyimkızlar beni. oglan hergun sabah saat y
Molfix hangisi peki canım kullandığını bir deneyeyim. İnternetten mi alıyorsunMolfix kullanıyorum çok memnunum çiş göstergeside var yan tarafta canım
Çiçeğim iki numara yok senin oğluş kaç kilo üç numara alsam olur mu acaba oğluma. en son 4600 düPremium canım 2 numara kullanıyoruz ama bu hafta 3’e geçeceğim doktor kontrolüne geldim doktorum değiştirin diyor besi ona göre hareket ediyoruz memnunum
Bilmiyorum iNe alerjisi acaba
Ben de dönencesinin müziğini açıyorum hep uyutacağım zaman pavlovun deneylerine benzetiyorum biraz ama yapacak bir şey yok şimdiden alışmaları lazımKızlar kolik bebeğimin uyuması için gök gürültüsü ve yağmur sesi dinletiyorum. Bizde aşırı işe yaradı.Çok şükür. Gece sadece 2 defa uyanıyor artık. Komşularım gece yağmur yağıyor sanabiliyorSabaha kadar çalıyor bu sesler Dışarı çıktığımızda bebek arabasının yanına telefonu koyup bunu açtığımda uyuduğunu farkettim. Bu sesler bir nevi uyku vaktinin geldiğini söylüyor. Uyuturken hep aynı şeyleri dinletin kızlar bende işe yaradı.
Elini emmesi çok normal ve beklenen bir şey ağzı da tükürüklenir bu aylardaBnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmn
İnşallah alişmz bilmiyorum ellerini açtik kirki çikinca o zmndir böyleyizneden alışmamasi azim canim
Hayır kaynanalarla aynı binadayız çocuk aç mi dicekler bağnazlar kssjsKız o gelişim gösteriyor duygusal açlığını gideriyor çocuk meme emerken de elini emmeye devam etmek istiyor
Bizimde o saatler gece 10 da başliyor 12 1 e kdr kriz saatlerimiz ne meme aliyor ne bişş dinliyor ne beyaz gürültü ne ışık hiçbişi dinlemeden ağliyo ikiniyo çikmayınca memede istemiyor biberonda her gece böyle ben biaga kullaniyorum yniden girmiş kizlar piyasya haberiniz olsunkızlar beni. oglan hergun sabah saat y
Geçen Osman gönülal a sorulmuştu bu soru bir sıkıntı olmaz diye yanıtlamıştıKızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.
Kaç kilo canım bebişin biz 7 kiloya dayandık sanırım 4 mü alsamPremium canım 2 numara kullanıyoruz ama bu hafta 3’e geçeceğim doktor kontrolüne geldim doktorum değiştirin diyor besi ona göre hareket ediyoruz memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?