• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Birden fazla istemeye başladı biraz ateşli de dün aşılar ateş yaptı bende ikiletmedim sürekli verdim mamayı
aynen bizimki de oyle. bu zamanlarda herkes aynı durumu yasıyor sanırım. iyi yapmıssın canım cok gecmiş olsun. biz 1 hafta once ası yaptık bu gece ateşlendi acile gittik en sonunda

aynen bizimki de oyle. bu zamanlarda herkes aynı durumu yasıyor sanırım. iyi yapmıssın canım cok gecmiş olsun. biz 1 hafta once ası yaptık bu gece ateşlendi acile gittik en sonunda
Ne yaptılar acilde? Sebebi hakkında bir şey dediler mi?

Benim cocugum gazdan ve şu 4,5 günde bir kaka yapmaktan geceleri asla, saglıklı uyuyamıyor. Bu da dert oluyor bana. Bugün Dr dedi diye totosunu zeytinyağı ile uyardık. Çok az kaka yaptı ama her zamanki gibi cıvık değildi kayı gibiydi çok zorlandı çok ağladı. Bu durumları yaşayan var mı aranızda.. Valla yüreği dayanmıyor insanın analık bu yönlerden çok zormuş 🥺
Mamasına zeytinyağı damlat biraz olsun rahatlatıyor. Benim bebeğimde 4-5 günde bir kakasını yapıyor. Biz ekstra nurse harveys kullanıyoruz gazı için. Kakasını yapamadığında ı love you yöntemi var masaj olarak onu deniyorum. Ayaklarını sıcak tutuyoruz. Bacaklarına bisiklet sürer gibi hareketler yaptırıyoruz. Sonrasında alt açma bezini serip kakasını yapmasını bekliyoruz. Alt açma bezini dolduruyor resmen :D Bizimki bezine yapmayı sevmiyor gibi geldi bana :)

Selamlar kızlar bazen öyle günler oluyorki burayı unutuyorum inşallah bebişler ve sizler iyisinizdir. Bizde gece uykusu problemi ve reflü devam ediyorr.
Birde ikinci ay muayenesinde doktor ellerinden tutup kaldırmaya çalıştı kalkmadı başını tutmuyor sizlerin ne alemde acaba 2 buçuk aylık olduk biraz tedirgin oluyorum açıkçası. Elleride ağza götürmüyor
Canım her bebek farklı doktor bı sakınca gormediyse sıkıntı yoktur bazı bebekler daha geç tepkiler verebiliyor takibini yap ama bı doktorada danış

Ben de bu dertlerden müzdaribim hatta tatmin olmadım 2. Dr gittim. Günlük 20,30 gr dedi bugün bana da. Haftalık 150,200 gr olmalı aylık en az 500gr dedi. Benim kız da şuan memeyle devam ediyor. Mamayı kabul etmedi. 1 haftada 150 gr kadar almış sınırdayım. Napmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık. Emzirme danışmanı ne dedi size? Şu ravla yağı da kullanıyorum millet bebeğe deli kilo aldırdı demiş ben de etkisi yok henüz
Emzirme danışmanı bana kaç saatte bir emziriyorsun gündüz-gece dedi. Ben de gündüz 3 saatte bir gece uyanınca emziriyorum dedim. Aa olmaz günde 10-12 kere emzirmen lazım 2 saatte bir vereceksin göğsün sütle dolu olmayacak bir taraf bitince son sütü alınca diğerine geç dedi. Bebeğim 50 günlük oldu 2 saatte bir emzirmek nedir çok şaşırdım bende. Sütün gayet yeterli gözüküyor sakın mama verme çok daha sık emzir dedi

canim bugun gittim surup ve fitil verdi kolonoskopi yapma taraftari degilim hem emziriyorsun hem yasin genc dedi bende istemiyorum zaten dedim bir suru tahlil ve ultrason istemis cokk pahali geldi 25 tane kan tahlili istemis yaptirmadan çiktim makatta catlak olmus bebegimde durmuyordu zaten fitil ve surup verdi onlari kullanacagim baklim :(
Aile hekimliği yapar mı acaba o testleri yaptırmaya çalışsan. Stresli bir dönemmiş senin için de, stres de bu rahatsızlığa sebep. İlaçlarla geçecektir rahatlarsın İnşallah, bana da ilaç verseler ya o kadına gitmeyi hiç istemiyorum başka bayan Dr bulamadım. Muayene etmesi gerekmez mi direk kolonoskopi dedi tahlil bile istemedi. Kaç yaşındasınız genç olmanız da etken olmuş ya o yüzden merak ettim ☺️
Kızlar bu dertleşme postudur bu saat oldu oğlum hala uyumadı eşim yanımda horul horul uyuyor 🥲🥲🥲
Biliyorsunuz ben kv gil ile doğum sürecinde çok kavga ettim kadın beni hep senin huzurunu bozarım mutluluğunu elinden alırım dedi ve bunu başardı galiba bilmiyorum eşim bana karşı doğum yaptığımdan beri aşırı derecede soğuk eskiden bana seni seviyorum demeden asla uyumazdı şimdi uyuyor öpmeden sarılmadan bana çatmadan günü geçmezdi şimdi günlerce öpmediği oluyor lohusalık bitti ama bir kere bile ilişki olmadı neden istemiyor musun diyorum sen yoruluyorsun bir de beni mi çekeceksin diyor öpüyorum sen farkında değilsin diyor ne istersem yapar istediğimi alır gelir ama bende doğum yapmama rağmen kürklü çocuğumu kaç kere bırakıp gittim işe maddi manevi hep yardımcı oldum oluyorum da annesi gil bana dünya hakaret etti hakaret davası açsam kazanırdım ama ben sustum sineye çektim eşim için gelsinler gitsinler kötülük olmasın dedim ama hissediyorum bi soğukluk var arada hem çocuk uyutmaya çalışıyorum hem ağlıyorum sinirlerim bozuldu hiç böyle hayal etmemiştim çocuğu çok istiyorduk ikimizde ama bilmiyorum yani oğlumdan önce ikimizde diyoruz hayatın anlamı yokmuş ama şimdi de sanki karı koca biz yok olduk
Çocuk olayı eşler arasını yaklastırdıgı gibi açabiliyor da. Çogunlukla da açıyor bu süreçte Ama er ya da geç eşin hatasını anlayacak

Ya bunun bi standardı olamaz minimum maksimum vardır ama hepsi aynı olamaz. Bebek doyuyorsa fazlasını istemiyorsa yeterlidir bunlar 2 3 günlük değil ki aç olsalar yıkarlar ortalığı
İşte bende onu anlamadım kızım gazı yoksa gayet sakin huzurlu, uyanınca deli gibi meme istiyor doyunca sakince çekiliyor, gereksiz ağlaması sızlanması bile yok çocuğun. Anlamadım ki aç çocuk ortalığı yıkar göğsümde süt de bitmiyor. Minimum maksimum her bebeğe göre farklı olmalı bencede

Aile hekimliği yapar mı acaba o testleri yaptırmaya çalışsan. Stresli bir dönemmiş senin için de, stres de bu rahatsızlığa sebep. İlaçlarla geçecektir rahatlarsın İnşallah, bana da ilaç verseler ya o kadına gitmeyi hiç istemiyorum başka bayan Dr bulamadım. Muayene etmesi gerekmez mi direk kolonoskopi dedi tahlil bile istemedi. Kaç yaşındasınız genç olmanız da etken olmuş ya o yüzden merak ettim ☺️

Çocuk olayı eşler arasını yaklastırdıgı gibi açabiliyor da. Çogunlukla da açıyor bu süreçte Ama er ya da geç eşin hatasını anlayacak
26 canim istenilen tahlilleri soylemediler bende istedim evlette yaptirmak istiyorum dedim danisma vermedi paylasamam doktorunuzla gorusn filanbdedi. bebis durmadigi icin cikamadim tekrar doktora. bubarada banada muayeneden once kolonskopi dedi direkt dteshisi net koyabilmeknicin sanirim canim

oglen asla uyumayan bebemi son care yanina yatip emzirerek uyutmakta buldum cok ise yarayacak bir taktik ama asla saglikli degil :( alisirsa hep benim iyutmam gerekecek ayrica gazini cikartmadan uyu.us oluyor yine aralarda cikarip son evrede yatirdim ama icime sinmedi

bu arada ilaclarla gecebilcek bi sorun degil bu benimki muhtemelen canim ilacda fitil catlak tedavisi icin surupda organik bir surupmus sadece gunu kurtaracak anlayacagin. muaynede karnima bastirdi ve baya agri olustu karnimda yani muhtemelen bi peoblem var ama ne bilmiyorum..istersen surubun adini atayim baya organik birseymjs

kizlar birde sari akinti yasayan var mi? benim kanama 40. gun bitti sari akintiya donmustu ama bir turlu o akinti bitmedi doktorum gel kultur yapalim flean dedi ama gercekten doktor isinden cokk sıkıldım 8. haftadayiz onu doldurmayo bekleyecegim hic degilse

kizlar bir soru daha whsjs ay bu grup iyiki var hepiniz iyiki varsiniz gercekten.
kizlar benim bebis nerdeyse yarim saatte bir emiyor ben olagandisi bir durumda kullanabilmek icin sutumu sagmak ıstiyorum ne zaman sağmaliyim? sağdiktam sonra memede sut bitmez demi emmek istediginde :D birde gunde kac kez saganilirim mesela?
biberonda hic kullanmadik ama mene reddini en cok onleyen biberon hangisi?

kizlar bir soru daha whsjs ay bu grup iyiki var hepiniz iyiki varsiniz gercekten.
kizlar benim bebis nerdeyse yarim saatte bir emiyor ben olagandisi bir durumda kullanabilmek icin sutumu sagmak ıstiyorum ne zaman sağmaliyim? sağdiktam sonra memede sut bitmez demi emmek istediginde :D birde gunde kac kez saganilirim mesela?
dostum ben dr. Brown’s aldim ince uclu olanindan. Suan icin bi red yok.

Önlüyor mu bilmem ama Philips avent natural response aldım 0+ uçlu

Back