• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
İnsan tek olunca öyle oluyor yaa maalesef bizim de geçen bütün bağrı isilik olmuş bende üzüldüm niye böyle oldu diye aile hekimi arkadaşım dedi sıcak giydirme çok diye yelek giydirmiştik o yaptı muhtemelen dedim
Ay lahana gibi ediyorum cocugu yeleksiz dolastiramiyorum. Her seferinde de kendime diyorum ama yapmaaa bu bebekler üşümez sonra dayanamıyorum kış bebesi hastalığı fena olur diye

Kızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.

Kızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
Molfix kullanıyorum çok memnunum çiş göstergeside var yan tarafta canım

Tamamm canımm. Ya kendimi çok sucluyorum bir bakamadım diye. Her gün yeni dertleri çıkıyor:) Allah eksik etmesin ;)
Benim bebeğimde öyle olmuştu araştırmalarım sonucu alerji olduğunu anladım süt ve yumurta yemeyi kestim düzeldi ama emin olmak için alerji doktoruna götüreceğim

Kızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.
Emzirirken yaptıramazsın canım zararlı diye biliyorum bebişe

Ya daha bugün eşimle bunu konuştuk desem ajsjdjdjdj.
Osman Gönülal’ın soru cevap kutucuğunda bugün gördüm bu soruyu sanırım😂 sanki o sıkıntı yok demişti ama takip ettiğim başka bir doktor da yapılmasa daha iyi demişti.
Botulinum toksininin süte ne kadar geçtiği ile ilgili yeteri kadar çalışma yokmuş galiba. Kimisi işlem lokal kana çok az geçer bu da çok düşük risk diyor sanırım bazıları da tedbirli olmak gerek diyor.
Ben ne gerek var diyenlerdenim açıkçası bir de zaten 2 yıl önce falan hevesimi kaybettim dolguya botoksa🙈 foreo bear almıştım hamilelikten kısa süre önce onu bile kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye😅

Evet kız benim bebeğim. Düşük mü dediler ay benim kız da düşük o zaman erkeklerle kızların kilo alımı farklı olurmuş tedirgin oluyorum bana muhtaç bir yavrucak doymuyor mu ?yetmiyor mu? sütüm mü yaramıyor ?düşüncesi çıkmıyor aklımdan siz mama veriyor musunuz?
Tedirgin olma. Doktor normal dediyse hiç endişe etme. Evet biz mama da veriyoruz. Endişe ettikçe süt azalıyor. Denendi ✔️ test edildi ✔️onaylandı ✔️ 😔😔

Ay bu arada yarın eşim askerden geliyor. Hayatımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Çünkü o buradayken daha bebis yeni doğmuştu çok başıydı ve annemler yanımdaydı. Şimdi bebe ele avuca geliyor. Ne kadar sorumluluk alacağını merakla bekliyorum. Yarın için yemeğe gidelim dedi. Dedim cocugu anneme bırakalım iki saat ben de kafa dinleyim. Yok oğlumu da alalım ben bakarım diyor. Bakalım nasil bakacak :)
Bugün biz de akşam yemeğine dışarı çıktık. Bebeğim çok ağlamadı ama durmadı da.. Ben tek elimle yerken oldukça zorlandım. Keşke 3. Bir kişi daha olsaydı dedim 😅

Kızlar doğumdan sonra lazer zararlımı? Yaptıran varmı? Hem anne sütü hem mama destekli gidiyoruz.( Geceleri bazen sağım yapamıyorum.) Birde geçen hafta sprial için hastaneye gittim. Sezeryandan sonra 5-6 ay bekliyorlarmış. Normal doğumdan sonra ilk adetin 3-4. Günleri gidip taktırabilirmişiz. Haberiniz olsun. Sizinde :)

Kızlar doğumdan sonra lazer zararlımı? Yaptıran varmı? Hem anne sütü hem mama destekli gidiyoruz.( Geceleri bazen sağım yapamıyorum.) Birde geçen hafta sprial için hastaneye gittim. Sezeryandan sonra 5-6 ay bekliyorlarmış. Normal doğumdan sonra ilk adetin 3-4. Günleri gidip taktırabilirmişiz. Haberiniz olsun. Sizinde :)
Benim görümcem 40 kontrolünde taktırdı spiral. O da sezaryen ile doğum yaptı

Kızlar kolik bebeğimin uyuması için gök gürültüsü ve yağmur sesi dinletiyorum. Bizde aşırı işe yaradı.Çok şükür. Gece sadece 2 defa uyanıyor artık. Komşularım gece yağmur yağıyor sanabiliyor 😂 Sabaha kadar çalıyor bu sesler 😂 Dışarı çıktığımızda bebek arabasının yanına telefonu koyup bunu açtığımda uyuduğunu farkettim. Bu sesler bir nevi uyku vaktinin geldiğini söylüyor. Uyuturken hep aynı şeyleri dinletin kızlar bende işe yaradı.

Benim görümcem 40 kontrolünde taktırdı spiral. O da sezaryen ile doğum yaptı
Yağğğ benim doktorum ilk takıcaktı sonra sen sezeryanmı olmuştun diyip vazgeçti. İç dikişler hemen iyileşmiyormuş. Taktıktan sonra enfeksiyon kapabilir ve yerinden kayabilirmiş. Bu yüzden bekleyelim dedi.

Şu an süt sağıyorum 😅 bebebao var bende. Genel olarak kullanışlı. Şarjı hemen bitmiyor. Bugün 2 göğsüme powerpump yaptım gece 15er dk sağım. Şimdi de sağıyorum hala şarjı var. Benim göğsümden sağınca süt çıkmıyor pek. Süt artsın diye kullanıyorum 🤷🏻‍♀️
Ayyyy iyi ki seni dinleyip o markayı sipariş vermişim. Hep tereddüt ediyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti. Büyük kolaylık. Dün sipariş vermiştim bu akşamüstü elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Çekim gücü aventinkiyle aynı gibi. Bir farklılık çok göremedim :) Gündüzleri eller serbest geceleri avent ile devam etmeyi düşünüyorum

Boool Boool emzirin. Sık ateş ölçün. Aşı öncesinde önlem olsun diye calpol vermeyin. Bir miktar ateş bebeğin bağışıklığı için önemli. Savunma mekanizması öyle çalışıyormuş. Bizde hafif ateş oldu. Aşıdan sonra önce uyku oldu gece huzursuzluk oldu
Şimdi bile huzursuz 😭 çok sağol yavrum

Back