Ay lahana gibi ediyorum cocugu yeleksiz dolastiramiyorum. Her seferinde de kendime diyorum ama yapmaaa bu bebekler üşümez sonra dayanamıyorum kış bebesi hastalığı fena olur diyeİnsan tek olunca öyle oluyor yaa maalesef bizim de geçen bütün bağrı isilik olmuş bende üzüldüm niye böyle oldu diye aile hekimi arkadaşım dedi sıcak giydirme çok diye yelek giydirmiştik o yaptı muhtemelen dedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Ne alerjisi acabaKızlar merhaba bebeğim bugün 2 aylık oldu ve doktor alerji olduğunu söyledi zaditen verdi prospektüse baktım gebelerin bile kullanması yasak hiç kullanan oldu mu aradjızda
- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Molfix kullanıyorum çok memnunum çiş göstergeside var yan tarafta canımKızlar bez soracağım size. Kullanıp memnun olduğunuz bez hangisi? Baby turco ve sleepy denedik sızdırdı. Migrosun kendi bezini önerdiler denedik fenaa sızdırdı. Almanyadan ucuz Bi bez almıştık o kadar iyi çıktı ki keşke dedim bu kadar kaliteli olsa bizim bezlerde. Bide molfix alayım diyorum ama onda da çiş göstergesi yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz?
- 6 Temmuz 2022
- 509
- 203
- 33
- 26
Benim bebeğimde öyle olmuştu araştırmalarım sonucu alerji olduğunu anladım süt ve yumurta yemeyi kestim düzeldi ama emin olmak için alerji doktoruna götüreceğimTamamm canımm. Ya kendimi çok sucluyorum bir bakamadım diye. Her gün yeni dertleri çıkıyor:) Allah eksik etmesin
- 31 Aralık 2023
- 682
- 744
- 23
- 28
Emzirirken yaptıramazsın canım zararlı diye biliyorum bebişeKızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.
- 31 Aralık 2023
- 682
- 744
- 23
- 28
Bu sefer onu deneyeyim bakalım teşekkür ederimKuzum ben ilk sleepy bio natural kullandım. Normal sleepyden nir tık daha büyük. Şimdide ebebeğin kendi markasını kullanıyorum ekstra büyük ve daha uygun. Sızdırma yapmadı bugüne kadar dene istersen
Ya daha bugün eşimle bunu konuştuk desem ajsjdjdjdj.Kızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.
Osman Gönülal’ın soru cevap kutucuğunda bugün gördüm bu soruyu sanırım sanki o sıkıntı yok demişti ama takip ettiğim başka bir doktor da yapılmasa daha iyi demişti.
Botulinum toksininin süte ne kadar geçtiği ile ilgili yeteri kadar çalışma yokmuş galiba. Kimisi işlem lokal kana çok az geçer bu da çok düşük risk diyor sanırım bazıları da tedbirli olmak gerek diyor.
Ben ne gerek var diyenlerdenim açıkçası bir de zaten 2 yıl önce falan hevesimi kaybettim dolguya botoksa foreo bear almıştım hamilelikten kısa süre önce onu bile kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye
- 18 Ağustos 2022
- 2.032
- 2.879
- 63
Tedirgin olma. Doktor normal dediyse hiç endişe etme. Evet biz mama da veriyoruz. Endişe ettikçe süt azalıyor. Denendi test edildi onaylandıEvet kız benim bebeğim. Düşük mü dediler ay benim kız da düşük o zaman erkeklerle kızların kilo alımı farklı olurmuş tedirgin oluyorum bana muhtaç bir yavrucak doymuyor mu ?yetmiyor mu? sütüm mü yaramıyor ?düşüncesi çıkmıyor aklımdan siz mama veriyor musunuz?
- 18 Ağustos 2022
- 2.032
- 2.879
- 63
Bugün biz de akşam yemeğine dışarı çıktık. Bebeğim çok ağlamadı ama durmadı da.. Ben tek elimle yerken oldukça zorlandım. Keşke 3. Bir kişi daha olsaydı dedimAy bu arada yarın eşim askerden geliyor. Hayatımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Çünkü o buradayken daha bebis yeni doğmuştu çok başıydı ve annemler yanımdaydı. Şimdi bebe ele avuca geliyor. Ne kadar sorumluluk alacağını merakla bekliyorum. Yarın için yemeğe gidelim dedi. Dedim cocugu anneme bırakalım iki saat ben de kafa dinleyim. Yok oğlumu da alalım ben bakarım diyor. Bakalım nasil bakacak :)
Kızlar doğumdan sonra lazer zararlımı? Yaptıran varmı? Hem anne sütü hem mama destekli gidiyoruz.( Geceleri bazen sağım yapamıyorum.) Birde geçen hafta sprial için hastaneye gittim. Sezeryandan sonra 5-6 ay bekliyorlarmış. Normal doğumdan sonra ilk adetin 3-4. Günleri gidip taktırabilirmişiz. Haberiniz olsun. Sizinde :)
- 18 Ağustos 2022
- 2.032
- 2.879
- 63
Benim görümcem 40 kontrolünde taktırdı spiral. O da sezaryen ile doğum yaptıKızlar doğumdan sonra lazer zararlımı? Yaptıran varmı? Hem anne sütü hem mama destekli gidiyoruz.( Geceleri bazen sağım yapamıyorum.) Birde geçen hafta sprial için hastaneye gittim. Sezeryandan sonra 5-6 ay bekliyorlarmış. Normal doğumdan sonra ilk adetin 3-4. Günleri gidip taktırabilirmişiz. Haberiniz olsun. Sizinde :)
Kızlar kolik bebeğimin uyuması için gök gürültüsü ve yağmur sesi dinletiyorum. Bizde aşırı işe yaradı.Çok şükür. Gece sadece 2 defa uyanıyor artık. Komşularım gece yağmur yağıyor sanabiliyor Sabaha kadar çalıyor bu sesler Dışarı çıktığımızda bebek arabasının yanına telefonu koyup bunu açtığımda uyuduğunu farkettim. Bu sesler bir nevi uyku vaktinin geldiğini söylüyor. Uyuturken hep aynı şeyleri dinletin kızlar bende işe yaradı.
Yağğğ benim doktorum ilk takıcaktı sonra sen sezeryanmı olmuştun diyip vazgeçti. İç dikişler hemen iyileşmiyormuş. Taktıktan sonra enfeksiyon kapabilir ve yerinden kayabilirmiş. Bu yüzden bekleyelim dedi.Benim görümcem 40 kontrolünde taktırdı spiral. O da sezaryen ile doğum yaptı
Ayyyy iyi ki seni dinleyip o markayı sipariş vermişim. Hep tereddüt ediyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti. Büyük kolaylık. Dün sipariş vermiştim bu akşamüstü elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Çekim gücü aventinkiyle aynı gibi. Bir farklılık çok göremedim :) Gündüzleri eller serbest geceleri avent ile devam etmeyi düşünüyorumŞu an süt sağıyorum bebebao var bende. Genel olarak kullanışlı. Şarjı hemen bitmiyor. Bugün 2 göğsüme powerpump yaptım gece 15er dk sağım. Şimdi de sağıyorum hala şarjı var. Benim göğsümden sağınca süt çıkmıyor pek. Süt artsın diye kullanıyorum
Bende goon u denicem birde sakura varmış yavrumBiz sllepy normal kullanıyoruz ama taşma sızma olmadı pişik oldu molfix aldım o daha iyi gibi geldi ama emin de olamadım prima düşünmüştüm o da elendi goon ksldı bi
Şimdi bile huzursuz çok sağol yavrumBoool Boool emzirin. Sık ateş ölçün. Aşı öncesinde önlem olsun diye calpol vermeyin. Bir miktar ateş bebeğin bağışıklığı için önemli. Savunma mekanizması öyle çalışıyormuş. Bizde hafif ateş oldu. Aşıdan sonra önce uyku oldu gece huzursuzluk oldu
- 31 Aralık 2023
- 682
- 744
- 23
- 28
Kesinti miktarının azalmasına bile razıyımKesintisiz uyku istiyorum
Ay bendeKesinti miktarının azalmasına bile razıyım