- 24 Kasım 2015
- 34
- 53
- 88
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
- #24.221
Ben clooe şampuan ve yağını alacağım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitamini e nabizda ismi ne olarak gorunuyor gidip bakam eski tahlillereKızlar selamlar
dün kan verdim ve hamileliğin en başından beri D vitamin aldığım için arada meraktan baktırıyorum. 2 ay önce gayet normal gidiyordu ama yine de bebek geliştiği için ihtiyacını karşılama amaçlı doktor kesmedi. Dün şok oldum, hala kullanmama rağmen D vitaminim neredeyse sıfıra düşmüş. Böyle bir şey 2 ayda mümkün mü ya, laboratuvar yanlış mı inceledi acaba? Sizin D ne durumda? Tekrar versem mi kan?
BilmiyorumBu sabah kasıklarım ağrıyor diye dr geldim. Rahim ağzı uzunluğum 32 mm çıktı. 29+3 üm. Doktorum dinlenme verdi. Sizlerin kaç şuan
Ama baktım sivenoda sentetik koku yok diyorduSivenoda parfüm var bade naturale bak
Ben siveno aldım hepsinde bir şey var kullandığımda vücuduna vs iyi gelmezse o zaman doktor önerisi ile değiştiririm çünkü yok arkadaş bebek ürünlerinin bile mi içeriğini pis yaparsınız yaBadeninde sampuanında sodyum benzoat var ne alcaz
Ben de siveno aldım dün baya sipariş verdim bez ıslak mendil vs gelsinler çanta hazırlıklarına ufaktan başlayacağımBen siveno almaya karar verdim hepsinde var biseyler ama o daha masum gibi diğerlerine göre fnd_50
Bilmiyorum ki, yurtdışındayım. D vitamin diye çıkıyordur benceD vitamini e nabizda ismi ne olarak gorunuyor gidip bakam eski tahlillere
Bilmiyorum
Açık açık d vit olarak yok internete baktim tipda ismi ne öyle arayayim diye ama ordakilere benzer bir şey de bulamadimBilmiyorum ki, yurtdışındayım. D vitamin diye çıkıyordur bence
Bende böyle geçmiş canım bi bak istersen, belki hiç baktırmamış bile olabilirsinAçık açık d vit olarak yok internete baktim tipda ismi ne öyle arayayim diye ama ordakilere benzer bir şey de bulamadim
Parfum yazıyor içindekiler kısmında ama mecbur birini secmemiz lazım suanlık siveno en ideali gibi. Baslasak iyi olur bende baslıcamBen de siveno aldım dün baya sipariş verdim bez ıslak mendil vs gelsinler çanta hazırlıklarına ufaktan başlayacağım
bende daha salı günü kan verdim sonuçlar çıkmış. ama bende öyle bi şey göremedim hiç. ferritin yazıyor o demir sanırım. bir de b12 yazmışlar açık açık diğerlerinden bi şey anlamadımAçık açık d vit olarak yok internete baktim tipda ismi ne öyle arayayim diye ama ordakilere benzer bir şey de bulamadim
Bulamadım jsbdjshd iyi de bakmadan kafalarına gore mi bana decavit yazmışlar bence farklı bir terimle ifade ediliyosa ben cozememis olabilirim bilemedimBende böyle geçmiş canım bi bak istersen, belki hiç baktırmamış bile olabilirsin
Bu tam olarak demir olmuyo diye biliyorum. Ferritin benim 28 çıkmış senin referans sınırına yakin 13-150 benim de düşük acaba demir diye onu sayiyorlar da ona göre mi demir ilaci veriyorlardi ama demir(serum) olarak geciyo bende o 164 çıkmış mesela referansi da 50-170 kafam karıştı benim de mi düşük kalmış demir nolmuşbende daha salı günü kan verdim sonuçlar çıkmış. ama bende öyle bi şey göremedim hiç. ferritin yazıyor o demir sanırım. bir de b12 yazmışlar açık açık diğerlerinden bi şey anlamadım
bu arada ferritin kaç sizde bende 15 çıkış düşük değil mi
Ben hala içindekiler kısmında göremedim parfümü .ama neyse bakacağız artık en temizi oydu çok baktım çoğunda alkol var şampuanların. En azından sentetik koku yok sivenoda #reklamdeğilParfum yazıyor içindekiler kısmında ama mecbur birini secmemiz lazım suanlık siveno en ideali gibi. Baslasak iyi olur bende baslıcam
ben de hep unutuyorum ya bugün gittim güyaaKızlar selamlar
dün kan verdim ve hamileliğin en başından beri D vitamin aldığım için arada meraktan baktırıyorum. 2 ay önce gayet normal gidiyordu ama yine de bebek geliştiği için ihtiyacını karşılama amaçlı doktor kesmedi. Dün şok oldum, hala kullanmama rağmen D vitaminim neredeyse sıfıra düşmüş. Böyle bir şey 2 ayda mümkün mü ya, laboratuvar yanlış mı inceledi acaba? Sizin D ne durumda? Tekrar versem mi kan?
Başka bir yere baktırdım, tekrar kan verdim. 9 aydır biriktirdiğim D vitaminleri 2 ayda almış bebeğim . Doktor bugün dozu artırdı. 30. haftadayım, bu dönemlerde bizdeki şeyleri hızla tüketiyorlarmış. Ay kızlar, mutlaka baktırınben de hep unutuyorum ya bugün gittim güyaa
Maşallah suyun fazla olması kötü bir şey mi?Gittim geldiiimm doktoraa, 1815 gram olmuşuz biraz iri bi bebek dedi. Ama şansımıza suyu fazla değil dedi. kan idrar aldı. Diyetisyene yolladı diyetisyenin kendine hayrı yok o ayrı hahha
anaaam onu da mıııı demiri kanı manı emiyorlar da d vitamini de mi hahahBaşka bir yere baktırdım, tekrar kan verdim. 9 aydır biriktirdiğim D vitaminleri 2 ayda almış bebeğim . Doktor bugün dozu artırdı. 30. haftadayım, bu dönemlerde bizdeki şeyleri hızla tüketiyorlarmış. Ay kızlar, mutlaka baktırın
evet kötüymüş sanırım böyle dediğine göreeeMaşallah suyun fazla olması kötü bir şey mi?
Evvvet, öyleymiş eşimin kuzeninin eşi demişti hatırlıyorum, hamile kaldığında D vitamin eksikliği varmış. Bebek doğduktan sonra geç yürümeye başlamış. Yani D kemik gelişimi için önemli diye anladımanaaam onu da mıııı demiri kanı manı emiyorlar da d vitamini de mi hahah