• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
günaydın kızlar. Gece 2 de uyudum bi kaç kez de uyandım. Sabah eşim işe giderken de uyandım. Çok mutsuz bi halde uyandım. Gözlerim dolu dolu.
Sebebi sanırım kendimi çok yalnız hissetmem. Eşim işten 6 da çıkıyor eve gelmesi 7. Ailesi de yakın bize ve evin tek erkeği olduğu için onların da her şeyine koşuyor. Dün de annesini dişçiye götürdü iş çıkışı derken eve gelmesi 8 oldu. Yemek yedik sofra kaldırdık derken. 9 oldu. Eşim biraz çocukla ilgilendi. Bilerek kucağına götürdüm biraz dolandır ilgilen diye. Bi duş aldım o sırada. Sonra 10 gibi eşim koltukta uyudu kaldı. 11 de yatağa geçtik kızımla ama Gece 2 ye kadar uyu uyan bi türlü uykuya dalamadı. Eşim de 1.30 da anca geldi yatağa. Direk döndü arkasını uykusuna devam etti.

Kadınlar olarak bizim mesaimiz hiç bitmiyor. Özel hayat kalmadı. Kızıma canım feda çok seviyorum ama yalnız olduğum için çok yoruluyorum mental olarak.
Soluklanmaya nefes almaya ihtiyacım var.

Keşke eşim biraz daha özverili üstlense bu bebek bakım işini. Sürekli bi kaçma modunda zoraki ilgileniyor. Kızını çok seviyor öpmelere doyamıyor ama uykusu varsa bende açsa bende alt değişecekse bende ağlarsa bende. O sadece sevme kısımında var olmak istiyor.
Haliyle tükendim.

9 senelik 1 kızı olan arkadaşımla görüştüm. Eşinin de benzer olduğunu söyledi. Kızı 6-7 aylık olana kadar tam anlamıyla o sorumluluğu alamamış. Erkekler babalığı zor öğreniyor ve sonradan öğreniyor sanırım.
Arkadaşımın tek avantajı 5 ay annesi yanındaydı. Ben hiç yalnızlık çekmedim dedi.

Benimse gün içinde tek bir sohbet edeceğim kimse bile yok. Bi ablam var o da 10 saat uzaklıkta farklı şehirde. Annem keşke hayatta olsaydı diyorum.
Sırtımı dayar şefkatine sığınırdım.

kizlar oglum bugun baya sapur supur elini emmeyi öğrendi ama birsey farkettim sag elini emiyor sadece solu kullanmiyor hareketinde bi fark yok ama .esela kafasinida yatar yatmaz sagina donduruyor sola yatirsamda geri çeviriyor. geceleri bir suredir sagina yatiriyordum solu cok tersime geliyordu yataktaykrn ondan olabilir miki?
Bnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmn

kızlar beni. oglan hergun sabah saat y
6-10 arası acayup ikiniyor uyuyosa bile uykunun Rasinda aglama yok ama zurskli ikinma var relactaz damla ise yarar mi

P Pcosveanneadayi canım sen goon kullanıyordun sanırım premium mu mutlu bebek mi alıyorsun. Bir de bedenleri nasıl biz sleepy ve molfix de 3 numara kullanıyoruz
Premium canım 2 numara kullanıyoruz ama bu hafta 3’e geçeceğim doktor kontrolüne geldim doktorum değiştirin diyor besi ona göre hareket ediyoruz memnunum

6-10 arası acayup ikiniyor uyuyosa bile uykunun Rasinda aglama yok ama zurskli ikinma var relactaz damla ise yarar mi
Benim de öyle bugün doktora geldim sorcam şimdi ama gaz o en son ıkınırken ses çıkarırken uyandırıyor kendini uyanınca da sinirleniyor

Ayy aynı benim oğlum gözler kapalı habire ıkınıyor kucagımda gaz cıkartmaya calışıyorum cıkartıyor ara ara ama asla yetmiyor gaz dolu resmen cocuk dediğin saatlerde en cok. Ben de bir umut dün basladım relectaza 1-2 gün daha kullanayım da haber veriyim

Premium canım 2 numara kullanıyoruz ama bu hafta 3’e geçeceğim doktor kontrolüne geldim doktorum değiştirin diyor besi ona göre hareket ediyoruz memnunum
Çiçeğim iki numara yok senin oğluş kaç kilo üç numara alsam olur mu acaba oğluma. en son 4600 dü

Kızlar kolik bebeğimin uyuması için gök gürültüsü ve yağmur sesi dinletiyorum. Bizde aşırı işe yaradı.Çok şükür. Gece sadece 2 defa uyanıyor artık. Komşularım gece yağmur yağıyor sanabiliyor 😂 Sabaha kadar çalıyor bu sesler 😂 Dışarı çıktığımızda bebek arabasının yanına telefonu koyup bunu açtığımda uyuduğunu farkettim. Bu sesler bir nevi uyku vaktinin geldiğini söylüyor. Uyuturken hep aynı şeyleri dinletin kızlar bende işe yaradı.
Ben de dönencesinin müziğini açıyorum hep uyutacağım zaman pavlovun deneylerine benzetiyorum biraz ama yapacak bir şey yok şimdiden alışmaları lazım 😅
Bnmmde öyle maalesef cop cop elini emiyor neden bilmiyorum alişmamasi lazim hemen meme veriyorum o zmn
Elini emmesi çok normal ve beklenen bir şey ağzı da tükürüklenir bu aylarda

Bizimde o saatler gece 10 da başliyor 12 1 e kdr kriz saatlerimiz ne meme aliyor ne bişş dinliyor ne beyaz gürültü ne ışık hiçbişi dinlemeden ağliyo ikiniyo çikmayınca memede istemiyor biberonda her gece böyle ben biaga kullaniyorum yniden girmiş kizlar piyasya haberiniz olsun

Kızlar bir soru daha bomba gibi :) biraz saçma gelebilir amaaaa. Emzirirken botoks yaptırma hakkında ne düşünüyorsunuz. Hamileyken yapmadılar. Fena halde. Kendime de bir şeyler yapmak istiyorum.
Geçen Osman gönülal a sorulmuştu bu soru bir sıkıntı olmaz diye yanıtlamıştı

Back