• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Aynı ben işte hamileliğimin başından beri nefes almıyorum sanırım. Her yerim kapalı tıkalı. Mecburen horlayarak tıkanarak da olsa uyuyoruz işte😂 normale döneriz doğumdan sonra ilkinden tecrübeliyim🙈
İyi bari sevindirici haber ajbxjsnxjd doğumdan sonra da başka şeylere gelip zırlarım burda artık 😆😆😆

En cok bu yüzden doğurmak isterim gerçekten öğrendik bebişi o haftadan beri tıkanık. Duşa girdiysem açılıyor max bi saat (iyi halli) veya kendim çeşmede sıcak suyla burnumu havalandiriyorum öyle her saat de yapamayacagim için ugrasamiyorum ağzımla devam Allah'tan boğazda tıkanıklık vs oluşmadı da yoksa daha da zor olurdu herhalde 😅😅
uyurken artık ağzımdan su akıyor. nefes almak için sürekli açık. kapatsam boğulurum zaten :d

Benim doktor herhangi bir rahatsızlık hissediyorsan mesela nefes darlığı, ağrı vs ekteki gibi pozisyonda kal dedi 5-6 dk. Günde birkaç kez tekrarlanabilir
Canım nefes darlığından ziyade burun deliklerim kapalı tıkalı. Üstüne bir de grip vs eklenince hepten kapandı. Teşekkür ediyorum önerin için🤲🌸

uyurken artık ağzımdan su akıyor. nefes almak için sürekli açık. kapatsam boğulurum zaten :d
Ya sırt üstü yatabilsek ona çözüm olacak da o da önceki haftalara kadar zorlamiyoru ara ara donuyodum ama son bir aydır sırt üstü çok uzanamiyorum hem nefes daeliyo hem baskı yapıyor belime hissediyorum dönüyorum tekrar 🫠 sağ sol kalça kemik hak getire jddjdjd

yok hiçbirini yaptırmadım merkeze çok uzak biryerde oturuyoruz küçük bebeğimde var bir yaşında gidemiyorum maalesef burda yollarda çoğu zaman kapalı zaten
vay be o sırada 2 haftada 1 doktora taşınan biz :D

maşallah diyelim ne diyelim inşallah sağlıkla doğsun. sürekli bi şey çıkıyor mecbur sürekli dr dayız yani bizde

vay be o sırada 2 haftada 1 doktora taşınan biz :D

maşallah diyelim ne diyelim inşallah sağlıkla doğsun. sürekli bi şey çıkıyor mecbur sürekli dr dayız yani bizde
Oram buram ağrıyorda sürekli dikkate almamaya çalışıyorum doğurmadığım sürece😅
Her ay düzenli gitmek en iyisi tabiki cinsiyetindende emin değiliz henüz en son benziyor denmişti
Yüzünüde merak ediyorum ilk oğlumda yüzünü çekip veriyordu hep doktor bakıyorduk kime benziyor diye gerçi içerdeki haliyle dışardaki hali bambaşka çıktı😂

Tek yaşamadığım sıkıntı burun tıkanıklığı heralde 🤲🏻 çok duyuyorum ama hamilelerde bunu
Maşallah diyelim canım 🤲 burun içi etleri şişiyormuş hamilelikte ondan oluyormuş en son kulak burun boğaz doktoru da söyledi burun etlerin şişmiş dedi

Eklentiler

• IMG_5146.jpeg
    IMG_5146.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5147.jpeg
    IMG_5147.jpeg
    153,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar, benim gibi geceleri nefes darlığı yaşayan var mı? Uyuyamıyorummmm. Bir anda başladı. Oturarak uyuyorum fkdldlls
Ben de dun cok zorlandim ama uykuya dalisimda degil, aksama dogru karnim cok sisiyor bebek de kaburgalarima kadar esniyor sagolsun🥲 nefes alacagim yer kalmiyor resmen😂
Uyurken Hava nemlendirici bende baya ise yaradi bu arada, burun kanamalarim bile bitti, kuruluktanmis herhalde dedim.

Gittim geldiiimm doktoraa, 1815 gram olmuşuz biraz iri bi bebek dedi. Ama şansımıza suyu fazla değil dedi. kan idrar aldı. Diyetisyene yolladı diyetisyenin kendine hayrı yok o ayrı hahha coombs testi tekrar yapıldı gene negatif
Coomps testi ne canım?

Back