2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kesinlikle şişen tıkanan memeyi açmak için tencerede su kaynatıp üzerinize de havlu atarak (buhar tamamen memeye gelsin diye) bekletin elinizle masaj yapın. İki kez taş gibi oldu memelerim ne duş ne pompa hiç bişey açmadı bu yöntemle hemen açılıyo ardından da sağıyorum

Ben sıçramaya çözüm bulamadım

Kızlar imkanı olan 3. Kisiyi yollamasin. Bir kere duvarla konuşmaya başlayacak duruma geldim 1 günde. ortalık çiş kaka olduk resmen en son oturdum ağlamaya başladım. Veee gaz damlası sam la başlayan bise aldım adını unuttum şimdi ilaç yukarıda. Çok memnun kaldım tek avuntusu bugün gaz şansımız biraz azdi

Sıçrama 1 hafta falan değil bu arada beni kimse inandıramaz sözde 5. Hafta atağına 7de girecektik bi başladık 5te uyku muyku kalmadı
3 buçuktan beri yapışık ikiz gibi geziyoruz resmen. Yakam da koynumda bacağımda uyuyor 10-15 dk sonra hoppp gözler fal taşı bulaşık makinesinin üstünü boşalttım altı kaldı bırakmadı ki yapayım.
Benim canım çıktı kendisi nasıl dayanıyor aklım almıyor valla. Biz de 5. Haftadayız. Allahım nolur bitsin

Eklentiler

• IMG_7540.webp
    150,5 KB · Görüntüleme: 23
Vallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanım annem gidince napıcam bilmiyorum en azından çok bunaldığımda alıyordu ki ilk sıçrama en kolayı diyorlar
Sıçramalara çözüm bulan söylesin Allah aşkına ya

Kızlar burda kundak demişti ama benimki kundak yaptırmıyor

Aynen öyle vallahi 8. hafta da çok zordu. Biz yarın aşıya gideceğiz. Dua edin en az hasar ile atlatalım zira benim uykusuzluktan ve evin tozundan bağışıklığım yerle bir.. Bir de üstüne aşı zorlarsa Allahını seven toprak atsın moduna girebilirim her an

Ben de öyle yapıyorum bazen canım meme ile inatlaşıyor sür saklama kapları var ondan aldım hemen ondan ısıtıp biberona koyuyordım ısıtıp içiriyorum
Ay en iyisi oluyor valla yoksa icmeyince aç kaldı aman bişey olacak diye korkuyorum ben hep emdiginden sağıp koyamiyorum emmezse anca o zaman sagiyorum

Bu hafta hesaplamaları doğduktan sonra mı hesaplanıyor ben 35 haftalık doğum yaptım buna goremi hesaplayacagm

Harika haftalar uygulamasına girdiğimde bebeğin doğması gereken tarihi baz alıyor yani biz 38+1de doğduk ama o 40. Haftaya göre diyor. Yani 5te girmem gerekene ben aslında 7de girdim.

Ya bu sıçramaları 40 haftadan mı sayıyorsunuz doğduğu güne göre mi
Bu hafta hesaplamaları doğduktan sonra mı hesaplanıyor ben 35 haftalık doğum yaptım buna goremi hesaplayacagm

Bugün doktora sordum memeyi ağlayarak bırakıyor hocam dedim sadece gündüzleri yapıyor bunu dedim huyu değişiyordur o yüzden yapıyordur dedi sagarak ver sütü olmazsa dedi
Hala öylemi canım ben bi iki pozisyon değiştirdim birde huysuzlandığında beyaz gürültüyü açıyorum öyle almaya başladı sanki

Ben ilk haftadan sonra hep tek baktım. İlk haftalar yine kolaydı ama bu 5. Hafta atağı beni mahvetti. Tekim ve eşim de dahil yardım edenim yok. Az önce eşimle de tartıştık. Çocuk huysuz zaten ve 3 den bu yana uyumadı. 10-15 dk uyuyup uyanıyor. Mahvetti beni gün boyu. Duş aldırdık rahatlasın diye yine ağlamaya başladı. Uykuya dalamayıp.
Ben de artık nefes nefese kaldım. Eşime verdim mama yapmaya gittim. Vermemle peşimden geldi. Durmuyor bu diye.
Yoruldum yoruldum az tut ağlasın bişey olmaz dedim. Çocuğun ciğeri acıdı ağlamaktan vs diye bana vermeye çalışıyor. Bende delirdim. Emzirmiyorım kucakta sakinleştirip mama veriyorum yoruldum neden anlamıyorsun tüm gün bende dedim. Sende sakinleşiyor çocuk bende durmuyor dedi. Sakinken işgileniyorum ya çocukla dedi. O zaman ihtiyacım yok sana kriz anında lazımsın dedim. Aldım çocuğu yatak odasına geçtim ama nasıl ağlıyorum. Peşimden geldi. Sarılmaya çalıştı istemedim. Duygularını kontrol et sakinleş vs diyor bana.
Dedim beni zerre kadar anlamıyorsun. Çok basit bi kelime söylüyorum yoruldum ve nefes alamıyorum artık dedim. Bi hısımla aldı çocuğu yatırdı bacaklarına sus diye azarlamaya başladı. Korktum sert bi hareket yapacak diye. Almaya çalıştım izin vermedi. O esna da ağlamaya başladı kızım zaten. Bu iyice delirdi mamayı zorla ağzına sokmaya felan çalışıyor. Çocuk krizler de. Aldım kucağından güç bela. Hala uyutmaya çalışıyorum. Eşim de yanımızda komik video izliyor. Arada diyor alayım mı. Hayır dedim.

Cidden bu günleri unutmam.

Canım senin kucağında olması dışında çok çözümü yok senin kokunda senin kollarında olacak. 8. Hafta atağındayız biz çok zor. Ama temastan daha iyi gelen birşey yok. Ailemin yanına geldim ben 5. Hafta atağından dolayı canımı okumuştu yani. Şuan yine ataktayız. Annemle babam salonda yatıyor, biz onların yatağında yatıyoruz ki beraber yatmak en korktuğum şey ama artık sakinlesin diye onuda yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…