- 26 Mart 2024
- 305
- 361
- 27
Ben sıçramaya çözüm bulamadımKızlar ya bu sıçrama dönemlerini nasıl atlatıyorsunuz
Bizimki ilk sıçramada ve dünden beri canımıza okuyor. Yani sürekli emmek istiyor ama asla uyumak istemiyor. Artık uykusuzluktan ağlıyor ama yine de uyumuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim bu anneliği
İmdat diyorum ama sesimi duyan yok.Nasıl geçiyor günün?
3 buçuktan beri yapışık ikiz gibi geziyoruz resmen. Yakam da koynumda bacağımda uyuyor 10-15 dk sonra hoppp gözler fal taşıSıçrama 1 hafta falan değil bu arada beni kimse inandıramazsözde 5. Hafta atağına 7de girecektik bi başladık 5te uyku muyku kalmadı
Vallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanımCanım bizde de öyleydi geçiyor sonra tekrar başlıyor 1 haftadır gece gündüz uyumadı uykuya dalamıyor 10-15 sonra uyanıyor ağlıyor 2-3 gündür iyiyiz şükür ama gündüz uyusa gece uyumuyor gece uyusa gündüz perişanım valla
Kızlar burda kundak demişti ama benimki kundak yaptırmıyorVallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanımannem gidince napıcam bilmiyorum en azından çok bunaldığımda alıyordu ki ilk sıçrama en kolayı diyorlar
Sıçramalara çözüm bulan söylesin Allah aşkına ya
Aynen öyle vallahi 8. hafta da çok zordu. Biz yarın aşıya gideceğiz. Dua edin en az hasar ile atlatalım zira benim uykusuzluktan ve evin tozundan bağışıklığım yerle bir.. Bir de üstüne aşı zorlarsa Allahını seven toprak atsın moduna girebilirim her anVallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanımannem gidince napıcam bilmiyorum en azından çok bunaldığımda alıyordu ki ilk sıçrama en kolayı diyorlar
Ay en iyisi oluyor valla yoksa icmeyince aç kaldı aman bişey olacak diye korkuyorum ben hep emdiginden sağıp koyamiyorum emmezse anca o zaman sagiyorumBen de öyle yapıyorum bazen canım meme ile inatlaşıyor sür saklama kapları var ondan aldım hemen ondan ısıtıp biberona koyuyordım ısıtıp içiriyorum
Bu hafta hesaplamaları doğduktan sonra mı hesaplanıyor ben 35 haftalık doğum yaptım buna goremi hesaplayacagmAynen öyle vallahi 8. hafta da çok zordu. Biz yarın aşıya gideceğiz. Dua edin en az hasar ile atlatalım zira benim uykusuzluktan ve evin tozundan bağışıklığım yerle bir.. Bir de üstüne aşı zorlarsa Allahını seven toprak atsın moduna girebilirim her an
Az önce aynısı bende sordumYa bu sıçramaları 40 haftadan mı sayıyorsunuz doğduğu güne göre mi
Ya bu sıçramaları 40 haftadan mı sayıyorsunuz doğduğu güne göre mi
Bu hafta hesaplamaları doğduktan sonra mı hesaplanıyor ben 35 haftalık doğum yaptım buna goremi hesaplayacagm
Yaa düşünemedim acını Rabbim şifa versinYara olup enfeksiyon olmus olabilir dedi antibiyotikli krem yazdı makinayla sağarken bazen kanatıyorum bir bakıyorum sütün içi kanlı olmuş
Hala öylemi canım ben bi iki pozisyon değiştirdim birde huysuzlandığında beyaz gürültüyü açıyorum öyle almaya başladı sankiBugün doktora sordum memeyi ağlayarak bırakıyor hocam dedim sadece gündüzleri yapıyor bunu dedim huyu değişiyordur o yüzden yapıyordur dedi sagarak ver sütü olmazsa dedi
Ben ilk haftadan sonra hep tek baktım. İlk haftalar yine kolaydı ama bu 5. Hafta atağı beni mahvetti. Tekim ve eşim de dahil yardım edenim yok. Az önce eşimle de tartıştık. Çocuk huysuz zaten ve 3 den bu yana uyumadı. 10-15 dk uyuyup uyanıyor. Mahvetti beni gün boyu. Duş aldırdık rahatlasın diye yine ağlamaya başladı. Uykuya dalamayıp.Vallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanımannem gidince napıcam bilmiyorum en azından çok bunaldığımda alıyordu ki ilk sıçrama en kolayı diyorlar
Canım senin kucağında olması dışında çok çözümü yok senin kokunda senin kollarında olacak. 8. Hafta atağındayız biz çok zor. Ama temastan daha iyi gelen birşey yok. Ailemin yanına geldim ben 5. Hafta atağından dolayı canımı okumuştu yani. Şuan yine ataktayız. Annemle babam salonda yatıyor, biz onların yatağında yatıyoruz ki beraber yatmak en korktuğum şey ama artık sakinlesin diye onuda yapıyoruzVallahi sabah kahvaltısını 3’de yapabildim ve annem yanımda cidden perişanımannem gidince napıcam bilmiyorum en azından çok bunaldığımda alıyordu ki ilk sıçrama en kolayı diyorlar