Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    103
Canım bidr bişey soracağım ciraspirinle bebek aspirini aynı seymi fark varmı aralarinda
16. Haftadayım gelmedim daha 20 ye ama ben de kararsızım bırakır mıyım bilemiyorum.corasprin yutuluyor mg si daha fazla bebe asprini emiliyor mg si daha düşük oluyor

Kızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa

Kızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa
Canım bu konuda uzman doktorlar var. Onlar çok uzun süre detaylı bebeğin kalbine böbreğine dudağına burnuna beynine rahimseki yerine uzuvlarına falan her şeyine bakıp rapor yazıyorlar.

Bizdede durum canlar 🐥

Eklentiler

• Snapchat-437266529.jpg
    Snapchat-437266529.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 57
Canım bu konuda uzman doktorlar var. Onlar çok uzun süre detaylı bebeğin kalbine böbreğine dudağına burnuna beynine rahimseki yerine uzuvlarına falan her şeyine bakıp rapor yazıyorlar.
Anladım kuzucumm teşekkür ederim, kendi doktorumuz bakmıyor yani. Peki yönlendirme bilgilendirme falan yapıyor mu doktorumuz benim doktorum bir şeyden bahsetmedi de henüz

İstersen devlet hastanesinde peritinolog tarafindan ucretsiz yapılıyor.ben özele gideceğim 4 bin TL

Masallah yaa hep bu görüntüyü istemişimdir. Bende kilo var doye gobek gibi duruyor bilmeyen biri hamile oldugum7 dusunmez
Çıkar canım ya, benim de son 2 haftadır belirginleşti, dar giyindiğimde gör bir de çok komiğim boyum 158, 57 kiloyum toparlak bir şey oldum . Bu satırları yazarken göbek deliğimde kıpraşıyor şuan annnee epppekk ver diyor sanırım acıktı :KK70:

Anladım kuzucumm teşekkür ederim, kendi doktorumuz bakmıyor yani. Peki yönlendirme bilgilendirme falan yapıyor mu doktorumuz benim doktorum bir şeyden bahsetmedi de henüz
Bizim doktorumuz 20 ile 22. Hafta arasında randevunuzu alın diye önerdi. Doktor ismide verdi tavsiye ederim diye. Yüzde seksen sorun çıkmayacaktır ama mutlaka yapılmasını öneririm demişti.

Çıkar canım ya, benim de son 2 haftadır belirginleşti, dar giyindiğimde gör bir de çok komiğim boyum 158, 57 kiloyum toparlak bir şey oldum . Bu satırları yazarken göbek deliğimde kıpraşıyor şuan annnee epppekk ver diyor sanırım acıktı :KK70:
Ahahah benimki de şuan kıpırdıyor. Yoğurt ile galeta yedim bende🙈

Dakika başı bir şey yiyorum ya ben çok kilo alıcam sanırım :KK70:
Bende çok sık yiyorum herkes sadece karnın çıkmış diyor bana. Azar azar sık sık yiyorum. 5. Ayda daha çok şişenler varmış. Valla bebek sağlıklı olsun ne kadar alırsam alayım veririm kimler ne kilolar verdi🙈🙈🤣🤣🤣

Bende çok sık yiyorum herkes sadece karnın çıkmış diyor bana. Azar azar sık sık yiyorum. 5. Ayda daha çok şişenler varmış. Valla bebek sağlıklı olsun ne kadar alırsam alayım veririm kimler ne kilolar verdi🙈🙈🤣🤣🤣
Ben de az az sık yiyorum bence, sanırım.. :KK70: Veririz artık napalım güzel kızçem iyi olsun da, yaza da geliyor bol bol yürüyüş yaparız minnnoşumla

X