Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın canım analar 🙋

Bugün biraz daha iyi hissederek uyandım. 9+3 olduk bugün, bir hafta sonra kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Güzel haberler veririm size...

Bu ara çok okuyamadım diğer yazılanları o yüzden listeye ekleyecek bilgileriniz varsa kaçırmış olabilirim, beni etiketleyerek tekrar yazabilirsiniz. 💐
Merhaba Eldorin Eldorin beni de güncelleyebilir misiniz yaş:33, ilk bebek, sat: 18 kasım, kese ve kalp atışı 6+2, tahmini doğum tarihi 20.08.2025 👶🏻:anneadayı:

Kızlar merhaba bugün kontrolum vardı herşey yolunda şükür.artik aylık kontrollere geçtik Rabbime şükürler olsun.haftasi ile uyumlu bir bebiş ❤️ şeklini birşeye benzetemedim ama yine seviyorum ultrason kağıdını kardeşime diyorum bunun gagası var kuş gibi 😂😂😂 melegim can melegim can bikez daha yorumlarmisin canım ❤️

Eklentiler

• IMG-20241227-WA0010.jpeg
    IMG-20241227-WA0010.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 55
Ay kızlar ben de dün bi uyandım göğüslerim sönmüş, kasık ağrım şişkinliğim ne varsa hepsi bitmişti. Göğüslerimi mıncıkladım baktım gene acımıyor koştura koştura doktora gittim 😅😅 meğersem vücut alışmış gebeliğe doktor bu sefer karından baktı ve gayet iyi durumda 8+4 haftasıyla uyumlu dedi 🥹🥹 ve miniğim 2cm olmuş çok mutlu oldum 🥰🥰 ultrasona da baktım sol alt tarafta duruyor bebek erkek oluyordu di mi :anne:
Ay kiz bende kasik agrisi varda ara sira olan göğüs agrisi gecti merak etmiştim yazarak cok iyi ettin icim rahatladi bende 8 haftaligim

Selam kızlar. Benim sat 3 kasimdi ama geç döllenme olmuş şu an dr 14 kasım olarak güncellendi. Düzeltilmiş tarihe göre 5+0 da kese gördük 6+0 kalp atışı gördük. Tahmini doğum 21 ağustos. Eldorin Eldorin ginceller misin lütfen

X