- 6 Şubat 2023
- 690
- 986
- 34
Şöyle bi şey karından baktıResmini at canım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle bi şey karından baktıResmini at canım bakalım
Evet erkek kuzum saglıkla gelsin inşallahŞöyle bi şey karından baktı
İçimden kız geçiyordu ama rabbim sağlıkla versin aminnnEvet erkek kuzum saglıkla gelsin inşallah
Seninki ortada duruyor bakalım ne gelecekmelegim can benimkine de bakar mısın? 5+6 karından
Senin bebiş tam ortada duruyor canım ama kesesi kız bebek gibimelegim can benimkine de bakar mısın? 5+6 karından
Merhaba Eldorin beni de güncelleyebilir misiniz yaş:33, ilk bebek, sat: 18 kasım, kese ve kalp atışı 6+2, tahmini doğum tarihi 20.08.2025Günaydın canım analar
Bugün biraz daha iyi hissederek uyandım. 9+3 olduk bugün, bir hafta sonra kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Güzel haberler veririm size...
Bu ara çok okuyamadım diğer yazılanları o yüzden listeye ekleyecek bilgileriniz varsa kaçırmış olabilirim, beni etiketleyerek tekrar yazabilirsiniz.
Çok sevndm canım. Darısı pazartesi günü bana inşallahBugün 5+6 yolk sac, bebis ve kalp atışı göründü bebis su an 0.19 cm imiş
Günlerimiz aynı canım,bende 5+2 de keseyi gördüm, 6+2de kalp atisi için gidicem bende duyarım inşallah. Çok sevindim senin adınaEldorin 5+2 keseyi gördük, bugün yani 5+6da kalp atışını duyduk
5+6 da duyan olms bence duyarsnz inşallahKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz 6+3 te duyar mıyım ki
Ahahah dedim belki ortanında anlamı vardır salı kontrolde bakalım yeni fotoğrafla inşallahSeninki ortada duruyor bakalım ne gelecek
Yaa ben de uzun diye erkek kesesine benzetmiştim kızımda yusyuvarlaktı hep kesesi. Hayırlı sağlıklı olsun ikisi de olur kızımda aşırı kız istiyodum bunda hiç fark etmezSenin bebiş tam ortada duruyor canım ama kesesi kız bebek gibi
İnşallah canım biz tam duyamadık bir iki tane ses yakaladık ama doktorum ultrasonda zoom yapınca pıt pıt atan kalp görünüyordu. Güncelle bizi burdanÇok sevndm canım. Darısı pazartesi günü bana inşallah
Ay kiz bende kasik agrisi varda ara sira olan göğüs agrisi gecti merak etmiştim yazarak cok iyi ettin icim rahatladi bende 8 haftaligimAy kızlar ben de dün bi uyandım göğüslerim sönmüş, kasık ağrım şişkinliğim ne varsa hepsi bitmişti. Göğüslerimi mıncıkladım baktım gene acımıyor koştura koştura doktora gittim meğersem vücut alışmış gebeliğe doktor bu sefer karından baktı ve gayet iyi durumda 8+4 haftasıyla uyumlu dedi ve miniğim 2cm olmuş çok mutlu oldum ultrasona da baktım sol alt tarafta duruyor bebek erkek oluyordu di mi