- 18 Haziran 2022
- 4.252
- 5.983
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.561
Ben Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil miİstersen devlet hastanesinde peritinolog tarafindan ucretsiz yapılıyor.ben özele gideceğim 4 bin TL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil miİstersen devlet hastanesinde peritinolog tarafindan ucretsiz yapılıyor.ben özele gideceğim 4 bin TL
Tamam canım teşekkür ederimBizim doktorumuz 20 ile 22. Hafta arasında randevunuzu alın diye önerdi. Doktor ismide verdi tavsiye ederim diye. Yüzde seksen sorun çıkmayacaktır ama mutlaka yapılmasını öneririm demişti.
Geç kalmadan randevu al canım çok yoğun oluyolar diye biliyorum.Ben Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil mi
Göbek kordonunundan plasentaya kadar, tüm iç organlarını tek tek kontrol ederek bakıyorlar. Beyin, kalp özellikle damarlar vs her şey detaylı kontrol ediliyor. Normal ultrasonla +renkli bakıyorlar. Devlette bazı şehir hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor randevu bulursan ücretsiz. Özelde tabii ücretli, istanbulda 5k dan başlıyor.Kızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa
Tamam kuzum ben bakayım randevu alayım teşekkür ederim tekrardannGeç kalmadan randevu al canım çok yoğun oluyolar diye biliyorum.
teşekkür ederim kuzum burada özellere sorayım iki buçuk üç civarıysa özelde yaparım sorun yok olmadı şehir hastanesinden randevu alırımGöbek kordonunundan plasentaya kadar, tüm iç organlarını tek tek kontrol ederek bakıyorlar. Beyin, kalp özellikle damarlar vs her şey detaylı kontrol ediliyor. Normal ultrasonla +renkli bakıyorlar. Devlette bazı şehir hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor randevu bulursan ücretsiz. Özelde tabii ücretli, istanbulda 5k dan başlıyor.
Yapıyorlar canım ama 22 gündür talep oluşturdum hala randevu açılmadı Bi de doktorun yönlendirmesi lazım randevu alabilmen içinBen Gaziantep’teyim şehir hastanesi de yapar o zaman değil mi
Evet kuzum girdim baktım da sanırım doktor yönlendirmesi gerekiyormuş önümüzdeki hafta rutin kontrolüm var olmadı doktorumla konuşayım yönlendirme verebiliyorsa versinYapıyorlar canım ama 22 gündür talep oluşturdum hala randevu açılmadı Bi de doktorun yönlendirmesi lazım randevu alabilmen için
Oyyy maşallah sağlıkla gelsin annesiKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
bende anadolu yakasında özel hastaneye gidiyorum ama saglık ocagından hamileliğimin başında aramıslardı sistemda hamile olarak görünüyorsunuz gelin diye.. gecen hafta da tetonoz aşımı saglık ocagında ücretsiz oldum sanırım herkesin hamileliği gibi aşıdan sonra ki sürecide farklı geciyor.. ufacık bi agrı hissettim o kadar var yok gibiydi.. internetten baktığımda herkes cok agrıdı üstüne yatamadım falan yazmıs ama herkesın aynı olmuyor gözünüzü korkutmayınKızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
yaaa yerim çok tatlı görünüyor maşallah kuzucuğaKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
Çok sevindim canım. Darısı diğer arkadaşların başına. Maşallah miniğineKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
Maşallah minnnoşaKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
Ay cok tatli masallahBizde durumlar böyle :) Eki Görüntüle 3527517
Ayy maşallah kuzuma o eller hep başta benimkide en son ultrasonda elini başında tutuyordu daha doğmadan dertlenmiş bu miniklerKızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim Eki Görüntüle 3527618
Coğrafya kaderdirAyy maşallah kuzuma o eller hep başta benimkide en son ultrasonda elini başında tutuyordu daha doğmadan dertlenmiş bu minikler
Bizim bebiş tatilde oldu hep diyoruz lokasyonu Karadağ görünce geldi kandırdık bebişimizi doğunca bize neler yapacakCoğrafya kaderdir
Hahah şey diyordur içeride bunlar neden türkçe konuşuyorBizim bebiş tatilde oldu hep diyoruz lokasyonu Karadağ görünce geldi kandırdık bebişimizi doğunca bize neler yapacak
şubat gibi tekrar karadağa gitme durumumuz var eşime diyorum bak gider oralarda doğururum bebek memleketini seçerse görürsünHahah şey diyordur içeride bunlar neden türkçe konuşuyor
Detaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuzEvet kuzum girdim baktım da sanırım doktor yönlendirmesi gerekiyormuş önümüzdeki hafta rutin kontrolüm var olmadı doktorumla konuşayım yönlendirme verebiliyorsa versin