Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    103
Kızlar ya şu detaylı ultrason olayını pek anlamadımmm normal doktorun baktığı ultrasonla mı ayrıntılı bakıyorlar yoksa Farklı bir cihazla mı bakılıyor ve ayrı bir ücret veriliyo mu onaa
Göbek kordonunundan plasentaya kadar, tüm iç organlarını tek tek kontrol ederek bakıyorlar. Beyin, kalp özellikle damarlar vs her şey detaylı kontrol ediliyor. Normal ultrasonla +renkli bakıyorlar. Devlette bazı şehir hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor randevu bulursan ücretsiz. Özelde tabii ücretli, istanbulda 5k dan başlıyor.

Geç kalmadan randevu al canım çok yoğun oluyolar diye biliyorum.
Tamam kuzum ben bakayım randevu alayım teşekkür ederim tekrardann 🥰🙏🏻
Göbek kordonunundan plasentaya kadar, tüm iç organlarını tek tek kontrol ederek bakıyorlar. Beyin, kalp özellikle damarlar vs her şey detaylı kontrol ediliyor. Normal ultrasonla +renkli bakıyorlar. Devlette bazı şehir hastaneleri ve araştırma hastaneleri yapıyor randevu bulursan ücretsiz. Özelde tabii ücretli, istanbulda 5k dan başlıyor.
teşekkür ederim kuzum burada özellere sorayım iki buçuk üç civarıysa özelde yaparım sorun yok olmadı şehir hastanesinden randevu alırım 🥰🙏🏻

Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim 😍
image.jpg

Yapıyorlar canım ama 22 gündür talep oluşturdum hala randevu açılmadı Bi de doktorun yönlendirmesi lazım randevu alabilmen için
Evet kuzum girdim baktım da sanırım doktor yönlendirmesi gerekiyormuş önümüzdeki hafta rutin kontrolüm var olmadı doktorumla konuşayım yönlendirme verebiliyorsa versin 🫠

Kızlar yakın zamanda tetanoz yaptıran var mı? Ağrı ateş oluyo mu? Yaptırcak var mı? Ücretli mi?
bende anadolu yakasında özel hastaneye gidiyorum ama saglık ocagından hamileliğimin başında aramıslardı sistemda hamile olarak görünüyorsunuz gelin diye.. gecen hafta da tetonoz aşımı saglık ocagında ücretsiz oldum sanırım herkesin hamileliği gibi aşıdan sonra ki sürecide farklı geciyor.. ufacık bi agrı hissettim o kadar var yok gibiydi.. internetten baktığımda herkes cok agrıdı üstüne yatamadım falan yazmıs ama herkesın aynı olmuyor gözünüzü korkutmayın ☺️

Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim 😍Eki Görüntüle 3527618
Çok sevindim canım. Darısı diğer arkadaşların başına. Maşallah miniğine🧿👶🏻

Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim 😍Eki Görüntüle 3527618
Ayy maşallah kuzuma 😍😍🙏 o eller hep başta benimkide en son ultrasonda elini başında tutuyordu daha doğmadan dertlenmiş bu minikler 😬😬😬😍♥️

Evet kuzum girdim baktım da sanırım doktor yönlendirmesi gerekiyormuş önümüzdeki hafta rutin kontrolüm var olmadı doktorumla konuşayım yönlendirme verebiliyorsa versin 🫠
Detaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuz

X