Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Kızlar ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram 🥰 +-200 diyolar işte 🥹🥹🥹🥹 biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum 🥲🥲 kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce
Oy maşallah kuzuma 🧿🧿
Geçen Salı gitmiştim canım ben de. Aynı haftalarda boyu 40-41 kilosu da sanırım aynıydı Bugün başka bir doktora randevum var Bakalım Ve de biz de işimi netleştiremedik 😝
Haftalarımız aynı kızlar 🤗 bende haftaya Perşembe randevum var gideceğim. Bakalım benim minik kuzum kaç kilo olmuş. Bu arada isim bende netleştiremeyenlerdenim 🥺

Senin iyiymiş ya ben sabah öğlen akşam ölçüyorum 110lara düşmüştü iki gündür gene yüksek çıkıyor 162/172/137gibi değerler
neden öyle oldu canım neler yedin? not al bence nerde hata yapıyorsun ona bakılır. Ben mesela ilk diyete başladığımda kabullenememiştim. Pilav patates vs hepsini bi öğünde yemiştim 168 çıkmıştı şoklandım o oldu bir daha ağzıma sürmediim

Çikolata denediniz mi ? Yada türk kahvesi için sonra sol tarafiniza dogru yatin hareketleniyor. Hareketleri azaldiginda ben bunu deniyorm. Yada saglikocagi yakinda hemen gidin kalp atisina baktirin iciniz rahat etsin
Kahve denedim karnım da tok ama kıpırtı yok. Sabah aşı için gitmiştim aslında ama çok kalabalıktı baktıramadım 😢

Geçen Salı gitmiştim canım ben de. Aynı haftalarda boyu 40-41 kilosu da sanırım aynıydı Bugün başka bir doktora randevum var Bakalım Ve de biz de işimi netleştiremedik 😝
Oy maşallah kuzuma 🧿🧿

Haftalarımız aynı kızlar 🤗 bende haftaya Perşembe randevum var gideceğim. Bakalım benim minik kuzum kaç kilo olmuş. Bu arada isim bende netleştiremeyenlerdenim 🥺
Bu minik kuzular kuşlar civcivler kendi ismiyle gelse seçmiş halde ne güzel olurdu ya zjbjsjkdjdkjzkdjjs

neden öyle oldu canım neler yedin? not al bence nerde hata yapıyorsun ona bakılır. Ben mesela ilk diyete başladığımda kabullenememiştim. Pilav patates vs hepsini bi öğünde yemiştim 168 çıkmıştı şoklandım o oldu bir daha ağzıma sürmediim
Canım diyetisyen eşliğinde devam ediyorum zaten patates pilav yok kesinlikle meyve de sınırlı anlayamadım bi de merak ettim 2saat geçince ölçtüm o 90çıktı

Kızlar oda süslemesi için fiyat sordum ve çok uçuk geldi bana fiyatlar😬 kendisi süsleyecek olanlar vardı süslemeleri nereden almıştınız 🎈
Ne kadar dediler 😁 Trendyol da kolonya şişeleri kapı süsleri hediyelikler çikolata kolonyalar uygun canım ordan bak😍 Ramazan'a denk geliyor ikramlık nasıl olur bilmiyorum kurabiye vs yapan olursa onlarıda koyarsin

Merhaba bayanlar yarın evime yatılı iki aile geliyo ve benim hiç halim yok yatıp duruyorum evimi dâhi temizleyemedim nasıl yapicam bilmiyorum yemek yemeğe üşeniyorum benim gibi olan varmı neden bukadar halsizim kimseyi istemiyorum resmen buda çok ayıp oluyo😢
Hamileyken de yatılı misafir birinci dereceden anne kardeş gibi olmadıkça sıkıntı kimler geliyor size ara ara bendede oluyor dün hiç halim yoktu bugün iyiyim mesela

Canım kızlarrr , erkek isim önerileriniz varmıdır ben karar veremedim hala bir yardımcı olsanız 🤗🌸
Ben aslan ismini cok seviyorum, ama kedimin adi diye koyamiyorum😂 Biz Kuzey koyacagiz ikinci adini, ilk adi da ingilizcede de telafuzu olan bir isim olacak ama henuz belli degil😂 Atlas, Demir, Kayra, Efe begendigimiz isimlerdendi.

X