• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Benımki genel 1 hafta önde çıkıyor hep . Buda normal mi
Arkadaşım bebeği 12 haftalıktı geçen benim doktoruma gitti 13+4 demiş niye 12 haftalık olması lazım diyince tam ölçtüm demiş cihazdan ve doktordan da değişiyor
Ay kızlar bebek hareketini bikini bölgemde hissediyorum ve iki gündür oralarım ağrıyor. Dayanılmaz bir ağrı değil fakat hafif regl ağrısı gibi. Sizde de oluyor mu? Bikini taraflarında hareket etmesi normal mi ya sanki çok aşağıdaymış gibi hissediyorum. 24+0ım bugün
Kafa aşağıdayken 22 haftada aşağıda hissediyordum
Yan yatmış 24 haftada yanlarda göbek deliği altında hissediyorum

Mide yanması bende de var talcid kullanıyorum doktoruma diyeceğim şurup olanından yazsın belki o daha çok etki eder

Hepsiburada molfix indirimi var Hayat satıcılı ürünlerde takip edersen 600 ₺ üstüne 100 ₺ kupon premium bezde 2. ürüne %40 indirim var molfix alacaklar bakabilir bana iyi gibi geldi aldım

Tam da bugün karşıma çıkan yazıyı sizinle de paylaşmak istedim. " Gebelik döneminin 22. haftasından itibaren vücudunuz doğum için birtakım hazırlıklara başlar. Bu nedenle 22 haftalık gebelikte rahim ağrısı şikayetleri olabilir. Ortaya çıkması beklenen rahim kasılması çok şiddetli olmasa da rahatsızlık hissi duyabilirsiniz. " Bu olağan durumdur inşallah sizin için de. Ben de 2 haftadır kasılmalar hissediyorum günde 4-5 defa. Rahim ağzı uzunluğu gayet iyi. Bence zayıfsın diye erken hissetmeye başladın dedi doktorum. Bol su, günde 2 defa magnezyum ve progestan önerdi. Kesin erken doğum belirtisi diyemeyiz bunlara kimisi sancıları daha erken daha çok hisseder dedi. İnşallah sağlıkla vaktinde alalım evlatlarımızı kucağımıza. Benim ilk oglumda da bu haftalarda sancılar başlamıştı. Suni sancıyla bile doğmadı küçük bey son hafta. 🥰
Benim kızım da 41 haftalık 8 saat suni sancı vakum gebelerin karnımın üstünden ittirmesiyle doğdu ben sancıyı anlayamadım yada ıkınmayı beceremedim bilmiyorum neyi beceremedim ama az da olsa korkuyorum

Ay kızlar bebek hareketini bikini bölgemde hissediyorum ve iki gündür oralarım ağrıyor. Dayanılmaz bir ağrı değil fakat hafif regl ağrısı gibi. Sizde de oluyor mu? Bikini taraflarında hareket etmesi normal mi ya sanki çok aşağıdaymış gibi hissediyorum. 24+0ım bugün
Evet cnm ben de 24+2 yim aynen dediğin gibi oluyor normal sanırım büyüdüğü için

En son yirmi gün önce gittim. Yan yatmıştı açıkçası. Yatay duruyordu ama herhalde yer değiştiriyor değil mi?
Yer drğiştirirler doğum anına kadar
Sabit kalmıyorlar genellikle
Hareketli bebekler özellikle
Oğlum takla atıyordu resmen içimde videoya almıştım içimdeki dönüşünü ve doğana kadar da yan duruyordu keyfine göre

Benim kızım da 41 haftalık 8 saat suni sancı vakum gebelerin karnımın üstünden ittirmesiyle doğdu ben sancıyı anlayamadım yada ıkınmayı beceremedim bilmiyorum neyi beceremedim ama az da olsa korkuyorum
Bence o sizin becerememenizden değildir bebekle veya kanalla ilgili bir sorundur
Hiçbir kadın bunu beceremeyecek değil diye düşünüyorum biraz talihsiz bir doğum olmuş sadece ikincide inşallah bu sıkıntılar olmaz su gibi kayarak çıkar 🤲🏻

Kasılmaları erkenden hissedince ben de evham yaptım açıkçası. Normalde bu cuma randevum ama ptesi gittim. Doktorum rahatlatıcı konuştu. İnşallah korktuğumuza ugramayalim. Vakitlice gelsinler. 😊

23+3 teyim 2 hafta once gittigimde doktor şekere bakalim yılbaşından sonra demisti ama yukleme mi yapicak napicak o anda sormadim 😅 şeker yüklemesi olayina geçenler var mi

Hepinize merhaba hamişlerrr :) ben vücudumda bir şey farkettim sizde de var mı merak ediyorum. Özellikle kollarımda ve bacaklarımda nerdeyse 3 aydır kıl çıkmıyor vücudumdaki tüyler aşırı azaldı kaşlarım bile seyrekleşmeye başladı. Normal bir durum mu bu? Benzer bir şey yaşayan var mı aranızda? Kolumu en son ne zaman aldım hatırlamıyorum hala bomboş. Aslında kötü bir şey değil ama merak ettim valla :)

Hepinize merhaba hamişlerrr :) ben vücudumda bir şey farkettim sizde de var mı merak ediyorum. Özellikle kollarımda ve bacaklarımda nerdeyse 3 aydır kıl çıkmıyor vücudumdaki tüyler aşırı azaldı kaşlarım bile seyrekleşmeye başladı. Normal bir durum mu bu? Benzer bir şey yaşayan var mı aranızda? Kolumu en son ne zaman aldım hatırlamıyorum hala bomboş. Aslında kötü bir şey değil ama merak ettim valla :)
Ben de aylardir bıyık almadim çıkmıyor 😄

Kızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız 😔

Kızlar hiçbir ağrıyı hafife almayın benim 5,6 gündür kalça kısmım içerden ağrıyordu bebek büyüyor dedi herkes. Bugün perinatolojıye geldim 21+1 ultrasonda 1 hafta ondeydi. Bebegımın hiçbir sorunu yokmuş derken . Rahmıme baktı ve bebek düşmek üZereymıs acil serklaja alındım dikiş atıldı . Korkunc saatler geçirdim. 4,5 gün önce takıplı doktoruma gittim halbuki nasıl görmez nasıl bilmez bana hersey yolunda demıstı . Yeni kendime geldim 3,4 gün hastanede olacağım. Enfeksiyon riskine karşı umarım bebegım bana tutunur… lütfen dua yollar mısınız 😔
Çok geçmiş olsun 😢 kendi doktorunuz nasıl anlamamış? Bir de alttan muayenede mi anladılar ultrasonda belli olmuyor muymuş

benim çıkıyor ama az çıkıyor. normalde artar derler ama bence artmadı azaldı

çok geçmiş olsun. umarım iyi olur hem bebeğiniz hem de siz

Back
X