2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlarr özellikle sağım yapanlar hangi marka ne kullanıyorsunuz Manuelmi elektriklimi

Kızlar 40 ım çıkalı 1 hafta oldu ama ilişki yaşamıyorum acıdan hemen yarıda bırakıyorum ben siz nasıl yaptınız ne yapmak lazım bu arada sezeryan olmuştum ilk geceden falan çok daha kötü ağrı var ne yapacam cesaretim yok

İyi akşamlar herkese bende bu ağız mendillerinde süt lekeleri çıkmıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl çıkar bebek deterjanı siveno kullanıyorum

Kızlar Sab simplex uyku yapıyor mu bilen var mı. Oğlum bugün 3 saat uyudu gündüz. Çok telaslandim ya. Uyanmıyor çocuk resmen.

İyi akşamlar herkese bende bu ağız mendillerinde süt lekeleri çıkmıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl çıkar bebek deterjanı siveno kullanıyorum
Ben ebebekten toz leke çıkarıcı deterjan almıştım hem siveno ve o toz leke çıkarıcıyı kullanıyorum birlikte hiç leke çıkmama problemi yaşamadım kaka lekesi vs hep güzelce çıkıyor 40 derece 800 devirde yıkıyorum bu arada

Ay inşallah bende öyle olurum ya. Şu an bende ağlama krizlerinde eşime verip banyoya giriyorum sonra da kendimi suçlu hissediyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
Yok canım çok normal hissettiklerin insan uyumak dışındada bazen bebeksiz vakit geçirmek istiyor. Zamanla daha iyi olacak buna inanıyorum. Atak haftalarında yanında biri olduğunda biraz daha hafif atlatıyorsun yoksa gerçekten çok zor

Çok geçmiş olsun canım

Tabi hep kv haklıdır bişey deme sen seslenme nolacak desin bakalım bende aynı kanaatteyim canım eğer birdaha çocuğum olursa hamile kalırsam asla söylemem doğuracağımda da asla istemiyorum yanlarım da

Çok üzülüyorum böyle olunca ya inşallah en kısa zamanda kendi düzenine geçersin yavrum

Ben de siveno kullanıyorum bizde de çıkmıyor lekeler. Ben de aynısını düşünmüştüm geçen niye çıkmıyor diye. Sarı sarı duruyor resmen

Valla bende korkuyordum şükür sadece iğnede ağladı . Sorunsuz geçti. Sonra eve geldik baya ağladı şimdide yorgunluktan uyudu çiçeğim iyileşecek inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım, darısı damatlığa

Böyle deyince ne kadaaar uzak bir zaman diliminden bahsettiğimizi fark ettim. Darısı bize deyim bari

Çok üzülüyorum böyle olunca ya inşallah en kısa zamanda kendi düzenine geçersin yavrum
Amin inşallah kuzum ya
Bugün valla çocuğu zor uyuttum odadayim hep çıkamıyorum görümcem var işte 12 yaşında oğlu var o salonda olunca orda emziremiyorum hep odada takiliyorum oğlumla ama onu koklayıp öpüp sarılınca hepsi geçiyor ay şuan kollarımda dünyalar benim ya rabbim evlatlarimiza sağlık mutluluk huzur versin

Ben de siveno kullanıyorum bizde de çıkmıyor lekeler. Ben de aynısını düşünmüştüm geçen niye çıkmıyor diye. Sarı sarı duruyor resmen
Bu leke çıkarıcı + siveno dene birde canım ikisi birlikte olunca çıkıyor benim

Eklentiler

• Screenshot_20241227_200353_com.solidict.ebebek.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 5
Yıkamaya atmadan önce lavobada beyaz sabunla az birşey çitileyin geçiyor, kayınvalidem yapmıştı bembeyaz oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…