Lansinoh elektrikli kullanıyorum gayet memnunumKızlarr özellikle sağım yapanlar hangi marka ne kullanıyorsunuz Manuelmi elektriklimi
Ben ebebekten toz leke çıkarıcı deterjan almıştım hem siveno ve o toz leke çıkarıcıyı kullanıyorum birlikte hiç leke çıkmama problemi yaşamadım kaka lekesi vs hep güzelce çıkıyor 40 derece 800 devirde yıkıyorum bu aradaİyi akşamlar herkese bende bu ağız mendillerinde süt lekeleri çıkmıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl çıkar bebek deterjanı siveno kullanıyorum
Yok canım çok normal hissettiklerin insan uyumak dışındada bazen bebeksiz vakit geçirmek istiyor. Zamanla daha iyi olacak buna inanıyorum. Atak haftalarında yanında biri olduğunda biraz daha hafif atlatıyorsun yoksa gerçekten çok zorAy inşallah bende öyle olurum ya. Şu an bende ağlama krizlerinde eşime verip banyoya giriyorumsonra da kendimi suçlu hissediyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum
Ben kullanıyorum ama bizde öyle bi etki yapmadı. Çocuklar ara ara bazı günler yapabiliyor onu. Damlaya denk gelmiştir belki canımKızlar Sab simplex uyku yapıyor mu bilen var mı. Oğlum bugün 3 saat uyudu gündüz. Çok telaslandim ya. Uyanmıyor çocuk resmen.
Çok geçmiş olsun canımBestlak ve mamsel still teayi beraber kullanmıştım ama aşırı bir şekilde bile değil çayı haftada bir haftada sadece iki kere içtim damlayı da her gün 10 damla. Maalesef toksik hepatit tanısı kondu 5 gün hastanede kaldımbebeğimden ayrıldım kabus gibiydi. İşin kötü tarafı hastanede sütüm kesildi, gerçi kesilmese de veremezdim tedavi sebebiyle yasaktı. Lütfen herkes dikkat etsin, hepimizin bünyesi birbirinden farklı birimizi etkilemezken bir başkası hastanelik olabiliyor, gecikseydim organ yetmezliğine kadar yolu vardı çok acı ama :/ doktorum tarım bakanlığı onaylı takviyelerden uzak durmamı önerdi sizler de dikkat edin.
Tabi hep kv haklıdır bişey deme sen seslenme nolacak desin bakalım bende aynı kanaatteyim canım eğer birdaha çocuğum olursa hamile kalırsam asla söylemem doğuracağımda da asla istemiyorum yanlarım daBi de sana şey derler di mi olayları sen abarttın lohusasın ya Allah şahit kv demin yaptıklarını anlatmak bile istemiyorum ahirette alacağım azalır diye o kadar canımı sıktı ki, eğer süt konusunda da yaşadıkalrımın etkisi olduysa extra alacaklı olacağım full hd izlesin millet ahirette . bide altlı üstlü oturuyoruz dedim eşime bir sonraki lohusalığım bu evde geçmeyecek bilesin.
Aminnnnn yavrummmOldu da bitti maşallah deriz inşallah kuzucum. Allah hepsinin damatlıklarını da göstersinkolayca geçip gitsin inşallah
Çok üzülüyorum böyle olunca ya inşallah en kısa zamanda kendi düzenine geçersin yavrumAh canım ah daha neler neler duyacaz Allah bilir aynılarını bende yaşıyorum dışarı çıkmak istiyorum kv laf ediyor hasta olur falan diye ya bunaldım diyorum yok
Bide herkesin herşeye yorumu var bebekten fırsat bulup bişey yiyemiyorum ona bile laf ediyolar ulan napam ben dinlenemiyorum bile yemek gelmiyor ki aklıma hayır zaten düzenim bozuldu 2 aydır bendesin bide misafir var ses çok bebek uyumuyor valla bunaldım ya
Valla bende korkuyordum şükür sadece iğnede ağladı . Sorunsuz geçti. Sonra eve geldik baya ağladı şimdide yorgunluktan uyudu çiçeğimYaaa ben sünnetten çok korkuyorum inşallah güzel ve kolay rahat geçer sizinki canım
Gözün aydın canımValla bende korkuyordum şükür sadece iğnede ağladı . Sorunsuz geçti. Sonra eve geldik baya ağladı şimdide yorgunluktan uyudu çiçeğimiyileşecek inşallah
Ben de siveno kullanıyorum bizde de çıkmıyor lekeler. Ben de aynısını düşünmüştüm geçen niye çıkmıyor diye. Sarı sarı duruyor resmenİyi akşamlar herkese bende bu ağız mendillerinde süt lekeleri çıkmıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl çıkar bebek deterjanı siveno kullanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım, darısı damatlığaValla bende korkuyordum şükür sadece iğnede ağladı . Sorunsuz geçti. Sonra eve geldik baya ağladı şimdide yorgunluktan uyudu çiçeğimiyileşecek inşallah
Amin inşallah kuzum yaÇok üzülüyorum böyle olunca ya inşallah en kısa zamanda kendi düzenine geçersin yavrum
Bu leke çıkarıcı + siveno dene birde canım ikisi birlikte olunca çıkıyor benimBen de siveno kullanıyorum bizde de çıkmıyor lekeler. Ben de aynısını düşünmüştüm geçen niye çıkmıyor diye. Sarı sarı duruyor resmen
Yıkamaya atmadan önce lavobada beyaz sabunla az birşey çitileyin geçiyor, kayınvalidem yapmıştı bembeyaz oldularİyi akşamlar herkese bende bu ağız mendillerinde süt lekeleri çıkmıyor aynı durumu yaşayan var mı nasıl çıkar bebek deterjanı siveno kullanıyorum