2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çıkarıyor ama çocuğun cektıgı gıbı olmaz zaten diyorlar
Öyle düşünme millet full sağımla besliyor ki sürahilerce süt sağıyorlar sadece bizim gibilerin sorunu az miktardaki ml ler hep ziyan oluyor sağımda yağı kalıyor mesela birbirine aktarırken dün akşam bebebao yu deneyeyim dedim onu kim övüyorsa Allah bildiği gibi yapsın mememdeyken açıldı tüm sütüm üzerine döküldü yani zaten o kadar emek veriyorum ki minicik sütler için bide öyle olması

Aslında yakınız 20 km aramız ama babam göndermez gelsin kv baksın der nasıl olaylar çıkarttıysa ara bozduysa şimdi de baksın der
Bi de sana şey derler di mi olayları sen abarttın lohusasın ya Allah şahit kv demin yaptıklarını anlatmak bile istemiyorum ahirette alacağım azalır diye o kadar canımı sıktı ki, eğer süt konusunda da yaşadıkalrımın etkisi olduysa extra alacaklı olacağım full hd izlesin millet ahirette . bide altlı üstlü oturuyoruz dedim eşime bir sonraki lohusalığım bu evde geçmeyecek bilesin.

Ben bizimkiler gittikten sonra 1. Hafta dayanabildim 1 hafta sonra onlarda bittim direk
Bu gün annem geldi valla ilkkez deliksiz saattlerce uyudum mama ağırlıklı gittiğimiz için bana pek ihtiyacı yok bebişin ama çok iyi geldi haftada bir resetleyebilmek lazım böyle beyni lüx ama benim bünye bi haftayı anca kaldırıyor

1 haftadan sonra neden tek kalmıştın ailen gelse çok güzel olur aslında ya gelebilen yok mu
Annem vefat edeli 7 sene oldu. Ablam da farklı şehirde 10 saat var aramızda. Çocukları felan var. Doğum sonrası gelebildi işte 1 hafta. Keşle yakınımda birileri olsaydı.
Eşim destek olmayacak net anladım onu. Açık açık dedi. Çocuk sen de senin kokunda duruyor bende durmuyor. Kafasına kodlamış bunu. Ne desem boş. Alsa bile kucağına bakmak ve gerçekten susturmak için değil benim tepkimden korktuğu için alcak.
Halbuki çok bişey istemiyorum.
Kucağım da dolanarak uyutmaya çalışıyorum bazen. Ya da sallıyorum. Sen de yapabilirsin bunu. 1 saat de olsa al bi nefes alayım bende. Sırtım ağrıyor artık dolanmaktan çocukla.

Ben odada dört dönüyorum o uzanmış telefonla oynuyor bişeyler izliyor. Dünya yansa umrunda değil. Nasılsa çocuk ağlasa da susuturacak biri var. Kafasını bile kaldırıp bakmıyor çocuk ağlarken. Ya da demiyor yoruldun dört döndün odada ver biraz da ben gezdireyim demiyor.
Pişman olmuş sabah işe giderken kızını beni öpüyor. Gece bizi birbirimize düşürdü yaramaz kızım diyor. Sevgi pıtırcığı olmuş.
Ama unutmuyorum malesef.

Şu en zor günlerim de tüm sorumluluğun altında tek başıma bırakıyor ya beni. Bişey diyemiyorum düştü gözümden.

Ben de onu almıştım yorumlara inanarak. Pişmanım

Hala öylemi canım ben bi iki pozisyon değiştirdim birde huysuzlandığında beyaz gürültüyü açıyorum öyle almaya başladı sanki
Ara ara yapıyor canım ya bide evde misafirler var kalabalık oda rahatsız ediyor çünkü sessizliğe alışkın bebek şimdi evde bebe belki olup ses oluncada huysuzlandi sabah 7den beri onu uyutmaya çalışıyorum daha kahvaltı yapamadım
Ya aslında huysuzlanmasa memeyle derdi yok

Geçmiş olsun canım. Neden yatışın yapıldı hastaneye anlamadım.
Tek odada kalacaksan almanda sakınca olmaz ama yine de hastane ortamı dikkat etmek gerekir
Geçmiş olsun bende Bestlak ve lacmix i aynı anda içince kusuyorum ama sebebi bu değil di miyim
Bestlak ve mamsel still teayi beraber kullanmıştım ama aşırı bir şekilde bile değil çayı haftada bir haftada sadece iki kere içtim damlayı da her gün 10 damla. Maalesef toksik hepatit tanısı kondu 5 gün hastanede kaldım bebeğimden ayrıldım kabus gibiydi. İşin kötü tarafı hastanede sütüm kesildi, gerçi kesilmese de veremezdim tedavi sebebiyle yasaktı. Lütfen herkes dikkat etsin, hepimizin bünyesi birbirinden farklı birimizi etkilemezken bir başkası hastanelik olabiliyor, gecikseydim organ yetmezliğine kadar yolu vardı çok acı ama :/ doktorum tarım bakanlığı onaylı takviyelerden uzak durmamı önerdi sizler de dikkat edin.

Ah canım ah daha neler neler duyacaz Allah bilir aynılarını bende yaşıyorum dışarı çıkmak istiyorum kv laf ediyor hasta olur falan diye ya bunaldım diyorum yok
Bide herkesin herşeye yorumu var bebekten fırsat bulup bişey yiyemiyorum ona bile laf ediyolar ulan napam ben dinlenemiyorum bile yemek gelmiyor ki aklıma hayır zaten düzenim bozuldu 2 aydır bendesin bide misafir var ses çok bebek uyumuyor valla bunaldım ya

Ben eşimden başka kimseye veremiyorum ay kendi annem olsa veririm ama kv ye verip gönül rahatligiyla uyuyamıyorum ya bişey yapacağından değil ama içim rahat etmiyor
Ve bı 6 7 gün sonra bende tek kalacam tek kalmayı iple çekiyorum çünkü hamileliğimin son haftalarında beri kv yanımda 2 ay olacak bir haftaya ve ben çok bunaldım hiç bir anlamda düzenim kalmadı belki kendi annem olsa böyle olmaz annemde 3 hafta önce gitti mecbur babam kardeşlerim şehir dışında olduklarından ben tek kaliyim istiyorum eşim ben bebeğimiz

Allah'tan lohusalık hamilelik varmış yoksa her yaptığımızı neye bağlayacaklardı merak ediyorum. Sana kızsa bile tepki göstereceği bebek değilki, dediğin gibi saatlerce biz uğraşıyoruz zaten Birde anne karnında baba sesinede alışkın bence babalarda annelerden daha fazla sakinliyorlar

5. Hafta atağında bende öyleydim. Banyo tuvalet lüks geliyordu ve sinirlerim daha çok bozuluyordu kızımın ağlama krizlerinde. 8. Haftada yine hepsi lüks ama onun keyfi yerinde olsun moduna geçtim alışıyoruz galiba. İkimizde uzanıyoruz Kolumun üstünde yatarak uyuyor kolum uyuşuyor inan sadece arada parmaklarımı oynatıyorum kan gelsin diye, ne uyusa kardır diyorum

Çok normal canım uyku çok büyük faktör. Çocuğa sabrın bile farklı oluyor. Hep destek olacak biri olsa yanımızda çok daha kolay geçiyor

Dediğin gibi rahatsızlığından dolayı öyle tepkide veriyor olabilir. Yatılı misafir mi canım

Ay inşallah bende öyle olurum ya. Şu an bende ağlama krizlerinde eşime verip banyoya giriyorum sonra da kendimi suçlu hissediyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…