51 günlük benim oğlan ya bu sıçrama. Hangi günler ben hiç bilmiyorum onlarıKızlar ya bu sıçrama dönemlerini nasıl atlatıyorsunuz
Bizimki ilk sıçramada ve dünden beri canımıza okuyor. Yani sürekli emmek istiyor ama asla uyumak istemiyor. Artık uykusuzluktan ağlıyor ama yine de uyumuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim bu anneliği
Var bence kakasıda kokuyor annem hala mis gibi koktuğunu iddia ediyorKız bebeklerde mama+meme alan annelerim idrarda koku var mı?
Yaaa kıyamam kuzum benimValla bende korkuyordum şükür sadece iğnede ağladı . Sorunsuz geçti. Sonra eve geldik baya ağladı şimdide yorgunluktan uyudu çiçeğimiyileşecek inşallah
Aminnnn canım benimHayırlı uğurlu olsun inşallah canım, darısı damatlığa
Böyle deyince ne kadaaar uzak bir zaman diliminden bahsettiğimizi fark ettim. Darısı bize deyim bari
Sağol canım benimmmGözün aydın canım
Az kaldı gidecekler öyle düşün canım benimAmin inşallah kuzum ya
Bugün valla çocuğu zor uyuttum odadayim hep çıkamıyorum görümcem var işte 12 yaşında oğlu var o salonda olunca orda emziremiyorum hep odada takiliyorum oğlumla ama onu koklayıp öpüp sarılınca hepsi geçiyor ay şuan kollarımda dünyalar benim yarabbim evlatlarimiza sağlık mutluluk huzur versin
Ay benimde her seferinde tekrar tekrar aşık oluyorum ogluşumaAz kaldı gidecekler öyle düşün canım benimay kokusu bakışı gülüşü kalbim eriyor kalbimmmmm
Ben kayınvalidemle kalmak istemedim hiç kişisel olarak o yüzden eşime gelmesin dedim ama görüştüğümüz zaman çok güvenirim o da 2 çocuk büyütmüş eskiler proflar benim gözümde sen de güvenebilsen çok rahat edersin. Bizden daha pimpirik gibiler bana da çıkmayın dışarı hasta olcak vs vs biraürü şey dediler kızdım ya sizene dedim çıktımBen eşimden başka kimseye veremiyorum ay kendi annem olsa veririm ama kv ye verip gönül rahatligiyla uyuyamıyorum ya bişey yapacağından değil ama içim rahat etmiyor
Ve bı 6 7 gün sonra bende tek kalacam tek kalmayı iple çekiyorum çünkü hamileliğimin son haftalarında beri kv yanımda 2 ay olacak bir haftaya ve ben çok bunaldım hiç bir anlamda düzenim kalmadı belki kendi annem olsa böyle olmaz annemde 3 hafta önce gitti mecbur babam kardeşlerim şehir dışında olduklarından ben tek kaliyim istiyorum eşim ben bebeğimiz
Gazdan dolayi rahatladigi icin uyuyodur, belki de uykucu şirindirKızlar Sab simplex uyku yapıyor mu bilen var mı. Oğlum bugün 3 saat uyudu gündüz. Çok telaslandim ya. Uyanmıyor çocuk resmen.
Ay demek ki bütün KV ler aynıBen kayınvalidemle kalmak istemedim hiç kişisel olarak o yüzden eşime gelmesin dedim ama görüştüğümüz zaman çok güvenirim o da 2 çocuk büyütmüş eskiler proflar benim gözümde sen de güvenebilsen çok rahat edersin. Bizden daha pimpirik gibiler bana da çıkmayın dışarı hasta olcak vs vs biraürü şey dediler kızdım ya sizene dedim çıktım
Bize doktor bir bebek 1 haftada yapmayabilir haftada 7 defada kaka yapabilir demişti bebişin rahatsız oluyormu ağlama vs zeytinyağlı çubukla uyarabilirsinKızlar oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor yapamıyor yada sizce ne yapmalıyım yaa normalden hiç böyle olmazdı aslında
Yaa biraz huzursuz da zeytinyağını çubuğa sürüp makat çevresini mi uyarıyoruzBize doktor bir bebek 1 haftada yapmayabilir haftada 7 defada kaka yapabilir demişti bebişin rahatsız oluyormu ağlama vs zeytinyağlı çubukla uyarabilirsin
Evet canm kulak çubuğunu yağla makat bölgesini uyariyorsun benm bebişede kv yapmıştı rahatladı zeytinyağının asidi var diye yağı yakıp soğutmustuYaa biraz huzursuz da zeytinyağını çubuğa sürüp makat çevresini mi uyarıyoruz
Ay gerçekten ben de böyleyim aşık oluyorum bütün hayatım o oldu dişlerimi sıkıyorum resmen severkenAy benimde her seferinde tekrar tekrar aşık oluyorum ogluşuma