Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    77
çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız .Nasıl farkedildi vajinal ultrason ölçümüne göremi karar verildi yoksa direk karından ultrason ilemi anlaşıldı?
Karından farketti doktor , sonra zaten alttan da tam cm görmek için ve net ölçmek için baktı en son
Rutin gittiğim doktor nasıl anlamaz görmez şoklardayım

Çok geçmiş olsun. Her ağrıya gebelikte olur, bebek büyüyor diyoruz ama Allah'tan fark edilmiş durumunuz. İnşallah sağlıkla atlatıp haftalarınızı da sağlıkla tamamlarsınız🌸
Evet bende bebek büyüyor diye önemsemedim . En azından bi baktırmak lazım bence . Nasıl ihmal ettim anlamıyorum olacağı varmış hayırlsı herseyın , sağlıkla kucağıma alayım

Karından farketti doktor , sonra zaten alttan da tam cm görmek için ve net ölçmek için baktı en son
Rutin gittiğim doktor nasıl anlamaz görmez şoklardayım
Rutin bakan doktor belki hiç dikkat etmemiştir benim risk olduğu için her kontrolde kendim soruyordum bakıyordu ama canınızı sıkmayın böle bir durumda serklaj yapılıyor zaten önlem alınmış 🙏🏻🙏🏻

Nsilsiniz kizlar ? Ben bu ara cok agri cekiyorum ya karnimin ici aciyo resmen is yaparken cok yoruluyorum 5 dk dinlenmeden geçmiyo salı günü ayrintili ultrasona gittim kendi doktoruma gostericem sonuclari su agrilar hafiflese cok iyi olcak günlük islerimi halledemez oldum
Geçmiş olsun gün geçtikçe ağrılar artıyor yinede doktora söylemekde fayda var
26+2deyiz artık baya hareketli ağrılarım başladı çok yorulunca belimden kalçama doğru ağrılar giriyor bel fıtığının da etkisi var sanırım 😞
Geçmiş olsun 🌷 bel ağrısna zeytinyağı ile masaj iyi geliyor deneyebilirsiniz
Kızlar bebeğim dünden beri az hareket ediyor ya da ben az hissediyorum endişelendim biraz siz de durumlar nasıl
Bazı günler çok hareketli bazı günler daha fazla uyuyorlar sanırım ama gittikçe hareketleri artacak 35 ten sonra yer daraldığı için aksine azalacak kıpırdayamaz olacaklar pek fazla 🫢30 dan sonra çok zor oluyor ama tekme tokat girişiyorlar 😄

Tecrübeli annelerimiz kordon kanı saklayanınız var mı daha önce?
Yeni anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Nsilsiniz kizlar ? Ben bu ara cok agri cekiyorum ya karnimin ici aciyo resmen is yaparken cok yoruluyorum 5 dk dinlenmeden geçmiyo salı günü ayrintili ultrasona gittim kendi doktoruma gostericem sonuclari su agrilar hafiflese cok iyi olcak günlük islerimi halledemez oldum
Benim de 3 gündür karnım çok geriliyor; taş kesiliyor sanki ve yürürken falan simdiden agırlastım. Normal diye düşünüyorum bence vucudun adaptasyon süreci son aylara :) Yarın kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım. 24+4’üm bu arada.

Rutin bakan doktor belki hiç dikkat etmemiştir benim risk olduğu için her kontrolde kendim soruyordum bakıyordu ama canınızı sıkmayın böle bir durumda serklaj yapılıyor zaten önlem alınmış 🙏🏻🙏🏻
Evet benim açılmam çoktu tesadüfen farkedildi . Sancı çekmişsin sen dedi hatta. Allah kimseye vermesin gelmeseydım bebegım yoktu belki şimdi .
Bilmiyorum çok dikkat etmek lazım

X