• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Selam kızlar bugün 9. Haftaya girdik çok şükür. Kusma yok ama bulantı hala devam ediyor çok fena hicbsy yemek istemiyorum. Pazartesi doktor şekerden şüphelendi üç gün açlık şekeri verdim 92 88 90 çıktı sonuçları attım cvp bekliyorum. Ama iyi gibi sonuçlar. Ultrasondan cinsiyet bakıldığini gördüm atsam bakar mısınız ❤️

Eldorin Eldorin 5+2 keseyi gördük, bugün yani 5+6da kalp atışını duyduk 🥹♥️♥️

Bugün 5+6 yolk sac, bebis ve kalp atışı göründü 🥰 bebis su an 0.19 cm imiş 🥹 Eldorin Eldorin

Merhaba Eldorin Eldorin beni de güncelleyebilir misiniz yaş:33, ilk bebek, sat: 18 kasım, kese ve kalp atışı 6+2, tahmini doğum tarihi 20.08.2025 👶🏻:anneadayı:

Selam kızlar. Benim sat 3 kasimdi ama geç döllenme olmuş şu an dr 14 kasım olarak güncellendi. Düzeltilmiş tarihe göre 5+0 da kese gördük 6+0 kalp atışı gördük. Tahmini doğum 21 ağustos. Eldorin Eldorin ginceller misin lütfen
Gözleriniz aydın kizlar ❤️ güncelledim hepinizi 🥰

K karenhan turuncusev turuncusev kızlar nasılsınız her şey yolunda mı hiç sesiniz çıkmıyor
Selam canım kızlar 😍
9+0 dan sesleniyorum. Dün bel ağrısı bugün karın ağrısı yaşıyorum sabahları aç karına midem çok bulanıyor. Öğlen geçiyor. Akşam erkenden uyuyorum. Genel olarak iyiyim. Grup baya kalabalıklaşmış çok çok sevindim. İnşallah sizde iyisinizdir 🙏🏻♥️

Selam canım kızlar 😍
9+0 dan sesleniyorum. Dün bel ağrısı bugün karın ağrısı yaşıyorum sabahları aç karına midem çok bulanıyor. Öğlen geçiyor. Akşam erkenden uyuyorum. Genel olarak iyiyim. Grup baya kalabalıklaşmış çok çok sevindim. İnşallah sizde iyisinizdir 🙏🏻♥️
6. Haftaya girdim ama daha mide bulantıları başlamadı 🫠 acaba çok konuşup çağırmasam mı😂😂😂 dün geceden beri kasık ağrım var, sağa sola dönerken biraz zorlandım uykuda. Hala çok ayakta kalmamaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak 🙈

Eklentiler

• IMG_0743.jpeg
    IMG_0743.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 37
6. Haftaya girdim ama daha mide bulantıları başlamadı 🫠 acaba çok konuşup çağırmasam mı😂😂😂 dün geceden beri kasık ağrım var, sağa sola dönerken biraz zorlandım uykuda. Hala çok ayakta kalmamaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak 🙈
Bence çağırma çağırma çağırma resmen Sürünüyorum ve çıkaramiyorum da sanki çıkarsam rahatlicam.

Canım benim benim de başta yoktu sonradan başladı inşallah seninki başlamaz😍

Kızlar selam, benim de 9+0 oldu bugün ama en son 7+0’da gördüm bebişi, dün geceden beri kasık ağrım var biraz endişeliyim. Daha önce olmamıştı. Böyle bir ağrı giriyor sonra hemen çıkıyor, sonra bir süre sonra tekrar aynısı oluyor. Anlamadım neden.

Kızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)

Kızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
Aynısı oldu banada aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanın ilk haftası uçukladım bi kere. Bide geçen hafta içinde uçukladım hamileliğimin 5.haftasında yani. 13 kasım sat benimdd 20 ağustos gösteriyor. Sizinde 30 ağustos olacak ozaman:)

Back