Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    103
Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür plasenta yukarı çıkmış bebek de gayet iyi dedi. 19 hafta uyumlu çıktı 283 gr 21 cm eli yüzündeydi hep çok tatlı parmakları çok net görünüyor açıp kapatıyor saatlerce izleyebilirim 😍Eki Görüntüle 3527618
Ayyy maşallah yerim çok tatlı sağlıkla gelsin annişkosu🌸🌸🌸

Detaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuz
Bakalım kuzum gidince konuşayım doktorumla

Detaylı için mecbur verir bekliyorum daha ben ama randevu açılmazsa normalde de gittiğim için randevusuz giderim o ara detaylıya da bakar herhalde bende haftaya perşembe giderim büyük ihtimalle 2 peritonolog var ama ayın 5 inden beri açılmadı dün hastaneyi aradım bilgimiz yok dedi odayı bağlayın sorayım dedim öyle yetkimiz yok dedi bakalım belki seni direkt gönderirse sana da yaparlar randevusuz
Sen hangi doktora gidiyon peki orada

Oyyy maşallah sağlıkla gelsin annesi 🥰

yaaa yerim çok tatlı görünüyor maşallah kuzucuğa ☺️

Maşallah minnnoşa 🥰

Ayy maşallah kuzuma 😍😍🙏 o eller hep başta benimkide en son ultrasonda elini başında tutuyordu daha doğmadan dertlenmiş bu minikler 😬😬😬😍♥️
Evet ya eşim de neye dertlendin acaba kart borcunu mu ödeyemedim ne olabilir diyor 😆😄
Ayyy maşallah yerim çok tatlı sağlıkla gelsin annişkosu🌸🌸🌸

Sağ olun kızlar sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🙏🏻😍🌸

Sen hangi doktora gidiyon peki orada
Ben direkt peritonologa gidiyorum canım ilk Aslıhan a yönlendirmişti sonra Selcan dı sanırım onum yanına gittim gidince direkt odalarına gidiyorum kağıt yazıp kayıta gönderiyorlar randevusuz bakıyor ama bazen çok bekletiyorlar ilk randevululara bakıyorlar

Ben direkt peritonologa gidiyorum canım ilk Aslıhan a yönlendirmişti sonra Selcan dı sanırım onum yanına gittim gidince direkt odalarına gidiyorum kağıt yazıp kayıta gönderiyorlar randevusuz bakıyor ama bazen çok bekletiyorlar ilk randevululara bakıyorlar
Anladım Balım teşekkür ederim 🙏🏻🥰

Her gün 11 de uyanan oğlum bugün 7 buçuktan beri ayakta ne kendi uyudu ne beni uyuttu daha kahvaltı bile yapmadık kaynanamlar kahvaltıya gelecekti öğlen oldu normalde de geç yapıyorum da bugün erken uyandık diye çok acıktım

X