- 18 Temmuz 2023
- 379
- 717
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.501
Kızlar selaammmm bebişletin kıyafetlerini hangi deterjan hangi derece ve kaç devirde yıkadınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siveno deterjan, zıbınlar 40 diğer kıyafetler 30da yıkadım çift durulama yaptım canımKızlar selaammmm bebişletin kıyafetlerini hangi deterjan hangi derece ve kaç devirde yıkadınız acaba
Bizimkinin adı ÇınarCanım kızlarrr , erkek isim önerileriniz varmıdır ben karar veremedim hala bir yardımcı olsanız
İnşallah canım benim sana da çok geçmiş olsunInsallah dogumdan snra kurtuluruz şu enfeksiyon sorunundan cok gecms olsn cnmm
Valla ben de öyle yapmayı planladım yarın gidicem bari strese girmem yüksek çıkınca geriliyorum çokYok vallah benim de enerjim sıfır kanım da düşük işten geliyorum yemek yapıyorum. Zar zor mutfak topluyorumm
Anneninkini al benim 112 çıktı akşaamm
Ne de güzel ama benim ablamın çocuğunun adı Çınar o yüzden başka düşünürüm canımBizimkinin adı Çınar
Kramplar bende de oluyor canım sabah yatakta bir gerinşyorum direk diz kapağımın altından kramp giriyorKızlar, özellikle sabah uyanıp sağdan sola dondugumde sol kasiktan sol bacağıma vuran bir kramp olusuyor. Bildiğiniz hareket etmekten korkuyorum. Sanki kasigima biçak saplandı ve birşey kopacakmış gibi oluyorum. Nedir bu, endişelenmeli miyim
Ne olduğunu bilmiyorum ama dün akşam bana da oldu sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi oldu sırtımın üstünden soluma falan dönmeye çalışırken çok gariptiKızlar, özellikle sabah uyanıp sağdan sola dondugumde sol kasiktan sol bacağıma vuran bir kramp olusuyor. Bildiğiniz hareket etmekten korkuyorum. Sanki kasigima biçak saplandı ve birşey kopacakmış gibi oluyorum. Nedir bu, endişelenmeli miyim
Evet öyle yapmayı planladım bende o paralara neler neler alınırKesinlikle ya kapı süsü kapı tulu bide balon seti al daha uyguna gelir
Ben renkli olanları 30 da beyazları 40 derecede yıkadım 800 devirde çift durulama yaptım canımKızlar selaammmm bebişletin kıyafetlerini hangi deterjan hangi derece ve kaç devirde yıkadınız acaba
İnşallah miniklerimizi sağ Salim kucağımıza alalımAnladim canim benim de lokosit ,eritrosit ve protein eser di
Ben iki kere yaşadım bunu gerinirken oldu artık gerinmiyorum bazen yine oluyo da bi de karin bolgem gerilmek istemesem de geriliyo magnezyumdan sanırım bugün başladım yeni içmeye max 2-3 hafta kullan sonra bırak dedi korktum 2-3 hafta sonra niye bırakıyorum doğuracak mıyım diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdjKramplar bende de oluyor canım sabah yatakta bir gerinşyorum direk diz kapağımın altından kramp giriyor
Onlar genelde magezyum eksiliginden oluyor diye biliyorum. Sen kullanıyor musun? Benimki kasıktan asagiya doğru inince endişeleniyorumKramplar bende de oluyor canım sabah yatakta bir gerinşyorum direk diz kapağımın altından kramp giriyor
Bende idrarda protein var, acaba ondan mı? Bir de devamlı magnezyum alıyordum. Son bir haftadır içmiyordum tekrar başladımNe olduğunu bilmiyorum ama dün akşam bana da oldu sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi oldu sırtımın üstünden soluma falan dönmeye çalışırken çok garipti
Acaba doğum sancılarını mı hissettirmiyor magnezyum. Belki hazırlık olarak söylemiştirBen iki kere yaşadım bunu gerinirken oldu artık gerinmiyorum bazen yine oluyo da bi de karin bolgem gerilmek istemesem de geriliyo magnezyumdan sanırım bugün başladım yeni içmeye max 2-3 hafta kullan sonra bırak dedi korktum 2-3 hafta sonra niye bırakıyorum doğuracak mıyım diye düşünüp duruyorum sjjdjdjdjdj
Ay ne bileyim ya gerdi beni öyle diyince akndsjjdksjdk sancılara engel olmasın diye demiştir 31 varsaydilar desek 2-3 haftaya 34 oluyo net bende bir got korkusu başladı şuan wjnsjsjdkejdAcaba doğum sancılarını mı hissettirmiyor magnezyum. Belki hazırlık olarak söylemiştir
Ha, tam hesap 34 ten sonra magnezyum etkisinin de azalması 2-3 hafta sürüyor dersek sancılar yavaş yavaştan başlar heralde 37 de falan o korku ile hepimiz er ya da geç yüz yüze geleceğizAy ne bileyim ya gerdi beni öyle diyince akndsjjdksjdk sancılara engel olmasın diye demiştir 31 varsaydilar desek 2-3 haftaya 34 oluyo net bende bir got korkusu başladı şuan wjnsjsjdkejd
Bişey diyim mi 30dan sonra böyle oluyor sanırım banada bi doğurdum doğuracağım gibi geliyor niyeyseAy ne bileyim ya gerdi beni öyle diyince akndsjjdksjdk sancılara engel olmasın diye demiştir 31 varsaydilar desek 2-3 haftaya 34 oluyo net bende bir got korkusu başladı şuan wjnsjsjdkejd
Hazir son düzlükteyken hâlâ hamileyken dua edeyim herkese inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz, hepimizin doğumları da güzel acısız stressiz geçer ve vicdanlı ebelere denk düşeriz insallah lohusalıkta da halimizden anlayan, bizi yormayacak insanlara çevrili olsun evimiz ay aklıma başka gelmedi mutlu olalım djndjdjdjdHa, tam hesap 34 ten sonra magnezyum etkisinin de azalması 2-3 hafta sürüyor dersek sancılar yavaş yavaştan başlar heralde 37 de falan o korku ile hepimiz er ya da geç yüz yüze geleceğiz
Kız deme dur sjdnskdkdjdkBişey diyim mi 30dan sonra böyle oluyor sanırım banada bi doğurdum doğuracağım gibi geliyor niyeyse