Ben içmiştm çok sıkıntılı süreç geçirdim bi ara anidenn tayin işleri vs sütü azaltiyo arti benekte kusmalar meydana geliyo emzirme sonrasi biraktim onda 3 tane falan içmeme rağmen bazen hiç içmiyordum bazen bi tane
Ahaha kelem bizde lahana ucunu sürekli makine ile sağdığın için oluyor normalde elle sağmak tavsiye edilir ucunun yarasını ben kantaron yağını sürüp öyle iyileştirdim
Bugün doktora sordum memeyi ağlayarak bırakıyor hocam dedim sadece gündüzleri yapıyor bunu dedim huyu değişiyordur o yüzden yapıyordur dedi sagarak ver sütü olmazsa dedi
Sakin ol önce. Benim bebe de ayni gece gündüz kavrami henüz yok unutma. Bebegim o kadar çok ağlıyor ki kulağımda sürekli ağlama çınlıyor düşün. Gündüz uyanık tutmaya çalışsan belki daha iyi olur ben öyle deniyorum en azından 3 4 saat uyumaya başladı gece
Yaa onu da yapıyorum ama mecburen işe gitmem gerekiyor bir iki saatte olsa o zaman kv bırakıyorum uyuyor diye uyandırmıyormuş anneme bırakıyorum oda uyandırmıyor üç gündür bu şekildeyiz bugün de kendim evdeyim bakalım uyanık tutamıyorum çünkü gece uyumadı gündüz uyuyor çok tuhaf
Soğuk canım göğüsünün ateşini alır o yanıyordur çünkü orası kendi elinle de duşa gir orda masaj yap sağarken de masaj yap göğsüne lahanayı ucuna sarma ama etrafına sar
Kızlar ya bu sıçrama dönemlerini nasıl atlatıyorsunuz
Bizimki ilk sıçramada ve dünden beri canımıza okuyor. Yani sürekli emmek istiyor ama asla uyumak istemiyor. Artık uykusuzluktan ağlıyor ama yine de uyumuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim bu anneliği