2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ya bu sıçrama dönemlerini nasıl atlatıyorsunuz🥲
Bizimki ilk sıçramada ve dünden beri canımıza okuyor. Yani sürekli emmek istiyor ama asla uyumak istemiyor. Artık uykusuzluktan ağlıyor ama yine de uyumuyor. Hiç böyle hayal etmemiştim bu anneliği
51 günlük benim oğlan ya bu sıçrama. Hangi günler ben hiç bilmiyorum onları

Amin inşallah kuzum ya
Bugün valla çocuğu zor uyuttum odadayim hep çıkamıyorum görümcem var işte 12 yaşında oğlu var o salonda olunca orda emziremiyorum hep odada takiliyorum oğlumla ama onu koklayıp öpüp sarılınca hepsi geçiyor ay şuan kollarımda dünyalar benim ya ❤️❤️💙💙 rabbim evlatlarimiza sağlık mutluluk huzur versin
Az kaldı gidecekler öyle düşün canım benim 🥲🥲🥲 ay kokusu bakışı gülüşü kalbim eriyor kalbimmmmm

Kızlar yazamıyorum girip okuyamıyorum bile 😂 şaka gibi bi hayat gündüz büyükle, akşam onu uyutunca ufağın kolik saati başlıyor sonra ben bayılıyorum 😩 gelen giden arada omuz veren olmasa halim harap büyüğü ihmal etmiyim diye paramparçayım ikinci çocuk karambole büyüyormuş resmen 🤨

Ben eşimden başka kimseye veremiyorum ay kendi annem olsa veririm ama kv ye verip gönül rahatligiyla uyuyamıyorum ya bişey yapacağından değil ama içim rahat etmiyor
Ve bı 6 7 gün sonra bende tek kalacam tek kalmayı iple çekiyorum çünkü hamileliğimin son haftalarında beri kv yanımda 2 ay olacak bir haftaya ve ben çok bunaldım hiç bir anlamda düzenim kalmadı belki kendi annem olsa böyle olmaz annemde 3 hafta önce gitti mecbur babam kardeşlerim şehir dışında olduklarından ben tek kaliyim istiyorum eşim ben bebeğimiz
Ben kayınvalidemle kalmak istemedim hiç kişisel olarak o yüzden eşime gelmesin dedim ama görüştüğümüz zaman çok güvenirim o da 2 çocuk büyütmüş eskiler proflar benim gözümde sen de güvenebilsen çok rahat edersin. Bizden daha pimpirik gibiler bana da çıkmayın dışarı hasta olcak vs vs biraürü şey dediler kızdım ya sizene dedim çıktım

Kızlar Sab simplex uyku yapıyor mu bilen var mı. Oğlum bugün 3 saat uyudu gündüz. Çok telaslandim ya. Uyanmıyor çocuk resmen.
Gazdan dolayi rahatladigi icin uyuyodur, belki de uykucu şirindir 🩵. Dr a sormuştum bu çocuk çok uyuyor diye, uyusa şikayet ediyorlar, uyumasa şikayet ediyorlar, bu çocuklar napsın demişti.

Ben kayınvalidemle kalmak istemedim hiç kişisel olarak o yüzden eşime gelmesin dedim ama görüştüğümüz zaman çok güvenirim o da 2 çocuk büyütmüş eskiler proflar benim gözümde sen de güvenebilsen çok rahat edersin. Bizden daha pimpirik gibiler bana da çıkmayın dışarı hasta olcak vs vs biraürü şey dediler kızdım ya sizene dedim çıktım
Ay demek ki bütün KV ler aynı 😂

Kızlar bebeğinin bıngıldağı doğduğundan beri çok küçük olan var mı benim kızımın doğduğundan beri fark edilmeyecek kadar küçük 1 cm çok korkuyorum öyle merak ettim bir bakayım dedim çok kötü şeyler yazıyor bende sanıyorum ki etkenden kapanması çok iyi bir şey

X