2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Allah razı olsun cumlemızınkını🤲🤲🤲bıraz once yıne gıttım lavaboya ıdrarda bır sey yok ama pecetede hafıf pembemsı kan var ama baya acık renk.valla baya stres oldum nasıl uyucam uyku tutacak bılmıyorum.ılk gebelıgımde hıc boyle durumlar yasamamıstım o yuzden baya korkuyorum
Beklemeyin doktorunuza görünün belirli tedbirleri alıyolar takip falan etme işi yeterli olmaz doktorunuz ilaç yazıyor burda bunu yaşayan herkes bende dahil ilaç kullandık

Aynen canm haklsn, yaa benim eşimde beni bekle diyor daaa aksam a kadar içim patlar benim asmassam🤣

Haha:) aynen kızz güzel fikirmiş teşekkürler ☺

Ben çamaşırları asıyorum kuzumm, sonra kuruyunca katlayarak sepete koyuyorum. yerleştirmek için üst kata çıkması lazim onda bekliyorum😂

Bende kilolu hamile kaldm canm
Kışın aldk kiloları🤣
Veremeden bebek süprizzZzz yaptı ☺ ama iyiki de geldi..
Yani zaten olan göbeğim benim de biraz daha büyüdü bende 6.haftadaym :)
Ben de kilolu şekilde hamiş kaldım. Doktorum sakın ama sakın bu kilonun üstüne çıkma dedi. Hatta 12. Haftaya kadar vermek için karbonhidratı kes dedi 😞 ben 98 kiloyum🥲

yorumunuzu gördükten sonra dün 5.kattaki evimin camlarını silen benn:halay: okadar bence düşünmeyin merdiven çıkmanın ne gibi bir zararı olabilir ki doktorlar bile yürüyüş yapın bile diyor son zamanlarda istesende zaten hareket edemeyeceksin normal hayatını sürdür bence
😂Ellerinize sağlık. Ben de yapıyorum tabiki gündelik işlerimi, çalışıyorum bir de. Devam ediyorum normal hayatima. Ama mesela karnıma ağrı girince o an bırakıyorum yaptığım şeyi, birazcık dinleniyorum. 3 kat merdiven indim çıktım mesela. Eve gecince önce biraz uzaniyorum. Sonra kalkıyorum.

Benim fikrim, ilk 3 ay dikkat edelim yine de elimizden geldiğince 💞

kızlar 6+1 deyim kilo almış gibi hissediyorum sanırımda 1 kilo almışım sizde durumlar nedir kilo aldınızmı bana çok erken gibi geldi bide ben daha önce doğum yapmıştım sezeryan göbegi var sanki karnım çıktı gibi ama bukadar erkende imkansız anlamsız şişiyorum sanırım
Bende 6+2. Kilom aynı ama pantolonlar olmuyor. Doktora da sorduk normal rahim şişiyor hamile gibi göbek çıkar bu aylar ödemler zamanla inecek dedi 😅inşalalh tabi 💜

Kızlar bıraz once tualete gıttım peceteye hafıf acık renk kan vardı.dıger hamılelıgımde hıc boyle olmamıstı.cok panik oldum elim ayagım tıtrıyor zaten panık atak hastasıyım.bu neyın nesi bilen var mi bu durumu yasayan var mı
Merhaba, nasıl oldunuz acaba? Çok geçmiş olsun. İnşallah mühim bir durum değildir ve geçmiştir. Benim ilk gebeliğim bir tecrübem yok bu yüzden. Doktora sordunuz mu? Sanırım olası tehlikelerden korumak için doktor bazı ilaçlar veriyor böyle durumlarda.
Hemen görüşün doktorla olur mu, dinlenin güzelce. 💞

ozaman yavaş yavaş şişicezzz:halay::halay: ama şöyle söyleyelim ben 1 senede vermiştim zor verdim ama eski halime dönmüştüm

Anammm dikkat edelim de bari cok almayalım:))

Ben de kilolu şekilde hamiş kaldım. Doktorum sakın ama sakın bu kilonun üstüne çıkma dedi. Hatta 12. Haftaya kadar vermek için karbonhidratı kes dedi 😞 ben 98 kiloyum🥲
Hmm anladm canm evet biraZck kilon varmış, bende 72 kiloyum şimdi dikkat etmeZsek vlla doğumdan smra da zor veririz bebek

Merhaba kızlar,
Evet gebelikte yürüyüş sağlıklı ancak gebeliğin ilk 3 ayında yürüyüş, spor ya da plates çok fazla önerilmiyor. Sonra zaten doğuma kadar istediğiniz kadar yürüyüş yapabilirsiniz. Şimdi neden bu kadar yürüyüş üzerine düşüp bu kadar km yürümenizi anlamadım. İlk 3 ayı mümkün olduğunda sakin, dinlenerek, çok fazla ağırlık vs kaldırmadan ağır işlerden uzak durarak geçirmek daha iyi olur.

aslında doktorlar başından itibaren hafif yürüyüşler yapmayı tavsiye eder. benim kanamamın geldiği üç günde de maksimum yarım saat yürümüşümdür.
şuan dinleniyorum bir daha lekelenme olmadı neyse ki.

kan akışı için fasya rulom var. hareketsiz kaldığımdan onu kullanıyorum. bacaklarıma masaj yapıyorum. müthiş bir şey <3

Bende 6+2. Kilom aynı ama pantolonlar olmuyor. Doktora da sorduk normal rahim şişiyor hamile gibi göbek çıkar bu aylar ödemler zamanla inecek dedi 😅inşalalh tabi 💜
Ben şuan normalde geniş olan pantolonlarimi giymeye başladım. Harbiden şişkinlik ne kadar çok oluyormuş. Dersin 5 aylık hamile göbüşü😂

Kızlar merhaba. Benim doktor randevusu Çarşamba günü.daha hiç gitmedim sata göre 6+4 falanım. Kese kalp atışı ikisi bı arada halledeyim dedim. İnşallah bı sıkıntı yoktur. Felaket bı halsizliğim var kızlar anlatamam bayılacak gibi oluyorum. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç bu derece olmamıştım. Bebeğim küçük sanırım onunla ilgilenmekten eşime sahurdu iftardi derken çok yoruluyorum inşallah ilk üç aya özgü bı şeydir yoksa yandım valla. Devamlı uyumak istiyorum. Oğlum su ara diş çıkartıyor geceleri uyutmuyor beni halimi bı görseniz 😄Mesajlarınızı hep okudum duacinizim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏

Bende çalışıyorum masa basındayım genelde ama sık sık yürümeye de çalışıyorum benim pıhtılaşma problemim var zaten iğne ve aspirin kullanıyorum zaten oturmak etkilerde bu kadar ağrıyı bilemedim yine
yani düzenli olarak ağrı var üst bacaklarımda bende bilemedim :KK43:

Ben şuan normalde geniş olan pantolonlarimi giymeye başladım. Harbiden şişkinlik ne kadar çok oluyormuş. Dersin 5 aylık hamile göbüşü😂
Sorma ya iş yerinde pantolonun düğmesini açıyorum . Birde gaz ve kabızlık var bence hafif onun da etkisi vardır ama neyse ne şişim şiş 🫣

Kızlar merhaba. Benim doktor randevusu Çarşamba günü.daha hiç gitmedim sata göre 6+4 falanım. Kese kalp atışı ikisi bı arada halledeyim dedim. İnşallah bı sıkıntı yoktur. Felaket bı halsizliğim var kızlar anlatamam bayılacak gibi oluyorum. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç bu derece olmamıştım. Bebeğim küçük sanırım onunla ilgilenmekten eşime sahurdu iftardi derken çok yoruluyorum inşallah ilk üç aya özgü bı şeydir yoksa yandım valla. Devamlı uyumak istiyorum. Oğlum su ara diş çıkartıyor geceleri uyutmuyor beni halimi bı görseniz 😄Mesajlarınızı hep okudum duacinizim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏
Oy senin diş telaşı da var ister istemez bize göre çarpı 2 yorgunluk. Hayırlı haberlerle gel inşalalh canım benim ♥️

X