- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
Amin inşallahOy senin diş telaşı da var ister istemez bize göre çarpı 2 yorgunluk. Hayırlı haberlerle gel inşalalh canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahOy senin diş telaşı da var ister istemez bize göre çarpı 2 yorgunluk. Hayırlı haberlerle gel inşalalh canım benim
Sanırım genelinde var böylesi, iyi olan ise çok nadir bende doktoruma gitmeden önve tahlil için devlete gittim adam öyle bir muamele gösterdi öyle abarttı ki resmen doktora söylediğim tek şey her şey normalde yolundayken sizin bu söylemelrinizi anlayamadım dedim bir de asistanı doktorunu değiştir diyor bana, kendileri çok biliyormuş gibi söylediklerini dile getirmek istemiyorum ve unutmak istiyorum sadece yana, içimi kararttınız dedim çıktım yani direktTamam canım teşekkür ederim gerçekten devlete gitmek pişmanlık anlamdım daha bakmadan olumsuz konuştu bakınca susuyor soruyorum cevap yok :)))
Ben bacak ve üşüme yaşiyorumKızlar bacak ağrısı yaşayan var mı ya sürekli olarak geçmeyen bir bacak ağrım varr sağ kasığımın ve bacağımın birleştiği noktadan üst bacağıma doğru yayılan bir ağrı zonkluyor gibi. onun dısındada sol bacağımda ağrıyo normal bacak ağrısı şeklinde
Benim sürekli midem bulanıyor . Sabah kalktığımda genelde . Birde ara ara oluyor. genelde her sabah istifra ediyorumKızlar mide bulantısı yaşayanınız var mı? Tarif edebilir misiniz? 2 3 gündür sabah uyandığımda daha yoğun sürekli bi midemde doygunluk gibi bulantı hissi var ara ara ağrı da hissediyorum benim stresten de midem bulanır ayırt edemiyorum bişey yediğimde bulantı hissi daha da artıyor öksürme ve öğürme hissi geliyor
ne kadarlıksın ? her gün . aman Alllahım, çok zorBenim sürekli midem bulanıyor . Sabah kalktığımda genelde . Birde ara ara oluyor. genelde her sabah istifra ediyorum
Eğer benim stres değil gebeliktense 6 da mesela ilk sorduğumda vardı bulantı şuan hiç yokKızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı bende henüz yokta merak ettim ?
8 Haftalığım yavrum . Son iki haftadır öyle inanılmaz zor . Prilam içiyorum birde ona rağmenne kadarlıksın ? her gün . aman Alllahım, çok zor
benim de 6. haftada başladı bebeğim yavaş yavaşEğer benim stres değil gebeliktense 6 da mesela ilk sorduğumda vardı bulantı şuan hiç yok
Prilam kusmayı engelliyormuş bulantıya etkisi yokmuş zaten8 Haftalığım yavrum . Son iki haftadır öyle inanılmaz zor . Prilam içiyorum birde ona rağmen
Valla kusmayı da engellemiyor bende tuhaf bir durumPrilam kusmayı engelliyormuş bulantıya etkisi yokmuş zaten
Midem normalde de ekstra hassas mı seninde?Valla kusmayı da engellemiyor bende tuhaf bir durum
Kızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı bende henüz yokta merak ettim ?
Bende mide yanması cok onu sorcam doktora bnde bgnKızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı bende henüz yokta merak ettim ?
Kızlar idrar verdim sonuç için gittm. Doktor şimdi de 10 gün sonra kalp Atışına gel sorun yok dedi gerçekten 5 saat boyunca boşa ağladım anlamadım neden öyle dedi sabahSanırım genelinde var böylesi, iyi olan ise çok nadir bende doktoruma gitmeden önve tahlil için devlete gittim adam öyle bir muamele gösterdi öyle abarttı ki resmen doktora söylediğim tek şey her şey normalde yolundayken sizin bu söylemelrinizi anlayamadım dedim bir de asistanı doktorunu değiştir diyor bana, kendileri çok biliyormuş gibi söylediklerini dile getirmek istemiyorum ve unutmak istiyorum sadece yana, içimi kararttınız dedim çıktım yani direkt
Doktor çok önemli ben defalarca araştırma yaparak doktoru seçtim tüm gebeliklerimde.Kızlar idrar verdim sonuç için gittm. Doktor şimdi de 10 gün sonra kalp Atışına gel sorun yok dedi gerçekten 5 saat boyunca boşa ağladım anlamadım neden öyle dedi sabah
Ben hiç kusmadim 6+2Kızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı bende henüz yokta merak ettim ?
Çok haklısınız gereksz yere moralimi bozdu şimdi de diyor haklsın Allah akıl versin 5 saat boyunca neler yaşadım şimdi de 10 gün sonra gel diyor bir daha gider miyimDoktor çok önemli ben defalarca araştırma yaparak doktoru seçtim tüm gebeliklerimde.
Bence doktor seçmede en önemli kriterler
Normal doğum yanlısı
Tecrübeli olması
Açık fikirli olması yani cekinmeden herşeyi sorabilecegin ve asagilamadan cevap verebilecek
Gerekli gereksiz hastayı germemesi ki bu çocuk doktoru için de geçerli
ya kim dedii bunu cok saçmaaa hayır yaaa bnmde 5haftalıkti tamm ctsi gittm baktim şimdi 5.4 çikmiş bnmde dpktorum profosor aslaa kötü bişi demediNormal değil dedi kanama olursa yatış yaparız dedi sonra rapor yazın dedim o zaman yok çalış hamilelik çalışmaya engel değil dedi gerçekten bu halde nasıl çalışacskm ne dediğini anlamadım son regl 18 şubat şuan kese 5.4 mm sizce normal mi