- 12 Mayıs 2021
- 885
- 1.674
- 24
Biz kaynanamdaydık akşam eve dönünce farekettikAyy deme çok geçmiş olsun yaaa
Kıyamam sakin olmaya calış canm iyisiniz dimi siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kaynanamdaydık akşam eve dönünce farekettikAyy deme çok geçmiş olsun yaaa
Kıyamam sakin olmaya calış canm iyisiniz dimi siz
Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattirBiz kaynanamdaydık akşam eve dönünce farekettik
Ah be yavrucum cok cok geçmiş olsunBiz kaynanamdaydık akşam eve dönünce farekettik
Selam canm olumsuz konuştu derken?Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
Canım ben sata göre 5+5te gittiğimde kesem 4.8 mm idi. Doktorum hiç negatif konuşmadı, beta hcg ile uyumlu demişti. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı direkt, gittiğimizde bebeği de gördük kalbi de duyduk, canını sıkma hiç.Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
Bende yok canm yaa, ala ala neden olur kiKızlar bacak ağrısı yaşayan var mı ya sürekli olarak geçmeyen bir bacak ağrım varr sağ kasığımın ve bacağımın birleştiği noktadan üst bacağıma doğru yayılan bir ağrı zonkluyor gibi. onun dısındada sol bacağımda ağrıyo normal bacak ağrısı şeklinde
ah bir anlasammm en çok zorlayan şey bu bacak ağrısı oldu resmenBende yok canm yaa, ala ala neden olur ki
Bir de devretmektense yönetici olarak bir kişi daha ekleme yapılamıyor mu ki acabaDevredebilirim ama nasıl yapılıyor?
Beni de mide yanması zorluyor canmah bir anlasammm en çok zorlayan şey bu bacak ağrısı oldu resmen
evet ya çevremdekiler seni 9 ay boyunca düşünemiyorum diyor nazda yapmıyorum halbuki ama valla sürekli birşeyler oluyorr dBeni de mide yanması zorluyor canm
Daha da başındayız ne yapcaz bilmem☺☺
Benim var canm sızlıyor böyle diz kapaklarım falan da hani dilerimin bağımçözüldü derler yaa ani endişe ve heyecanda sürekli öyle sızlıyor kasık ağrım da varKızlar bacak ağrısı yaşayan var mı ya sürekli olarak geçmeyen bir bacak ağrım varr sağ kasığımın ve bacağımın birleştiği noktadan üst bacağıma doğru yayılan bir ağrı zonkluyor gibi. onun dısındada sol bacağımda ağrıyo normal bacak ağrısı şeklinde
Gelmiş geçmiş olsun cana gelsin derler ya öyle olsun çok mu zarar varBiz kaynanamdaydık akşam eve dönünce farekettik
Canım benim 4+6 iken kese 4.7 mm di. Aramızda 2 gün var normal bence ama nasıl olumsuz konuştu?Kızlar lütfen yorum 5+1 im baya göre. Karından kese 5.4 mm göründü doktor olumsuz konuştu ağlıyorum kaç saattir
Canım bende 6+6 dayım ve senin dediğin gibi hazımsızlık, mide şişkinliği, tiksinme. Değişik bir durum içindeyim sanki.Kızlar benim şimdi 7+6dayım çok mide bulantım var henüz çıkarmadım ama bir haftadır aşırı yoğun şekilde devam ediyor. Allah affetsin ama şikayetçiyim bu durumdan ne yersem yiyim geçmiyor sürekli bi hazımsızlık mide şişliği ve bulantı hali... Siz de durumlar nasıl? Ne zaman geçecek bunlar? Bir yandan da çalışıyorum hayat enerjim tükendi, tek tesellim bebeğime kavuşacak olmam
Ahaha ee napalım ama gercekler bunlar:)evet ya çevremdekiler seni 9 ay boyunca düşünemiyorum diyor nazda yapmıyorum halbuki ama valla sürekli birşeyler oluyorr d
Normal değil dedi kanama olursa yatış yaparız dedi sonra rapor yazın dedim o zaman yok çalış hamilelik çalışmaya engel değil dedi gerçekten bu halde nasıl çalışacskm ne dediğini anlamadım son regl 18 şubat şuan kese 5.4 mm sizce normal miCanım benim 4+6 iken kese 4.7 mm di. Aramızda 2 gün var normal bence ama nasıl olumsuz konuştu?
Pıhtı problemim var mı? Bende dediğin bir ağrı yok ama doktor bana ( bende pıhtı problemi var) 20 dk oturdun ya kalk 20 sn ye de olsa yürü bacağın hep sabit kalmasın çok ağrı yapar demişti.ah bir anlasammm en çok zorlayan şey bu bacak ağrısı oldu resmen
Ay evet Buda çok mantıklıymışBir de devretmektense yönetici olarak bir kişi daha ekleme yapılamıyor mu ki acaba
Ay çok fena bişey ya benimde alt bacaklarda birşey yok üst bacaklarım zonklıyor resmennBenim var canm sızlıyor böyle diz kapaklarım falan da hani dilerimin bağımçözüldü derler yaa ani endişe ve heyecanda sürekli öyle sızlıyor kasık ağrım da var